Bezrámečkové podložky SPZ
Re: Bezrámečkové podložky SPZ- NALEZENO
umi tento vyrobce i "evropsky" usa rozmer? vzadu mam totiz rozmer 320x160mm a musel jsem orezat motorkovou podlozku . tahle se mi moc libi!
taky se hlásím k odběru
Re: Bezrámečkové podložky SPZ
To si myslim že bohatě stačí na to aby to páska udržela. Měl jsem na saxu na 3M oboustrance na koupelnový zrcadla a ze dveří se i po tom, co auto schořelo dostávala hodně těžko. Zbylo mi z ní asi 2x10cm a přilepil jsem tim spz na fáčku a drželo to minimálně půl roku, pak jsem měnil nárazník...Berry_MLK píše:To zas nejde vpředu. Přední značka doléhá na př. nárazník zhruba jen ve 2/3. Spodní třetina je ve vzduchu. Za jízdy se bojím, že by to ta páska nemusela udržet.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Objednávky prosím tam --->>> viewtopic.php?f=91&t=105717" onclick="window.open(this.href);return false; nebo SZ. Ať v tom není bordel....
trychlik: Zjistím, ale nevim.
trychlik: Zjistím, ale nevim.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
tusim som mu rozbehol obchod ale som rad ze som Vam pomohol ja ich tiez budem brat
Panové už jste to objednali ? Taky bych bral pár
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
JJ, uz tu nato byla objednavka, taky je to skoro rok stary
babyCupra
hodte nějaké foto jak to dopadlo na autech a jak to teda drží
Pokus o resuscitaci tématu. Ani jeden odkaz již nefunguje. Našel by někdo jak ty rámečky vypadají popř. kde se dají objednat? Vrtat se mi nechce, oboustranku kvůli případné demontáži taky nechci...
http://www.autodoplnky-prodej.cz/28624- ... e-fix.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to k ničemu. České značky do toho nepasuji a musí se tam nalepit. Je to dělané na německé, které budou o kousíček větší. Nedoporučuji.
aha, ja to vcera objednal na dve auta
Oboustranka to jistí
not stress, vybalit... vyzkouset, nepujde vratit eshopu ze vyrobek nesplnuje specifikaci, navraceni a teckaSubTera píše:aha, ja to vcera objednal na dve auta
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
tak to to nemusim snad ani prebirat...obzvlast, kdyz tato informace nneni uvedena
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsou to ty stejné, co jsme kdysi objednali my, tak je to opravdu naprd. Chybí tam tak 2-3 mm, aby se značka pořádně zachvakla (lehounce zacvaknutá byla, ale úplně minimální silou se dala vyndat). Když by si jí tam v tomto stavu nechal nepřilepenou, tak během prvního kilometru je pryč.
Vzhledem k tomu, že na foto v eshopu je na obrázku německá značka, tak to bude nejspíš ono.
Vzhledem k tomu, že na foto v eshopu je na obrázku německá značka, tak to bude nejspíš ono.
Bohužel taky negativní zkušenost.Kdyby to přesto někdo chtěl mám ještě někde v garáži jeden nový komplet.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Jak rikaji kluci. Nicmene po prilepeni oboustrankou co tam stejne z vyroby je pripravena jsem s tim normalne 3 roky jezdil. A bez nejmensiho problemu. I v mycce atd.
babyCupra
Připravujeme do prodeje bezdrámečkové držáky (podložky) pod SPZ. Něco na způsob Simple FIX (Německo), ale pro rozměr české SPZ. Produkt pak bude v nabídce: https://www.podznacky.cz