Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
maRkus
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktuální fota vašich aut

Příspěvek od maRkus »

ono prave ta zasrana RSa co ma CROC je svine, protoze proste 180 foukanych koni jede tak jak coupe nikdy nepojede
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Fifi: to je mi jasne. Ja se jen ptal ze zvedavosti jelikoz nebylo definovano cisly co znamena ze jde vykon nahoru. A chtel jsem vedet o jakem narustu se bavite. To co pise alesi jsou realne hodnoty. A pri vymene vyfuku, sani, a treba uprave rj dostanes 20-30 koni i z kterehokoliv 2,0 16v.
Jen jsem se chtel ujistit o kolika konich je rec cca. ;-)

Ps: jinak za me taky jede lepe foukanych 180 nez atmosferovych 200-210. Proto jsem se ptal na ten Nm. Pac ani 318d neni zadna etiopska zavodnice na 400 metru :-D ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

nahodou od doby co Aleshi vyndal z huby penis sveho "kamarada" tak je s nim uz docela řeč. 8)

Kazdopadne mel sem na dilne Coupe 2,0 a byl sem to v ramci servisu projet a na jednicku octavku v RS to nema sanci ani kdyby nevim co, takze verim tomu ze ta 2,7 toho bude mit plny brejle
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ono tvrdit, že ten motor má potenciál jen proto, že "stačí tohleto a támehleto" vyměnit je divný. Dá se to tvrdit tím pádem skoro o libovolném rozumně navrženém motoru, protože stačí "jenom" vyvložkovat válce, dát kované písty, kované ojnice, ARP šrouby ojnic, ARP štefty hlavy, lepší ložiska, kovové těsnění, ostré vačky, nové svody, velké turbo, velké vstřiky, silnější čerpadlo, twin-plate spojku a "hnedka" udělá Hyundai/Škodovka/whatever 2.0 800 koní :lol: Poteniál motoru nedělá fakt, že když vyměníte úplně všechno, tak to udrží velký výkon. Potenciál mají motory, co udrží velký výkon na sériovém spodku a teprve potom je potřeba začít do nich ládovat lepší díly. U Hyundai je špatně už sání... jak na tom asi bude ten spodek ? Pokud vezmu jako příklad třeba ten můj 1JZ motor, tak s jeho sériovým sacím potrubím jezdí někteří lidi s výkonem přes 700 koní aniž by ho jakkoliv upravovali, stejně tak spodek motoru 500 koní bezpečně bez problémů s origo ložiskama, pístama, ojnicema. Podobně to mají třeba Nissaní motory SR20 nebo RB25/26, 3S-GTE od Toyoty, 4G63 od Mitsubishi apod.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Na origo spodku té V6 jezdí kluci kolem 420whp 8) že to sání není nejlépe řešené neznamená, že nefunguje vůbec ;-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

Bobre ...
v tomto musim tak trochu suhlasit a Alesim a Miguelem..

Ako priklad ti dam SAXO VTS 1.6 16V
tam clovek vyhodil origo filtrbox, dal spravit vyfuk,
uprava softu, pripadne vacka...

a uz sme mali zo 120 konoveho prditka 140-160 konovu zabavnu krabicku...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

LiberaleMiguel2

Ono těch (necelých) 200 koní, co teď Elisa má, na lítačku a nějaké to vyblnutí fakt bohatě stačí :-)
Chápu, že někomu může víc vyhovovat foukaná malorážka. Pocitově bude určitě, díky kopanci od turba, rychlejší, v reálu těžko říct.
Mě osobně víc vyhovuje velká atmosféra a na nedostatek výkonu v jakýchkoliv otáčkách jsem si s tím nikdy nemohl stěžovat :-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Vím, že to není úplně odpovídající mem, ale Brian je prostě Brian. :lol:

