Ahoj, chtěl bych se zeptat jak napojit na pojistku kabel.
Všude jsem totiž četl, že je nejlepší je osvětlení interiéru připojit právě na pojistky, tak se chci zeptat jak by bylo nejlepší je ukotvit.
Nevím jestli kabel na vršek pojistky připájet, nebo se zkusit kouknout po nějakých speciálních pojistkách s očkem na kabely?
Skoro vůbec se v tomto neorientuji, takže přivítám odpovědi a rady
Připojení světel na pojistky
Re: Připojení světel na pojistky
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.zbozi.cz/vyrobek/sdruzene-po ... dro-8-way/" onclick="window.open(this.href);return false;
Záleží co všechno na to chceš zapojovat. Já to měl kdysi vymyšlené z této krabičky - upravil jsem si to tak, že přívodní byl pouze jeden kabel (vhodné propojení pinů). Následně jsem plánoval pro každý spotřebič (stroboskopy, osvětlení, fanfáry atd.) vlastní pojistku s odpovídající hodnotou.
A nakonec jsem tyhle opičárny přehodnotil a vůbec to do auta nedal... a dnes jsem za to rád
Záleží co všechno na to chceš zapojovat. Já to měl kdysi vymyšlené z této krabičky - upravil jsem si to tak, že přívodní byl pouze jeden kabel (vhodné propojení pinů). Následně jsem plánoval pro každý spotřebič (stroboskopy, osvětlení, fanfáry atd.) vlastní pojistku s odpovídající hodnotou.
A nakonec jsem tyhle opičárny přehodnotil a vůbec to do auta nedal... a dnes jsem za to rád
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
na eBay si najdi add-a-circuit (http://www.ebay.com/itm/1-Set-Add-A-Cir ... ee&vxp=mtr). Zapojíš místo původní pojistky, tu dáš do spodního slotu, do horního dáš novou pojistku a na kabel napojíš co potřebuješ. Asi nejelegantnější řešení...