BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
Jedna věc se musí nechat... objem nenahradíš. Nicméně jaká je spotřeba, hospodárnost a využití u takovýho objemu? Pak lidi akorát vymýšlí blbosti jak ušetřit, nemluvě o (ne)využití potenciálu motoru. A nezkoušej tu psát blbosti, jak pojedeš s 4.0 za míň nebo stejně jako s 2.0. Perpetuum mobile neexistuje.
Je neskutečná p****ina stavět auto na výkon a pak jezdit na LPG Když nemáš na banány, tak si nepořizuj opici...
EDIT: jinak hlasuji pro NE, protože to co tu LM vyplodí, to se jentak nevidí.
Je neskutečná p****ina stavět auto na výkon a pak jezdit na LPG Když nemáš na banány, tak si nepořizuj opici...
EDIT: jinak hlasuji pro NE, protože to co tu LM vyplodí, to se jentak nevidí.
Race your life
- LiberaleMiguel2
Proč bych tam nemohl cpát LPG ? Je to moje věc co budu tankovat a lidi cpou LPG aji do aut za miliony
Navíc, jak už jsem psal, usnadní mi to stavbu a můžu tomu pak šlapat dle libosti
Navíc, jak už jsem psal, usnadní mi to stavbu a můžu tomu pak šlapat dle libosti
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Znám člověka, co tvrdí, že mi 9 let nejezdí auto. Taky to opakuje furt dokolečka i když to není pravda. Nevíš o tom náhodou něco ?LiberaleMiguel2 píše:Co to furt meleš o 1000hp ? Jednou jsem se o tom zmínil a ty furt budeš tocpit hovno dokolečka.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Takže když budou lidi sr*t do nádrže, tak ty budeš taky?LiberaleMiguel2 píše:lidi cpou LPG aji do aut za miliony
Zkus si někdy ty "auta za miliony" na LPG prohlídnout zblízka. Jezdí tu nespočetně takových, co si koupili drahý auto, ale už nemají na provoz, takže jezdí na zimákách, tankují LPG/kradenou naftu a servisují u garážníků. Ale mají A8 6.0 . Čest vyjímkám.
btw. Mohl bys něco přidat do svýho projektu, ať vidíme progress. Sám jsem docela zvědavej.
Race your life
- LiberaleMiguel2
Mira: Jenže já prostě raději ušetřím na palivu a dám ty peníze autu jinak. V cpem je furt problém ? Proč nejezdit za polovinu, když můžu ?
Bobr: Sorry, tak 8. že bylo provozuschopné nikoho nezajímá stejně se ti tam začne rozpadat spousta dalších věcí, až se ti nepkdy konečně podaří rozjet ten motor
Bobr: Sorry, tak 8. že bylo provozuschopné nikoho nezajímá stejně se ti tam začne rozpadat spousta dalších věcí, až se ti nepkdy konečně podaří rozjet ten motor
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Nejak ti unika, ze to tady kazdy rika a mysli si o tobe (takze na tom nejspis neco bude ), ne o mne . Co placas ty je naprosto nepodstatne...LiberaleMiguel2 píše:Taboo ty jsi vážně debil, to snad ani není možné
Od volnobehu az do 8.8K RPM redline . Domnival jsi se snad z nejakych neznamych duvodu neco jineho ?LiberaleMiguel2 píše:Jaké použitelné spektrum otáček má ten 2,0 s 1400hp ?
Proc nemit nafoukanych 500HP z dvoulitra, ktery si s tim N/A 4.0L V8 kdykoliv vytre prdel ?LiberaleMiguel2 píše:Proč mít nafoukaných 300hp z dvoulitra, když na 4,0V8 to můžu mít v atmosféře s daleko lepším průběhem ?
A co presne je "lepsi prubeh" ? Prosim, neostychej se a pekne to rozved...
Pouzivas laicke a nicnerikajici pojmy autobazarniku urcene pro priblbliky s potrebou se placat v petce pri 1.5K RPM a radit v 3K. Kdyby jsi vedel, cim je dany odpad RPM pri razeni, tak by ti take doslo, ze to, jak to "sbira odspoda" je naprosto nepodstatne a proc ten prubeh N/A motoru, ktery ty nevzdelane povazujes za "lepsi" (aniz by jsi vubec vedel, natoz pak dokazal vysvetlit, proc je udajne jeden prubeh "lepsi", nez jiny) je v pripade dosazeni maximalni akcelerace naopak "horsi" (mene efektivni). Ten duvod, proc preplnovane vozy akceleruji rychleji, nez N/A je velice jednoduchy (ale pochybuji, ze na to prijdes... A ne, ja ti to vysvetlovat nebudu ).
IQ stylingem nenahradis.
- LiberaleMiguel2
A já tu snad někde psal, že chci stavět dragster s co nejlepší akcelerací ?