Obrázek

Obrázek
✠Luftwaffle✠

LiberaleMiguel2

Hattori: Auto jsem kupoval před pěti lety, tehdy jsem se "bál" spotřeby a pojistky. Jinak kdyby ses zamyslel nad mými plány, tak tuhle kravinu nikdy nevypustíš.... Ale tady je očividně děsně IN stát si na vedení :hlazeni

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já už začínám mít pocit že jeho účet je snad troll. Co příspěvek to perla :lol: Počítám že ani nikdy neřídil nic silnějšího a padá z něj jedna kravina za druhou :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Progresss

Příspěvek od Progresss »

To je fakt nářez tady, hlavně všichni do Miguela... Uplně zbytečněj 2 stránky dlouhej offtopic rozjel SOVA - jo to je ok, memečka jsou taky, crocovi rejsingový povídky taky, stejně jako povídky otom jaký je to letadlo se 180foukanejma koňma, ale kokot je zase MIGUEL :lol: :lol:

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

+1 :mrgreen: "Podmotorovanost" Tiburóna se tu řešila tisíckrát, a pak Sova objevil carfolio... :D A O1RS rve asfalt. :D
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Ještě tu nebyl Gooder brečet jak jsme na něj zlý :D :D Já už se jen bavím... Golf už pomalu mizí na věčnost a až tu ukážu nový plánovaný povoz tak mě sežerete (Audi nakonec nebude)

Tady jedna z posledních fotek:

Stále naprodej :lol:
20150730_094720a.jpg
20150730_094826a.jpg
" www.autowerks.cz "

Beaver

Příspěvek od Beaver »

JRD McLAREN píše:Bobre ...
v tomto musim tak trochu suhlasit a Alesim a Miguelem..

Ako priklad ti dam SAXO VTS 1.6 16V
tam clovek vyhodil origo filtrbox, dal spravit vyfuk,
uprava softu, pripadne vacka...

a uz sme mali zo 120 konoveho prditka 140-160 konovu zabavnu krabicku...
Pozor, já nezpochybňuju nějaké (více či méně významné) výkonové zisky odstraněním pár restrikcí, jen to co psal AlesiBoss (tj. "vim proste jen ze v tom motoru nejaky potencial je") uvádím trochu na pravou míru :D
LiberaleMiguel2 píše:Na origo spodku té V6 jezdí kluci kolem 420whp 8) že to sání není nejlépe řešené neznamená, že nefunguje vůbec ;-)
Otázka je jak dlouho. Ty JZ/RB šestiválce jsou spolehlivě dlouhodobě a část lidí na nich má i vyšší výkony než je těch 500 koní (což já osobně beru jako sichr hranici). Ty uvádíš lidi co mají 420 koní, přitom ten motor má ještě o 2 deci vyšší objem, takže by teoreticky měl ve výsledku být výkonnější než 2.5, ale není. Není lepší ani v té základní atmo verzi, s nějakýma 164 HP oproti 200 HP v o 5 let starším 1JZ-GE. Pokud mrknu na ojnice G6BA a srovnám s těma JZ, tak není šance, že by ten motor ustál stejné věci. Prostě je tam toho evidentně ošizeno více a proto bych ho určitě jako motor s potenciálem osobně určitě neoznačil.

O tom jak ti vyhovuje velká atmosféra se bavit nebudeme, to vystihnuly už ty meme od Hanza :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

LiberaleMiguel2

No druhá věc je, že těch 420whp nejezdí jen na sériovém spodku, ale na komplet sériovém motoru 8)
Nevím jak dlouho to vydrží, co jsem si psal před asi tydnem se dvěma amíkama co to mají, tak oba to mají už několik let na denní ježdění 8)
To je fuck....dávejte fotky

Tholis: Kupuješ Genesise ? :D

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Octavku, v kombiku, v dieslu a s taznym :D
" www.autowerks.cz "

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Prodám ti tu svou, vyhovuje všem podmínkám 8)
Přílohy
IMAG0452.jpg
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

dáte mi jí na lízink prosím? spek
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

kony5

Příspěvek od kony5 »

