BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
Slovensky to mam zpravne takze me to netrapi... hold nad psanim plku na TF fakt nepremyslim, proste rodny jazyk v makovici zustane
a jen pro tvoje info LM.... ja jako "tlustoch" muzu zhubnout, kdyz budu chtit, ale ty debilem zustanes...
a jen pro tvoje info LM.... ja jako "tlustoch" muzu zhubnout, kdyz budu chtit, ale ty debilem zustanes...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nějaká next story?
V práci nuda, tak si přečtu
Jinak Michale tvoje čeština stojí opravdu za hovno. Hlavně se nevymlouvej na místní pojmy nebo psani na telefonu.
V práci nuda, tak si přečtu
Jinak Michale tvoje čeština stojí opravdu za hovno. Hlavně se nevymlouvej na místní pojmy nebo psani na telefonu.
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Tholisi, to byla hyperbola neboli nadsázka. Jsem rád, že jsou tyhle splašky v jednom tématu a nezasírají se ostatní...tholis píše:Kane to seš vážně takovej suchar? Nebo jen proto že seš moderátor Přijdeš mi jako hodně inteligentní jedinec..to tě neštve ta hloupost LM jako taková? Mě vždycky říkali že boj s hloupostí je nekonečný ale nutný
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Seš si tím jistej?
- LiberaleMiguel2
To furt říkám, že ta severomaďarská náplava je tu jenom na obtíž
Ono rozdíl je hlavně v tom, že to, že tu o mě pár lidí řekne, že jsem debil, nemusí znamenat, že doopravdy jsem. Kdežto ty se prostě ani bachorem nevlezeš pod auto na heveru
Rejchy:
Ono rozdíl je hlavně v tom, že to, že tu o mě pár lidí řekne, že jsem debil, nemusí znamenat, že doopravdy jsem. Kdežto ty se prostě ani bachorem nevlezeš pod auto na heveru
Rejchy:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Možná tlustej, ale auto dodělal a je jedno po jaké době a dokonce sem dokáže dát i hezké fotky, narozdíl od tebe... Navíc urážet někoho jen kvůli jeho postavě je to nejnižší, na co se zmůžeš a pro tebe to nejjedodužší. To si fakt kabrňák....
Ty si jen hloupý tlučhuba co nikdy nic nedokázal, kromě laku na pojistku a montáže brzd za který by ti dal kdokoli, kdo brzdám opravdu rozumí a ví co to opravdu obnáší upgradeovat brzdy facku...
Si jen prostý a obyčejný chudák...
P.S. Mít osobně Tiburon, Coupe, Elisu a být u Vás na klubu, tak to auto prodám a jdu z klubu prič, protože ta prezentace, co jim tu předvádíš, to bych blil...
Ale jen dál dál. Je zábava sledovat, jak ze sebe děláš jen většího a většího idiota
Ty si jen hloupý tlučhuba co nikdy nic nedokázal, kromě laku na pojistku a montáže brzd za který by ti dal kdokoli, kdo brzdám opravdu rozumí a ví co to opravdu obnáší upgradeovat brzdy facku...
Si jen prostý a obyčejný chudák...
P.S. Mít osobně Tiburon, Coupe, Elisu a být u Vás na klubu, tak to auto prodám a jdu z klubu prič, protože ta prezentace, co jim tu předvádíš, to bych blil...
Ale jen dál dál. Je zábava sledovat, jak ze sebe děláš jen většího a většího idiota
- LiberaleMiguel2
Já náš Club založil a celé TF je tam akorát k smíchu
A ať tu napíšete kdo chcete co chcete, tak to nic nezmění na tom, že na většině upravenylch Coupe v ČR je kus mojí práce a nikdy si nikdo na nic nestěžoval
Takže mi s vašima moudrama můžete vlézt do ucha
A ať tu napíšete kdo chcete co chcete, tak to nic nezmění na tom, že na většině upravenylch Coupe v ČR je kus mojí práce a nikdy si nikdo na nic nestěžoval
Takže mi s vašima moudrama můžete vlézt do ucha
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Všichni jste tu strašně směšní, jste pro srandu všem na internetu, kteří autům rozumí. Michal autům rozumí opravdu hodně, osobně ho považuji za největšího odborníka v naší republice, vždyť chodí i na zahraniční fóra, kde čerpá informace. Má velký přehled o technice a hlavně výrobcích, takže vždy dokáže poradit vhodný díl vysoké kvality za rozumnou cenu. U nás v klubu dělá na autech všem a jak sám psal, k všeobecné spokojenosti. Nedokážu pochopit, že se mu posmíváte a nečerpáte raději z jeho znalostí nabytých ze zahraničních serverů a hlavně z vlastních zkušeností!