Ten tvůj 1400hp 2,0 bude na spodku stejně chcíplý jako to co mám pod kapotou teď. Sám dobře víš, že s velkým motorem je svezení o něčem jiném jenže ve své zaslepenosti se snažit do mě rýt to tady stejně nepřiznáš
Jak už napsal Mira: Objem nenahradíš
Schválně sem hoď graf toho tvojeho úžasného dvoulitra
Ten tvůj 1400hp 2,0 bude na spodku stejně chcíplý jako to co mám pod kapotou teď. Sám dobře víš, že s velkým motorem je svezení o něčem jiném jenže ve své zaslepenosti se snažit do mě rýt to tady stejně nepřiznáš
Jak už napsal Mira: Objem nenahradíš
Schválně sem hoď graf toho tvojeho úžasného dvoulitra
S tim se da souhlasit pouze v pripade dosazeni strukturalni limitace preplnovaneho motoru a, paradoxne, pouze za predpokladu stejne strukturalni limitace motoru vyssiho objemu. Co je tim mysleno je skutecnost, ze jeden motor nizsiho objemu muze snest vyssi tlak preplnovani a vyssi vykon, nez jiny motor vyssiho objemu. I pote ani objem se (stejne jako tlak preplnovani) samozrejme neda zvysovat do nekonecna.mira58 píše:Jedna věc se musí nechat... objem nenahradíš.
To se samozrejme ale tyka naprosto extremnich situaci, ktere v pripade Miguela naprosto nijak v tomto stoleti nehrozi vzhledem k realite, ze po peti letech vzhlizeni k oblakum, vlhkych snu a kecu o 4x4 500HP a 1000HP RWD prestavbach je jeho prditko i nadale FWD s tovarnim motorem, natoz pak preplnovanym V8. Ten Tiburon ma mnohem vetsi sanci drive skoncit na vrakovisti, nez se dockat nejakeho (samozrejme Made in China) turba...
IQ stylingem nenahradis.
jediná věc co by mě zajímala je, co s tím autem potom budeš dělat za předpokladu, že bys to dodělal?
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
- LiberaleMiguel2
Jezdit
Zase špatně. Přestaň tu už rozvíjet svou pseudomoudra, která se nezakládají na ničem jiném, než na tvých pocitech a doměnkách. My furt čekáme na těch 1000 HP a kde nic tu nicLiberaleMiguel2 píše:Bobr: Sorry, tak 8. že bylo provozuschopné nikoho nezajímá stejně se ti tam začne rozpadat spousta dalších věcí, až se ti nepkdy konečně podaří rozjet ten motor
Stejne tak je jine svezeni na praseti, ale jen proto, ze to je o necem jinem neznamena, ze to je "lepsi" anebo "horsi". Zjisti si, cemu se rika "pedalfest". Jeden z mych znamych ma AC Cobra repliku a nemuze tomu slapnout na plyn ani v 60 mph. Na mokru ma problem se s tim vubec rozjet, ale je hezke, ze to ma odspodu tolik krouticiho momentu, ktery je naprosto nepouzitelny - jako by tam vubec nebyl a na krizovatce mu da naprdel kazda 1.6L Honda.LiberaleMiguel2 píše:Ten tvůj 1400hp 2,0 bude na spodku stejně chcíplý jako to co mám pod kapotou teď. Sám dobře víš, že s velkým motorem je svezení o něčem jiném
Nevim, proc bych to delal. Mohu ti ale prozradit, ze jen v rozsahu dvou tisic otacek dochazi k narustu vykonu pres 1,000 HP.LiberaleMiguel2 píše:Schválně sem hoď graf toho tvojeho úžasného dvoulitra
IQ stylingem nenahradis.
Reklamy za co? Za lidskou hloupost? Sorry, ja jsem tu jen jako pozorovatel a kdyz nemam do ceho pichnout, tak si jdu cist tenhle sitcom, protoze tohle ma vetsi grady nez ruzovkaLiberaleMiguel2 píše:Uživatelé procházející toto fórum: annuvin, fonz, Goldies, Johny_X, JUICE, LiberaleMiguel2, m.artty, PitrsCZ, Sova a 2 návštevníků
měl bych dostat provize z reklam
SEAT Toledo II 1.9TDi 81->96kW, -35/-35 KW Suspension - SOLD
Škoda Octavia II FL RS 2.0TDi 125kW DSG
Škoda Octavia II FL RS 2.0TDi 125kW DSG
- LiberaleMiguel2
Tolik výkonu tam mít nebudu, abych mepl tyhle problémy....
Proč to sem nedáš ? Bo by mi ten graf dal za pravdu ? v kolika otalčkách ty tisícokoňové dva tisíce otáčky začínají ?
