BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- LiberaleMiguel2
Re: BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
Hattori: ve 3D až od 2016
Binford: Já mu ale bevyvracím jeho bludy nikde, on to někdy zvládne sám, tím že linkuje zdroj svých mouder, který špatně pochopil já se mu prostě jenom směju
Binford: Já mu ale bevyvracím jeho bludy nikde, on to někdy zvládne sám, tím že linkuje zdroj svých mouder, který špatně pochopil já se mu prostě jenom směju
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Já se nedivím přílivu uprchlíků, měkkým soudům, cigánům na dávkách.. Když vidím výsledek hlasování, vidím jak je tu každý zasraný pravdoláskový humanista. Je mi z toho na blití
Kdo vadí většině má dostat po hubě, LM není žádný umělec, kritik nebo politický uprchlík jehož omezení by znamenalo ochuzení.
Je to blbec a hlupák, jemuž se nikdy nesmí a nemá dostat prostor.
Ještě že mám golfa...
Kdo vadí většině má dostat po hubě, LM není žádný umělec, kritik nebo politický uprchlík jehož omezení by znamenalo ochuzení.
Je to blbec a hlupák, jemuž se nikdy nesmí a nemá dostat prostor.
Ještě že mám golfa...
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
Tys tu ještě chyběl
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
LM: pojď na okruh ty lemro zbabělá pozerská Stupidní nákupní taška jako je golf tam jezdí a tvůj hyper sport podobný ferarri ne...
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
Až tam bude ta V8, tak se někdy v Mostě ukážu, to ti klidně můžu slíbit
Doufám, že to bude někdo potom natáčet, bude to velmi komediální scéna. Pakliže se toho vůbec teda dožijeme...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Toyota RAV4 2.5 Hybrid '16 (114 kW/213 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Zase tuna sracek..
až tam bude...plánuje se...kluci budou mít...na druhou stranu, je hezké mít sny ať už jsou reálné či nikoliv
...
to driv ja zacnu jezdit rallye
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Tholisi s těma okruhama to nepřeháněj
- LiberaleMiguel2
Jord: Bílé má nafoukáno 310koní, modré půjde za pár dní na ladění, na červeném se dělá pomalu příprava na kompresor v téhle skupince zatím pokulhávám jenom já
Vůdce skupiny pokulhává? Jak se tohle muze stat? Rodinne duvody jak jsi psal?
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
- LiberaleMiguel2
Holt si nevystačím s přemotorizovanou předokolkou
Aspoň jsem měl možnost si ten výkon na předku pořádně vyzkoušet a vím, že tohle fakt nechci
Aspoň jsem měl možnost si ten výkon na předku pořádně vyzkoušet a vím, že tohle fakt nechci
- twingo.driver
To je slovo chlapa!tholis píše:Kdo vadí většině má dostat po hubě...
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
- LiberaleMiguel2
Twingo nepřeháněj, vždyť to psal Tholis
a ja zhubnu pod 100kg Dcrocjirka píše:to driv ja zacnu jezdit rallye
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
samozrejme sem pro NE, protoze obdivuji jak se na takto nicotnych problemech dokazete takhle dlouho a slozite tocit, to jako mate tak male ego ze to nedavate jo?
LiberaleMiguel2 píše:Binford: Já mu ale bevyvracím jeho bludy nikde, on to někdy zvládne sám, tím že linkuje zdroj svých mouder, který špatně pochopil já se mu prostě jenom směju
Miguelku, ja nejsem jen nejaky nevzdelany jerabnik, ale automobilovy inzenyr (ktery absolvoval tri univerzity, studuje ctvrtou a pracoval pro Mitsubishi v Normal, Illinois a vlastni dilnu s AWD dynem). O zdrojich mych mouder si ty tak jedine muzes nechat zdat . Ty mas prozatim problem se podivat i na Wikipedia, aby jsi vubec vedel, co mas v tom svem prditku vlastne za motor a neztrapnoval se tady placanim vymyslu vytazenych ze tve vlastni prdele.
Co se tyka nejakeho linkovani, ja tady nic linkovat nemusim. Vis proc? Protoze tady jen malokdy rikam neco noveho, co uz nebylo mnohokrat napsano a overeno mnoha jinymi lidmi prede mnou a co si kazdy sam muze snadno overit v kterekoliv knihovne anebo kdekoliv na Internetu. Ja se nikdy nebojim a neodmitnu rozvest cokoliv do detailu, podporit vse co tvrdim namerenymi hodnotami, overenymi fakty, etc. Ja si - narozdil od tebe - nemusim vymyslet, ze mam ve svem Tiburonu 4G63, placat o psani na Americke fora (v tvem pripade nejspis Polsky ) a kdo komu dluzi penize - a pote utect jako maly psik s ocasem mezi nohama pokazde, kdyz te nekdo pozada, aby jsi sve tvrzeni necim verohodnym podlozil anebo zacit ubrecene vriskat a "dokazovat" sve vymysly jen dalsimi vymysly (nejlepe o "kamosich", kterych mas udajne vsude jinde plno, ale jen tady te ma kazdy za blbce). Stejne tak neumis ani predlozit nejaky link, kde se mi kazdy za zady smeje (ne ze by mi to nejak vadilo, protoze zvlaste v pripade nevzdelanych blbounu jako ty to je jeste zabavnejsi). Jak jsem uz rekl, kdyby jsi mel ty sve vymysly nejak a necim podporit, tak by ti mozna nekdo i v necem veril a nebyl by jsi kazdemu jen za cirkusoveho klauna.
