BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
Vše je řečeno v nadpisu. Lid rozhodne...
Re: BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
raz a navždy BAN
Pánové, nehrajme si na Řecko. O BANech apod. mají rozhodovat MODi a ADMINové. Přílišná demokracie není v těchto případech na místě. Ale nechme prostor pro diskuzi. Prosím hlavně kolegy MODy o vyjádření.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
ja bych BAN nedaval..... aspon se vybije tady a nebude potom běhat po ulicích se samopalem ....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
buďte rádi, že se tu něco děje
Life is too short to drive boring cars
- LiberaleMiguel2
Nic víc
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Osobně to dlouho sleduju a prostě mi přijde, že kde se ukáže zmíněný uživatel tak "po nás potopa". Následně musím rolovat tunu sraček/hádek atd. . Psal jsem uživateli "milosh" s dotazem, jestli je možný ban, bylo mi řečeno, že už není majitel fora. Po dotazu kam se mám obrátit mi nebylo odepsáno. Tzn. proto toto téma.
Pokud má někdo věcný názor, připomínku k danému téma, tak prosím.... Vše ostatní včetně hádek budu mazat.
Pokud má někdo věcný názor, připomínku k danému téma, tak prosím.... Vše ostatní včetně hádek budu mazat.
Je demokracie a svoboda slova. Takže tahle diktatura
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nikoliv, to není diktatura. Diktatura by to byla, kdyby se o tom rozhodlo po PM a basta . Takhle zde může každý napsat názor a vyjádřit se.
Demokracie a svoboda slova sice je, ale nepleť si to s anarchií, kde "vládnou" všichni. Tady máme princip nepřímé demokracie, kde rozhodují moderátoři a admini, kteří jsou zároveň povinní být co možná nejvíc nestranní a objektivní.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
NE.
Zajimavy, resit neshodu nazoru banem, na urovni
kdyz se vam nebude libit spoluzak, protoze bude trochu jinej, budete hlasovat o vylouceni ze skoly? Trochu tresnicky fady, fuj
Zajimavy, resit neshodu nazoru banem, na urovni
kdyz se vam nebude libit spoluzak, protoze bude trochu jinej, budete hlasovat o vylouceni ze skoly? Trochu tresnicky fady, fuj
jasně, že ne, neměli by jsme koho šikanovat
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Ježiši, že se na to nevyserete. Tohle tu bylo i minuly rok a i tenkrat mi to přišlo jak když se kopa děcek musí vymindrákovat na jednom, jenom protože je doma tatík jebal do zádele. Miguela se nezastavam, jeho práce mi je fuk a nereaguju na něj, ale jsem absolutně proti těmhle tipům hlasování. Forum má snad vlastní pravidla, podle kterych se maji všichni řídit a pokuď poruší pravidla tak nazdar, ale nějakej individualni přístup hlasování neni vůbec demokracie. To je jako kdyby jste hlasovali v uzavřený skupině o tom, že někoho zasypete do písku i přes to, že krom občasnych dementnich nazoru nic jinyho neděla a neporušuje.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
+1MartyCZe píše:Ježiši, že se na to nevyserete. Tohle tu bylo i minuly rok a i tenkrat mi to přišlo jak když se kopa děcek musí vymindrákovat na jednom, jenom protože je doma tatík jebal do zádele. Miguela se nezastavam, jeho práce mi je fuk a nereaguju na něj, ale jsem absolutně proti těmhle tipům hlasování. Forum má snad vlastní pravidla, podle kterych se maji všichni řídit a pokuď poruší pravidla tak nazdar, ale nějakej individualni přístup hlasování neni vůbec demokracie. To je jako kdyby jste hlasovali v uzavřený skupině o tom, že někoho zasypete do písku i přes to, že krom občasnych dementnich nazoru nic jinyho neděla a neporušuje.
Už po několikáté říkám, jestli někoho tak srašně sere, dejte si ho do ignorace a pohoda. A já teda nevim, ale u nás celkem fungovalo a pořád funguje, že když někdo otravuje se sračkama, tak snačí na něj nereagovat a ono ho to přestane bavit samotného...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
NE. Kvůli stejné věci jse před 8lety přestal přispívat na jdm fórum. Tam si taky jeden myslel,ze nepohodlný názor umlci banem. A jestli ban liberalovi tak markusovi také. Jeho vulgarity též porušují pravidla.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
Neboj, nejsi sámLibor12 píše:NE. Kvůli stejné věci jse před 8lety přestal přispívat na jdm fórum. Tam si taky jeden myslel,ze nepohodlný názor umlci banem. A jestli ban liberalovi tak markusovi také. Jeho vulgarity též porušují pravidla.
Kód: Vybrat vše
Libor Vondrák: takže uděláme hlasování pro Beaverův BAN nebo jak??