Kámoš má taky na 2,0T nárůst cca 200 koní za 800rpm, ale to je přesně to co nechci. Dokážeš to pobrat nebo budeš točit furt ty svoje hovna jak zaseknutý gramofón ?
Proč to sem nedáš ? Bo by mi ten graf dal za pravdu ? v kolika otalčkách ty tisícokoňové dva tisíce otáčky začínají ?
Kámoš má taky na 2,0T nárůst cca 200 koní za 800rpm, ale to je přesně to co nechci. Dokážeš to pobrat nebo budeš točit furt ty svoje hovna jak zaseknutý gramofón ?
Škoda že to mám do Ostravy přes tři kila. No vlastně ne, není to škoda, můžu být rád, že se takovýhle nebetyčný blb nepohybuje poblíž mě.
- LiberaleMiguel2
Proč ? Chceš se něco přiučit ?
-
Zrovna tohle je výrok podobné úrovně:Taboo píše: laicke a nicnerikajici pojmy autobazarniku urcene pro priblbliky
Taboo píše: preplnovane vozy akceleruji rychleji
Disclaimer: Toto není snaha zastat se LM2.
- LiberaleMiguel2
Taboo: A těch tvojich +1000 koní za 2000 otáček bude určitě skvěle uříditelných v běžném autě, na asfaltu, na běžných gumách, co ?
Stejně.... Nechápu, proč tam "cpeš" v8 a zadohrab, když už si 2x nezvládl asi 100kw předokolu... Ty mlč o řízení a uřízení
Ale až cetelem dá, Idaho to odedře a ty se budeš chlubit, jak si to udělal sám, tak se těším, až to s těma gramlavejma rukama stejně hned rozjebeš
Si prostě pitomec....
Opravdu chudáci ostatní coupečkáři... Jejich pověst je bohužel jasná...
Ale až cetelem dá, Idaho to odedře a ty se budeš chlubit, jak si to udělal sám, tak se těším, až to s těma gramlavejma rukama stejně hned rozjebeš
Si prostě pitomec....
Opravdu chudáci ostatní coupečkáři... Jejich pověst je bohužel jasná...
On to nikdy nedotáhne. Kdyby se do toho přeci jenom pustil tak to nedodělá a popravdě bych si moc přál aby se do toho pustil...páč by byla sranda jak se zadluží, vyhazuje ještě víc peněz do oken a ve finále bez efektu Ale já si myslím, že on se do toho nepustí...jemu vyhovuje to pozér vesnický tuning auto pro které mu retardované individua tleskaj... Ty pak oblažuje historkama...hele woe bro budou pádla pod volantem V osm bró woe bude...jen co vyhulím víc marjány bude to kára bro...Rád bych to hodil do pšonkštiny mixlé s nářečím lidí co chodí v sukní a ulétávají na dlouhé vlásky, ale bohužel...neumím...neznám
" www.autowerks.cz "
Nejlepší jsou stejně debaty Taboo vs Miguel. Úžasný jak ze sebe každým příspěvkem Miguel dokáže dělat většího a většího debila
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Mě mrzí proč LM neřekne jak to pokračuje s vývojem u Idaha
" www.autowerks.cz "
No shrňme si situaci. Máme tu jedno Coupé plus Miguel mínus výkon. Plán Miguela je Coupé plus 1UZ-FE plus Idaho s tím, že Miguel to pak odprezentuje jako svůj projekt (což dělá už teď na Facebooku bez uvedení toho, že na tom vlastně má dělat někdo úplně jinej než on). Původně měl kecy o tom, jak to zvládne 1000 HP a že tam dá dvě turba a manuál, teď už couvá s tím, že to tak vlastně vůbec nebude. Ještě před nějakou dobou ale (mě) tvrdil, že to vyjede rovnou s turbem, tentokrát se singlem, že atmo to nebude a že bude mít převodovku z Nissanu 350Z. Vycouval i z tohoto a má to teda vyjet jako stock motor se stock automatickou převodovkou. Nicméně očividně nemá prachy ani na to, aby se něco začalo dělat takže Idaho pracuje na jiných věcech, Miguel to sám neudělá a tak mu nezbývá, než se tady aspoň pokoušet dělat machra a jako argument na svoji stranu má fakt, že mu auto jezdí (jako plus mínus sériovka), přičemž mě ne a proto on je lepší než já (a taky kdokoliv jiný samozřejmě ). Mě z toho tak nějak pořád vychází, že Miguel bere nějaké drogy
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
K pobaveni je sledovat to jak jsou nekteri schopni zajit daleko jen pro to aby byli stredem pozornosti...
Ale priznejme si ze by tu bez Miguela byla nuda....
Ale priznejme si ze by tu bez Miguela byla nuda....