A že nemá auto hotové také nepotrvá věčně, má velké plány a ty vyžadují dlouhou, důkladnou a precizní přípravu a to moc lidí nedokáže, on ale ano. A pak budete všichni koukat. Myslím, že jeho auto bude top na tuningové scéně ve střední evropě.
Máte tak omezené názory, že jsem se tu musel zaregistrovat, i když jsem dlouho nechtěl.
A že nemá auto hotové také nepotrvá věčně, má velké plány a ty vyžadují dlouhou, důkladnou a precizní přípravu a to moc lidí nedokáže, on ale ano. A pak budete všichni koukat. Myslím, že jeho auto bude top na tuningové scéně ve střední evropě.
Máte tak omezené názory, že jsem se tu musel zaregistrovat, i když jsem dlouho nechtěl.
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Novej profil?
Zrovna sem chtel napsat, kdy ti tu prijde nejaky kolega pomoct
Cele to tady hlidam od zacatku, je sranda jak do sebe ryjete, kazdopadne jedine co nechapu je to, proc tady LM2 chodi, kdyz je to tu vsem tak strasne pro smich Kazdopadne hlasovani o BANu mi neprijde tak nejak ferove, to ze ho nekdo nemusi, tak ho ignorujte a neprilivejte do ohne
Cele to tady hlidam od zacatku, je sranda jak do sebe ryjete, kazdopadne jedine co nechapu je to, proc tady LM2 chodi, kdyz je to tu vsem tak strasne pro smich Kazdopadne hlasovani o BANu mi neprijde tak nejak ferove, to ze ho nekdo nemusi, tak ho ignorujte a neprilivejte do ohne
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Můžete mi, prosím, někdo vysvětlit, proč se Michalovi posmíváte? On si jde za svým snem a maká na něm, vymýšlí řešení, shání informace a díly a pomáhá i ostatním. Vy se tu jen posmíváte a on se posouvá dál.
Proč se neposmíváte jiným. Třeba tomu Markusovi, který má jen malé auto a dlouho v něm měnil motor? Přitom ten motor se jen vymontuje a namontuje. Kus za kus, protože do toho auta patří. Navíc je tlustý. Proč se neposmíváte Flanelovi, který bourá cizí auta a pak neplatí škodu? Nebo Beaverovi, který ohrozil zdraví své rodiny stavem vozu, ve kterém jí pouští na silnici?
Ritchmovi, který někde v austrálii fotí cizí auto, navíc sériovku a sám jezdí na skůtru? Vrcholem je Taboo, který jen studuje školy, čte skripta a knihy. Napadlo vás proč? Protože nic neví. Michal ví, ten nic číst nemusí a vy se mu smějete.
A to všechno je pravda, já to moc dobře vím, Michal mi to totiž říkal.
Zamyslete se nad sebou a raději pracujte na svém zlepšení. Až prohloubíte své znalosti, bude vám trapně, zjistíte, že měl pravdu.
Proč se neposmíváte jiným. Třeba tomu Markusovi, který má jen malé auto a dlouho v něm měnil motor? Přitom ten motor se jen vymontuje a namontuje. Kus za kus, protože do toho auta patří. Navíc je tlustý. Proč se neposmíváte Flanelovi, který bourá cizí auta a pak neplatí škodu? Nebo Beaverovi, který ohrozil zdraví své rodiny stavem vozu, ve kterém jí pouští na silnici?
Ritchmovi, který někde v austrálii fotí cizí auto, navíc sériovku a sám jezdí na skůtru? Vrcholem je Taboo, který jen studuje školy, čte skripta a knihy. Napadlo vás proč? Protože nic neví. Michal ví, ten nic číst nemusí a vy se mu smějete.
A to všechno je pravda, já to moc dobře vím, Michal mi to totiž říkal.
Zamyslete se nad sebou a raději pracujte na svém zlepšení. Až prohloubíte své znalosti, bude vám trapně, zjistíte, že měl pravdu.
Bezesporu...Tiburon píše:Michal autům rozumí opravdu hodně, osobně ho považuji za největšího odborníka v naší republice, vždyť chodí i na zahraniční fóra, kde čerpá informace. Má velký přehled o technice a hlavně výrobcích, takže vždy dokáže poradit vhodný díl vysoké kvality za rozumnou cenu.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to smutné, jak se chováte. Michalův bratranec se tu kdysi stal také terčem posměchu. Zbytečně, přestal sem chodit.
