Výběr kol na Celicu ST205
Výběr kol na Celicu ST205
sháním kola na celicu ST205 18" zvažuji nákup nových evo corse, OZ Racing nebo něco podobného ono moc na výběr neni kdyby někoho něco napadlo napište
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Re: Výběr kol na Celicu ST205
http://www.braid.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
určitě bych dal kola, která nikdo nemá

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
naprosto nevídaná kola
braid zvažuji ale nevím jak jsou na tom s kvalitou, proto se zatím přikláním k evo corse

braid zvažuji ale nevím jak jsou na tom s kvalitou, proto se zatím přikláním k evo corse
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Došel jsi k tomu, že 18" budou nejlepší volba?
Audi A4 2.0 TDI MY08
Toyota Celica GT4 ST205
Toyota Celica GT4 ST205
Hele sehnal se přísun gum ze závodních aut. Jejich průměr je alternativa k origo průměru, tak nevidím problém. Chci nějaká rozumná kola ale nějak nevím co....
sadu OZ za 35 000,-Kč bych si koupil ale nejsem si jist, že jsou kola jako ultraleggera vhodná k k občasným výletům na naše rozbité okresky tak zatím vedou kola Evo Corse ozkoušené na Evo xx na závodech u nás u v zahraničí.
sadu OZ za 35 000,-Kč bych si koupil ale nejsem si jist, že jsou kola jako ultraleggera vhodná k k občasným výletům na naše rozbité okresky tak zatím vedou kola Evo Corse ozkoušené na Evo xx na závodech u nás u v zahraničí.
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Ale na tech dotz si muzes vybrat cislo na stredove poklicce...a to se vyplati..

Posero - ja to nemyslel jako "moralizaci", jen mě zajímala tvoje zkušenost s konkrétní aplikací na ST205... jinak nejsem žádnej odborník, ale z toho co píšeš bych šel do Evo Corse...tak pak pošli fotku, cos nazul! Hasa
Audi A4 2.0 TDI MY08
Toyota Celica GT4 ST205
Toyota Celica GT4 ST205
já to beru sportovně
nikdo nic? zázračný super kola za pár korun?

nikdo nic? zázračný super kola za pár korun?

Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
nikdo žádné návrhy: zkušenosti? možnosti?
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
- LiberaleMiguel2
Pod 35 koupíš aji nové Speedline v 18" 
Za mě můžu říct, že rozbité silnice zvládají perfektně. Kolikrát jsem se až divil, že "tuhle díru ještě přežily". Mám Speedline Corse 2120

Za mě můžu říct, že rozbité silnice zvládají perfektně. Kolikrát jsem se až divil, že "tuhle díru ještě přežily". Mám Speedline Corse 2120
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
nějaký zastoupení v čr? obchod?
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Ony i ty OZ vydrží masakr. Mám sice jen staré Rally racing, ale jednou jsem přeletěl obrubník, vše šlo do kytek (rameno, guma, axiál) leč na kole jsem musel docela dlouho hledat odřený lak. No a že by bylo křivé? To vůbec. Kámoš jezdí na tvrdém HR a Hondě S2000 nějaké ty leggery a to po praze apod a taky zatím nic.
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
já mam troje OZ na civic a super ale v tomhle boji zatím vítězí Evo corse který jezdí na Evo rallye a pořizovací cena je cca 25t proti OZ kde si myslím, že by byly vhodné třeba kola superturismo které vyjdou cca 34, nebo leggery za podobný peníz ale tam mám strach že budou dost trpět až se budu chtít sklouznout
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Superturisma od OZ jsou tvrdá kola, ale Leggery jsou údajně docela měkká. Někde se to tu řešilo kdysi 

- LiberaleMiguel2
http://www.rz1.cz/p/60/speedline-corse-type-2120" onclick="window.open(this.href);return false;posero píše:nějaký zastoupení v čr? obchod?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
ono je taky dost rozdíl ve váze těchto kolGooder píše:Superturisma od OZ jsou tvrdá kola, ale Leggery jsou údajně docela měkká. Někde se to tu řešilo kdysi
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Tak to já nepopírám, měl jsem 2x 15" Superturisma, 1x 15" Supereggery a teď mám 17" Superturisma, takže vím, o čem je řeč. Váha je jinde, ale na Leggerách se třeba rallye moc nejezdí (pokud neberu v potaz jiné značky a hořčík).
Na Celicu bych dal Superturisma, Braid, Speedline, Toora apod.
Na Celicu bych dal Superturisma, Braid, Speedline, Toora apod.