Perličky inzerentů aut a bazarníků
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- F.l.a.n.e.l.
Re: Perličky inzerentů aut a bazarníků
Výhodná nabídka pro zloděje
http://motorky.bazos.cz/inzerat/49290065/doklady.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://motorky.bazos.cz/inzerat/49290065/doklady.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
To musel být zoufalec,takhle to oblepit znakama VW
http://www.sauto.cz/osobni/detail/daiha ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/osobni/detail/daiha ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
- F.l.a.n.e.l.
Není to perlička inzerenta ani bazarníka, ale kupující na jistý vůz.:
Máme tady prvního kupce: AUTOR: martinvajdl@seznam.cz : Ve vsi k úctě k vam- nezblaznil jste se, za takový peníze? myslel jsem,ze tu částku tam mate jen tak, vždyť je to e46 rok 2002, to auto jezdí zadarmo nebo co?? viděl jsem jich spousta a top stavy 150-170tis.. jinak přejí tedy hodně stesti
STORY POKRAČUJE: na dotaz že koupím tři za 15O mi bylo sděleno : ted nevím,ale jednou jsem malém kupoval auto a bylo M3 packet, za 150tis, komplet interiér, všechno.. ikdyby tam byly nějaké nesrovnalosti, pane za 400tis jste blázen,promin te..
Tak se člověk i zasměje
Máme tady prvního kupce: AUTOR: martinvajdl@seznam.cz : Ve vsi k úctě k vam- nezblaznil jste se, za takový peníze? myslel jsem,ze tu částku tam mate jen tak, vždyť je to e46 rok 2002, to auto jezdí zadarmo nebo co?? viděl jsem jich spousta a top stavy 150-170tis.. jinak přejí tedy hodně stesti
STORY POKRAČUJE: na dotaz že koupím tři za 15O mi bylo sděleno : ted nevím,ale jednou jsem malém kupoval auto a bylo M3 packet, za 150tis, komplet interiér, všechno.. ikdyby tam byly nějaké nesrovnalosti, pane za 400tis jste blázen,promin te..
Tak se člověk i zasměje
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- LiberaleMiguel2
Nastala ty doba, kdy je M packet je totéž co M3
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
A od takových lidí, co nepoznají celý auto by Tuner2 chtěl, aby poznali fejk volant...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
napsal si mu doufám, že todle je v naftě, že to nejde srovnávat
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- F.l.a.n.e.l.
Já už mu pak nepsal, otevřel jsem si pivo a šel se dívat na top gear Ale pobavilo mě to: co jezdí zadarmo nebo co?
- NE, tohle opravdu zadarmo nejezdí
- NE, tohle opravdu zadarmo nejezdí
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
UPLNE ... ale ze UPLNE...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
http://auto.bazos.cz/inzerat/50010287/V ... packet.php" onclick="window.open(this.href);return false;
to je slohovka
to je slohovka
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- LiberaleMiguel2
Čip od Drapka tím bych se fakt nechlubil
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- LiberaleMiguel2
No...řekněme, že když budeš koukat špicpkovému chirurgovi pod ruce, tak to z tebe chirurga neudělá, ať pak o sobě tvrdíš co chceš....
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://auto.bazos.cz/inzerat/50017671/K ... o-auta.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
F.l.a.n.e.l.:já minulej rok chtěl prodat svoji C4 v naftě za něco málo přes tři pětky a došel mi mejl, že prej jsem magor, páč frajer za tu cenu seženu C5 v top stavu možná to byl stejnej vocas
svět dospělých je pro mne záhadou......
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
via e30.cz
http://auto.bazos.cz/inzerat/50119317/B ... klenot.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.bazos.cz/inzerat/50119317/B ... klenot.php" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW 535i
http://www.tuning-in.cz/ozdobne-podlozk ... modre.html" onclick="window.open(this.href);return false; fakt někdo vyhodí 440 Kč.. ja dávám Torx šrouby a pod ně podložky .. obojí z nerezu a říkám si jestli to nepřeháním
sem netušil, že svým inzerátem dokážu někoho tak "nabudit", že mi hnedka napíše nasraný 2 maily
a tady ty slavné mailyOkreskový nahaněč všech TDI, GTI, RS, GSI, na okruhu úplně zapláčou.