Ja bych byl k te prilezitosti i ochoten prijet do CR a pritahnout svou okruhovou Z06 (aby se Miguelek mohl podivat, jak vypada SKUTECNE auto ). V te dobe, kdy k tomu dojde, bych uz mel mit svuj vlastni Boeing 787, ale nevim, jestli uz nebudu moc stary na to, aby mne vystavili ridicsky prukaz.Beaver píše:Doufám, že to bude někdo potom natáčet, bude to velmi komediální scéna. Pakliže se toho vůbec teda dožijeme...
Naposledy upravil(a) Taboo dne 02 črc 2015 20:05, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
Ja jsem take pro NE, protoze nevim, co bych delal pokazde kdyz se nudim a chci se zasmat .semysak píše:samozrejme sem pro NE, protoze obdivuji jak se na takto nicotnych problemech dokazete takhle dlouho a slozite tocit, to jako mate tak male ego ze to nedavate jo?
IQ stylingem nenahradis.
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Taboo: Dobře ty
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
OK, dáme pivo Obecně vzato by potom stálo za to vypsat sázky v kolikáté zatáčce to pošle do hodin (pokud nepojede jako důchodce - ale to by měla zajistit konkurence na trati v podobě Tholise).Taboo píše:Ja bych byl k te prilezitosti i ochoten prijet do CR
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
- Piwko
- Kontaktovat uživatele:
Já se sem chodím dívat pár let na auta a na inzerci a z toho co sem pochytil , si myslím že je úplně jedno jaký Miguel přidá příspěvek , protože se tu do něj obouvá každý tak i tak... ( asi zažitá tradice )
Každý by si měl zamést před svým prahem a vyjadřovat se více k danému tématu popř. založit téma Miguel a omezit ty různé s*ačky jen na toto dané téma
Za mě BAN NE
Jako přečetl jsem tady už tuny hoven, ale tohle je naprostý Mt. Everest. Včetně Tabooova životopisu, proč? Zdržel jsem se hlasování, i když jerabnik Majky kecá jednu blbost za druhou, a není schopen se poučit, nevyhazoval bych ho. Už sem prostě patří. Stejně jako já se musím dívat svoji starý při 69ce do anusu, to k tomu prostě patří.
R33 GTST Mspec2 '97
A s touhle bombou na konec by jsme meli skoncit
- LiberaleMiguel2
Taboo: Když jsi tak vzdělaný, tak zkus vymyslet jak se dá hodit link na reálný život a já ti tady pak klidně nějaký hodím
Mickael:
Mickael:
vlezu sem fakt jen někdy a furt to samé Pak ,když dám vyhledat posty taboo, vyleze mi liberale
Kluci přestaňte si porovnávat péra. Je pravda že příspěvky od Miguela čtu pro zasmání. A vzhledem k tomu že na fóru je často mrtvo tak je to zábavné rozptýlení. Povzneste se nad to. Rozumnej člověk ho musí mít tam někde ....... tiše se smát a bejt rád že matka příroda udělala přešlap u něj a ne u Vás. On to nepochopí. Je to jiná odrůda. Něco jak slimák na zahradě. Říkejte mu že Vám nemá lézt do záhonů. Taky na Vás sere dokud nechcípne. Tady je to to samý. Je ten slimák umí psát, ohlodávat stromy plechem a vymejšlí co si namontovat do ulity aby si to sral o něco rychleji. Tak ho v tom nechte.
JK Elektroinstalace
Práce v oblasti tekoucího čehosi co není vidět ale kope to jak sviňa. Realizace černých odběrů pro PRE a ČEZ.
Práce v oblasti tekoucího čehosi co není vidět ale kope to jak sviňa. Realizace černých odběrů pro PRE a ČEZ.
vy tady tomu dáváte..čumím... nevím co by jste tu dělali, kdyby se tu nesmělo mazat a svoboda slova by měla plnej rozměr... jako na jiným foru...
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
LiberaleMiguel2 píše:Ritchma: No třeba brzdy prostě fungovat musí tam to neojebeš neznalostí kdyby to byly nefunkční shity, tak se ti při ostré jízdě prostě rozpadnou
Bohuš: Pobavilo