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Libore ale ja neurazim vsechny okolo, nedelam hejty na ostatni a nejsem tupej kreten a kdyz potrebuju informace, tak si necham rad od lidi co dane veci rozumi poradit.
ale pokud je podminkou muj Ban proto ze ten dementni jerabnik se na tohle forum uz nedostane tak se mile rad obetuju, protoze to za to stoji
EDIT: a Libore, mam tu ucet od roku 2006, coz je 9 let a nikdy se mnou nikdo nemel zadny problem, dost lidi znam osobne, nekterym sem i delal na aute, nebo probehli nejaky ksefty....
Pan zeleny je tu chvilku, uz ma druhy profil, protoze prvni je zabanovany, a opet se tu resi ze ho tu vetsina nechce. a prosimte ukaz mi kde koho urazim ???? vynech tu jednu spatnou spermii,.... pak nikoho neurazim, nemam to zapotrebi, sem slusne vychovany clovek,
ale pokud je podminkou muj Ban proto ze ten dementni jerabnik se na tohle forum uz nedostane tak se mile rad obetuju, protoze to za to stoji
EDIT: a Libore, mam tu ucet od roku 2006, coz je 9 let a nikdy se mnou nikdo nemel zadny problem, dost lidi znam osobne, nekterym sem i delal na aute, nebo probehli nejaky ksefty....
Pan zeleny je tu chvilku, uz ma druhy profil, protoze prvni je zabanovany, a opet se tu resi ze ho tu vetsina nechce. a prosimte ukaz mi kde koho urazim ???? vynech tu jednu spatnou spermii,.... pak nikoho neurazim, nemam to zapotrebi, sem slusne vychovany clovek,
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- phaeton_esc
a není lepší si ho prostě nevšímat a ignorovat jeho výlevy, když vám všem zjevně tak neskutečně vadí?
tochu mi to to připomíná žabomyší války ve stylu:
tochu mi to to připomíná žabomyší války ve stylu:
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
O výmazu uživatele nebudeme hlasovat. Pokud Vás jaho příspěvky nebaví stejně jako mě, tak jej ignorujte. Případné porušování pravidel se bude trestat mazáním příspěvků a pokud to nepomůže, tak pak mu admini dají oprávněně ban.
- LiberaleMiguel2
Já bych jenom dodal, že první nick mám zabanovaný kvůli Berryho a hádce, kterou jsem nezačal, stejně jako tuhle, a Admin se na jakékoliv řešení situace prostě vysral stejně jako na cokoliv jiného na tomhle fóru
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zamysli se spíše, jak Ty přispíváš a obohacuješ toto forum a jak respektuješ nebo reaguješ na rady těch nejzkušenějších tady. Ale to je škoda času a energie Ti to vysvětlovat.
- LiberaleMiguel2
Negativně reaguju jenom na rady od Taboo, a to jsme mu už 136x řekl, že o jeho rady nestojím a že mě má, pokud možno, ignorovat furt se do mě sere, tak ať se pak nediví
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pak si polož otázku, o jaké rady stojíš...
- LiberaleMiguel2
O jakékoliv nearogantní, a ne od něho jednoduché
Vedle v topicu jsme se slušně zeptal na letiště, protože u Prahy chci organizovat akci a co se mi od tebe, bývalého administrátora, který by svým chováním měl jít příkladem, dostalo ? Divíš se pak, že reaguji jak reaguji ?
Vedle v topicu jsme se slušně zeptal na letiště, protože u Prahy chci organizovat akci a co se mi od tebe, bývalého administrátora, který by svým chováním měl jít příkladem, dostalo ? Divíš se pak, že reaguji jak reaguji ?
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Netvař se ublíženě, zaměňuješ příčinu a následek. Vždy jsem se choval korektně k lidem, kteří si to zaslouží, mezi tyto lidi Ty nepatříš. Svými reakcemi jsi tady naštval hodně lidí a nyní budeš lítostivě psát na téma, jak se má chova admin? Ale prosimtě.. Přitom by stačilo trochu pokory a úcty...
cítím díru na trhu... založte někdo druhé TF a tam bude přístup jen na pozvání a všichni budou spokojení a kdosi ještě vydělá...
IVAN
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- LiberaleMiguel2
Ivane: Pokory a úcty ? Když si jí někdo zaslouží, tak klidně Je zajímavé, že se nejvíc ozývají ti co nic nedokázali, což ?
tak uz tahni do prdele a vsichni budou spokojeni..... ty akorat nebudes nasranej ze jsou na tebe lidi malo slunickovi... ostatnim se ulevi, ze nebudou muset resit ty sracky co tu pises.. a lidem kterym jsi dal "radu" usetris nejakou tu korunu nebo zivot....LiberaleMiguel2 píše:O jakékoliv nearogantní, a ne od něho jednoduché
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
IVAN a crocjirka