Borče, díky moc!!! V ŽIVOTĚ jsem se tak dobře, od srdce a nahlas nezasmál!!!
Proč sis tu plečku dovezl když ji hned prodáváš?!? A proč si kupuješ Rovera, když vlastně chceš Imprezu?!?
A proč do inzerátu píšeš nesmysly o okreskách, když to auto máš jak dlouho - 2 týdny? KOLIK že okruhů v té České prdeli Lípě PŘESNĚ máte?!? Kolik opravdu ostrých km si ty osobně s tím na těch okreskách a okruzích najel že píšeš takové píčoviny?!?
Dospělý (snad) borec a takhle se ztrapňovat...
VW - Very Wonderful
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
F.l.a.n.e.l. ty tohle asi psalo i mě, když jsem prodával 328mu.. Na to nezapomenu.. Pane, tyto auta se prodávají jako felicie z toho roku.. Maximálně za 20tis.. Tak jsem mu napsal ať přijede, že tu cenu teda projednáme na místě u auta.. No nakonec už nenapsal a já to prodal za 80-90 už si to nepamatuju
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- F.l.a.n.e.l.
Rudy dobreeee
Venca tak jsem jeste v poho kdyz mi daval kilo
Venca tak jsem jeste v poho kdyz mi daval kilo
Ty ses vazne mimo...Ty ze sebe delas top brzdare protoze je prekupujes a tady se nekomu smejes...LiberaleMiguel2 píše:No...řekněme, že když budeš koukat špicpkovému chirurgovi pod ruce, tak to z tebe chirurga neudělá, ať pak o sobě tvrdíš co chceš....
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
Tholisi mohl bys mi dát pokoj ? Během pár hodin je to zase druhý topic, kde lezeš jen proto aby ses do mě sral. Pak zase nezapomeň remcat, že tu dělám bordel
tywe tak se nad sebou zamysli...kdyz clovek od tebe cte prispevky tak se klepe na celo... to te nekdo upustil na hlavu kdyz si byl malej? co treba nasteva psychologa??
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Vzdy se podivej jake mwles sracky...Cele forum vc. tvych pratel ti dalo najevo jak se chovas a ty se tak chovas dal. Misto aby jsi se zklidnil a nepsal tu furt sve moudra tak tu zase blejes a jeste paradoxne poukazunes na to same co sam delas. Ty absolutne nemas zadnou sebereflexy...
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
Děti děti.... Já si z toho alespoň vzal ponaučení, ale ty tu začneš vytahovat 10 dní staré příspěvky a zase bliješ sračky tak si ho s Crocem vyhoňte do křížku ať se uklidníte. O tom co jsme psal víš hovno, stejně tak jako o mě, tak mi vlez na záda na tvoje sračky už nereaguju
Koukam zase tu siris vulgarismy. Ty ses vazne buran co se neni schopnej chovat slusne a mluvit normalne. Meli by te nekde izolovat..To ses tak infantilni a hloupej ze musis byt neustale sprostej?
" www.autowerks.cz "
Tholisi a crocu, co má za smysl to tahat všude? Jak řekl Michal, příspěvek byl starý a co má pak za smysl mu říkat, že se nezklidnil, když k té situace došlo včera??? A crocu občas se zamysli i Ty nad sebou
Ono to kolikrát není jen o Michalovi...
Gooder píše:Tholisi a crocu, co má za smysl to tahat všude? Jak řekl Michal, příspěvek byl starý a co má pak za smysl mu říkat, že se nezklidnil, když k té situace došlo včera??? A crocu občas se zamysli i Ty nad sebou
+1000. ..... Nevim co to je za potrebu na nekoho porad reagovat a strasne psat jak mne sere ... Ignorace je tu pro vsechny
Presne kuli temhle humanistickym kecum ma Miguel furt argumenty...Krasne mu nahravate...Lrasne to ukazuje na tu nasi hjmanistickou spolecnost...Kde kazdeho branime...i kdyz si tk nezaslouzi..
" www.autowerks.cz "
tholis: Nikdo nikoho nebrání, pouze se poukazuje na to, že minimálně poslední týden, co jsem to tady sledoval, se jako kokot chováš hlavně ty s crocem. A to včetně rasistických urážek.