8) 8) to je nejlepší když ti někdo volá na inzerát...A: "ale museli bysme se domluvit pane" ...B: "jak domluvit?" A: "na nějaké rozumné splátky" B: píp píp píp píp ..... :lol: :lol:

Gooder

Příspěvek od Gooder »

tholis píše:Ještě tu nebyl Gooder brečet jak jsme na něj zlý :D :D Já už se jen bavím... Golf už pomalu mizí na věčnost a až tu ukážu nový plánovaný povoz tak mě sežerete (Audi nakonec nebude)
Tholisi, Ty tu kolikrát bezdůvodně rejpeš do Miguela, croc se připojí, případně přidá nějaké rádoby vtipné moudro. Pokud Miguel řekne ho*no, nebo se bezdůvodně naváží do někoho jiného, tak se ho nezastávám.

Zajímavé, že Ti nevadí názor Progresse (a jiných) :roll:

Nic proti nikomu nemám. Jen občas nechápu smysl některých příspěvků, při tom se s danými lidmi dá bezproblémů rozumně bavit. Konkrétně třeba s Tebou, Tholisi. Poradil jsi mi atp, za což děkuju, jen nerozumím tomu bezdůvodnému navážení do někoho, kdo v tu chvíli nic neudělal. A nebránil jsem jen jeho, napsal jsem něco ve smyslu, že on nemusí být sprostý. Pokud Miguel nemá pravdu nebo si myslím, že říká blbosti, tak se nepřidám k "vlně útoků" na něj. Stačí, že to řekne půlka fóra.

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Kane: cena? Kdyztak SZ ale ja to vezmu z reichu v CR za to kazdy chce nesmysl...Za stejnou cenu rok a Km je jak Octavka tak audi A4 B8...nesmysl... vybava a prestiz je jinde...Mam omezene finance...nebo spis nemam...ale chci mit za prdeli nejake kovaky.
" www.autowerks.cz "

Sova

Příspěvek od Sova »

twingo.driver píše:... a pak Sova objevil carfolio...
autoweb-france.com
zásadně :D
Cléon & Fonte

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

tholis píše:Kane: cena? Kdyztak SZ ale ja to vezmu z reichu v CR za to kazdy chce nesmysl...Za stejnou cenu rok a Km je jak Octavka tak audi A4 B8...nesmysl... vybava a prestiz je jinde...Mam omezene finance...nebo spis nemam...ale chci mit za prdeli nejake kovaky.

Za 350k je tvoje :lol: Ne, rozhodně nehodlám minimálně 2 roky prodávat. A ta cenová podobnost s Audi je imho způsobená hlavně tím, že Audi bude mít dražší servis/ údržbu, hlavně co se týče podvozkové části. Ale to mám jen z toho, co občas zaslechnu, třeba mě místní mechoši vyvedou z omylu...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Prozatím :-)
Přílohy
MR2.jpg
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

1000 pées na prdel
dragster.jpg
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

F.l.a.n.e.l. píše:1000 pées na prdel
dragster.jpg
to koupil žito místo poškrábanýho poršáka,??? :shock:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

SomČarovný

Příspěvek od SomČarovný »

To už tam měl flanel před prodejem ne? :kladivo: :D
7GTD

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

pomer vaha/vykon cca stejnej. :D jo, ten fichtl je padesatka. :lol:
Přílohy
italske kone.jpg
Naposledy upravil(a) AR166 dne 13 srp 2015 22:43, celkem upraveno 1 x.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Goldies píše:Prozatím :-)
No to to trvalo! :) Nalezovy stav?
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Libor: trvalo no :-D stav je motor asi KO, praskly celni sklo, horsi strecha... Jinak v kuzi a snad v pohode kastle :-)

Halfcut z Celdy je uz dlouho u Idaha, takze uz jen cekam az na me prijde rada :-D
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Odpovědět

Zpět na „Pokec“