Je smutnější, že ho máš za největšího odborníka. Na Tiburon fóru asi platí, že jednooký je mezi slepými králem. I když v případě Miguela je to ještě o level níž... asi ve stylu že slepý je mezi hluchoslepými králem.
nejsem si jistý jestli to ten člověk myslí vážně...nebo
Tak dobrá, s Michalovo názory možná nesouhlasíš, to možná dokážu respektovat. Ale proč jste se tu smáli jeho bratrancovi? Chodil jsem jako Zaciq, byl zakladatelem tuning clubu v Prostějově a tady se mu každý posmíval. Přitom právě on přivedl Michala k autům, jejich vymazlený auta ho prostě dostaly. Asi je to proto, že tu nemáte rídi nové lidi.Beaver píše:Je smutnější, že ho máš za největšího odborníka. Na Tiburon fóru asi platí, že jednooký je mezi slepými králem. I když v případě Miguela je to ještě o level níž... asi ve stylu že slepý je mezi hluchoslepými králem.
ach jo timhle fejk profilem to ztratilo na debilite ktera tu tak byla videt
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Nééé fake ne, chceme čirou a upřímnou LM hloupost v podání jeřábníka Stejně je krásné že má na práci činnost co běžně dělá 5 tlačítkový ovladač
" www.autowerks.cz "
Zvláštní, když se ho někdo zastane a řekne pravdu, hned je to fake. Jak jednoduché.
Jakožto rodák z Prostějova bych k tomu měl menší komentář - Zaciq v 16ti letech "tunil" auto své matky, takže pokud on přivedl Miguela k "tuningu", tak to ledacos vysvětluje. Byl zakladatelem Angels tuning klubu, což bylo takové to klasické uskupení břídilů, které se nacházelo ve větším nebo menším množství v každém městě - auta s nálepkama a "dílama" z Tesca ze sekce "autodoplňky", který člověk viděl zaparkovaný na benzínce Aral. Víc to asi nemá cenu rozvádět...Tiburon píše:Chodil jsem jako Zaciq, byl zakladatelem tuning clubu v Prostějově a tady se mu každý posmíval. Přitom právě on přivedl Michala k autům, jejich vymazlený auta ho prostě dostaly.
Vidíte, že nekecám, je to jeho bratranec. V začátcích Michalovi pomáhal, ale dnes sám tvrdí, že žák rychle přerostl svého učitele.
Tiburone, máš ten trolling už moc přitažený za vlasy, tak se nediv slovům o fejku Jinak dobrý hlody, pobavils
Tak pan FEJK
jen pro info...: muj motor.... to nebylo vyndat nandat... to bylo koupit, vyndat, rozebrat, nakoupit mimo klikovky vsechno i vacky novy, pisty, krouzky, 16 ventilu a vse okolo... proste mimo klikovky nic v motoru stare nezustalo... takze to trvalo delsi dobu, byl to prvni cely motor co jsem skladal. a diky jednomu ubozakovi sem musel vsechny penize urceny na toto dat za zdravko... takze se to diky tomu zastavilo na skoro dva roky
jen pro info...: muj motor.... to nebylo vyndat nandat... to bylo koupit, vyndat, rozebrat, nakoupit mimo klikovky vsechno i vacky novy, pisty, krouzky, 16 ventilu a vse okolo... proste mimo klikovky nic v motoru stare nezustalo... takze to trvalo delsi dobu, byl to prvni cely motor co jsem skladal. a diky jednomu ubozakovi sem musel vsechny penize urceny na toto dat za zdravko... takze se to diky tomu zastavilo na skoro dva roky
Miguel rozumí autům a hodně prej Vtip dne. Jestli Tiburon neni fake účet Miguela, tak je mi toho člověka opravdu hodně líto
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Michal říkal něco jiného, prý práce na odpoledne.maRkus píše:Tak pan FEJK
Já umřu, já umřu
Prej Michal řikal
Prej - navíc je tlustej
Zjistěte někdo IP adresu, jestli to není Brian
Dneska za hodně
Prej Michal řikal
Prej - navíc je tlustej
Zjistěte někdo IP adresu, jestli to není Brian
Dneska za hodně
ať je to opravdu, jak chce, todle téma jede pecky čím dál větší