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
Ještě pár let a bude to 2.0T pak 2.0+nitro a nakonec pořídí nějakou sonátu 1,4
" www.autowerks.cz "
bobr: bohuzel tak kvalitni substanci neznam, ktera by tvorila takove bludy ci halucinace... ale jakmile nam to prozradi hned to schanim.. ja chci taky..
btw tohle tema ma jednu super vyhodu 90% sracek co migel vyplodi se koncentruje sem a nespamuje jina temata...
BTW2: precetl jsem zpet asi 5 stranek.. a MR Ciompa se nam tu prezentuje jako alfasamec vsech hjundajistu a ze vsichni k nemu vzhlizi a uz 4 lidi z jeho klubu mu rikaj at uz kua nedela ostudu.. a on se ani po tomhle nechytne za frnak a kdyz uz to rika i jeho tehdejsi kamarad.. tak uz je to asi fakt drsne
btw tohle tema ma jednu super vyhodu 90% sracek co migel vyplodi se koncentruje sem a nespamuje jina temata...
BTW2: precetl jsem zpet asi 5 stranek.. a MR Ciompa se nam tu prezentuje jako alfasamec vsech hjundajistu a ze vsichni k nemu vzhlizi a uz 4 lidi z jeho klubu mu rikaj at uz kua nedela ostudu.. a on se ani po tomhle nechytne za frnak a kdyz uz to rika i jeho tehdejsi kamarad.. tak uz je to asi fakt drsne
Naposledy upravil(a) crocjirka dne 22 črc 2015 15:33, celkem upraveno 1 x.
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- twingo.driver
Jde Chooning forum do sraček?
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
Ano, jak ti omotat kardan kolem krku! Jseš ideální pokusný zvířátko.LiberaleMiguel2 píše:Proč ? Chceš se něco přiučit ?
- LiberaleMiguel2
Crocu nauč se číst, ani do čtyř neumíš napočítat....
Jo, původní plán byl trochu ambicióznější, rozhodl jsem se ale držet spíše u země, pro začátek.
Rád bych, aby jste tu přestali skloňovat Idaha, dokud to nestojí u něho na dílně, tak si troufnu říct, že s tím nemá nic moc společného, tak si ho vy nuly, neberte zbytečně do huby. Zvlášť ne ty Bobře, po tom co sis od něho uraženě, kvůli vlastní frustraci, odvetl auto
A fakt by mě zajímalo, kde jsem říkal, že to budu prezentovat jako vlastní práci ? Já nemám pak problém říct "nechal jsem si postavit". Co jsem si vymyslel nebo nevymyslel sám není až tak podstatné přece, že jo
Když tady Ivan prezentoval svojí Nexii, tak jste mu taky všichni zobali z ruky a přitom jenom platil a točil volantem já si aspoň většinu věcí na autě prozatím udělal sám
Ultima: Až budu v Praze a mít vás na hlupáky, tak se tobě a Markusovi určitě ozvu a můžete předvést jací jste siláci i v reálu. Po internetu umí být frajer každý o to víc, vyhrožovat se "zbraní", že jo
Jo, původní plán byl trochu ambicióznější, rozhodl jsem se ale držet spíše u země, pro začátek.
Rád bych, aby jste tu přestali skloňovat Idaha, dokud to nestojí u něho na dílně, tak si troufnu říct, že s tím nemá nic moc společného, tak si ho vy nuly, neberte zbytečně do huby. Zvlášť ne ty Bobře, po tom co sis od něho uraženě, kvůli vlastní frustraci, odvetl auto
A fakt by mě zajímalo, kde jsem říkal, že to budu prezentovat jako vlastní práci ? Já nemám pak problém říct "nechal jsem si postavit". Co jsem si vymyslel nebo nevymyslel sám není až tak podstatné přece, že jo
Když tady Ivan prezentoval svojí Nexii, tak jste mu taky všichni zobali z ruky a přitom jenom platil a točil volantem já si aspoň většinu věcí na autě prozatím udělal sám
Ultima: Až budu v Praze a mít vás na hlupáky, tak se tobě a Markusovi určitě ozvu a můžete předvést jací jste siláci i v reálu. Po internetu umí být frajer každý o to víc, vyhrožovat se "zbraní", že jo
Jsem jeden z mála co věří že to opravdu do zdárného konce LM2 dotáhne .. Myšleno tak že opravdu nějaká přestavba se opravdu stane.
Ale na rovinu by mi bylo příjemnější, aby se LM2 chvástal až po válce a ne před válkou
Když se zde zmiňují úpravy, co vše si na autě odvedl ? (otázku neber jako výsměch atd. ale opravdu by mi zajímalo co bereš jako svůj úspěch v úpravách)
Ale na rovinu by mi bylo příjemnější, aby se LM2 chvástal až po válce a ne před válkou
Když se zde zmiňují úpravy, co vše si na autě odvedl ? (otázku neber jako výsměch atd. ale opravdu by mi zajímalo co bereš jako svůj úspěch v úpravách)
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675