Vtipy sem (nový thread) !!!!!

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
LiberaleMiguel2

Re: Vtipy sem (nový thread) !!!!!

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Bobře přístup ke zbraním máš, proč se prostě nezastřelíš ? Pořád je to lepší než sondovat po netu a hledat video s mým údajně zadřeným motorem ;-)

https://www.facebook.com/FilozoraptorCZ ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... pvvF8KWU74" onclick="window.open(this.href);return false;
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

LiberaleMiguel2 píše:Já vím, že už jsi z ČR dlouho, ale zkus vidět rozdíl v použitém čase ;-)
To je celkem jedno jaký čas se u tebe použije. Doteď si nepostavil nic zajímavýho a vzhledem k těm plánů co máš nejsi pořádně ani na začátku a akorát kolem sebe kopeš jak malý dítě.

Onetwothree - ty aby si nemusel v každým příspěvku vlézt Miguelovi do řiti, co?

Obrázek
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Beaver

Příspěvek od Beaver »

LiberaleMiguel2 píše:Pořád je to lepší než sondovat po netu a hledat video s mým údajně zadřeným motorem ;-)
Jako myslíš to, které sis dal hrdě na svůj FB profil, kde to vydává zvuky jako bortící se železářství (a pak ti to rovnou zdechne) a potom ho v obavě, že se to proflákne a budeš ještě za většího dementa, zase rychle schoval/smazal? :lol: Já nic hledat nemusím, vidělo ho dost lidí, to stačí bohatě :wink:

Tyhle tvoje komentáře sem vlastně do vtipů patří naprosto krásně spek
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Jj taky sem to video videl :-) tusim ze ho likoval Kvetoslavek ;-)
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

walish

Příspěvek od walish »

LM2: 1) To, že si tady hraješ na hrdinu je sice fajn, ale nadávat někomu na závodech a smát se mu? I kdyby to 10x otočila v první zatáčce a nedojela do cíle, tak to pořád dotáhla dál než ty.
2) Kdo ji postavil nebo platil auto může být Tobě úplně jedno. A zrovna Ty, který nemá ani na lak a musel jsi se podepsat na kapotu, abys mohl změnit barvu na autě a zaplatila Ti to pojišťovna, tak nemáš vůbec právo něco takového vůbec komentovat.
3) To, že se někomu smála celá tribuna by bylo možné jedině v případě, že by tam byli samí kokoti jako Ty, kteří nedokázali vůbec nic, jen psát nadávky na netu.
4) To, jaký si "charakter", dokazuješ stále, ale navážet se do ženské nebo ji nadávat, za to bys zasloužil opravdu přes hubu, aby sis uvědomil, co se může a co ne. Pro mě si po tomhle akorát nevychovaný pičus s malým kokotem, co nic nedokázal a kompenzuje si to tím, že se cítí jako hrdina, když nadává ženské a ještě na netu.

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Pánové, začínáte mě trošku srát..

Bobře, ještě jeden OT útok a rádoby vtipná glosa na zadřený Hjondé a začnu tě mazat. Bez pardonu. Totéž se týká všech dalších...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

LiberaleMiguel2

Mít prachy od rodičů jako ona, tak mám auto na úplně jiném levelu :-) a s nadávkami začala ona, když nic jiného ani neumí, já to jenom otočil. Kdybys tam byl, tak bys viděl, že byla pro smích skoro všem ;-) končím s touhle debatou, vyhoňte si u jejich fotek, ať jste klidnější :mavani:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

walish

Příspěvek od walish »

Vůbec ji neznám, fotku jsem neviděl a odkud má peníze taky nevím a je mi to úplně jedno.
Smát se ženské, úplně jedno kvůli čemu, je opravdu velice "chlapácké".
Udělalo se ti asi dobře, že? Chtěl bych tam vidět Tebe. Na rovné cestě si to akorát tak poslal do stromu, raději nedomýšlet, co bys předvedl tam. Tím, jak se k ženským chováš, si spadl na úplné dno.

Hondzik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hondzik »

A co tě štve? Že maj prachy? Že má káru od táty? Že je ženská? Když bude atletickej míting, budeš se smát ženskejm co běhaj stovku za 13 s když Bolt to má pod 10? Nebo že trapně hážou oštěpem o 30m míň?

Až se pojede nějaký mistrák v rally, taky se zajdi podívat... Po 15ctým autě už jezdí jen nuly, občas to řídí i ženská a to je teprv tragedie člověče.

Neznám jí, nedalo mi to, našel jsem si něco videí. Popravdě, kdybych uměl provázat tři zatáčky za sebou jako ona, jsem spokojen. Když za 15 let přijde dcera s tím že chce jezdit nebo jinýho koníčka, budu taky stavět, budu do toho sypat prachy protože prostě proto
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel

LiberaleMiguel2

Ne, jde mi o to, že ze sebe děla dokonalou, přitom k tomu má sakra daleko, prezentuje jenom úspěchy a ještě takovou formou, že si staví zlatý podstavec. Auto si nechala postavit firmou a tvrdí, že to stavěli celé s taťkou v garáži atd atd atd.
Jestli umíte někteří číst jenom to, co se vám hodí, tak jakákoliv diskuze s vámi prostě nemá cenu 8) zadarec chlapci, hoňte dál :mavani: :zadek:

a něco k tématu od holky co to vážně umí :-)

Obrázek

onetwothree

Příspěvek od onetwothree »

Ritchma píše: Onetwothree - ty aby si nemusel v každým příspěvku vlézt Miguelovi do řiti, co?
Milej Ríšo, já napsal, že píše hovna a ty z toho vyvozuješ, že mu lezu do řiti? Seems legit 8) Pro mě jste blbci jeden jak druhej a nevidím rozdíl mezi vlhkýma snama a neustálýma kecama o driftujícím Hjondé nebo Saxu co by pojelo i Ferrari. Vlastně možná má jeřábník proti tobě jeden plus bod, nehraje si na světovýho borce kecama o český mentalitě. :pifko:
V porodnici. Maminka rodí, tatínek stojí za prosklenou stěnou. Zdá se, že vše probíhá v pořádku, sestřička už nese dítě směrem k tatíkovi. Najednou ho chytne za nožičky a začne s ním zuřivě mlátit o sklo, až všude stříká krev. Otec okamžitě rozrazí dveře, vletí dovnitř a celý běsní: "Proboha ženská co to děláte?!!!??! Sestřička v histerickém záchvatu smíchu odpovídá: "Ale to byla jen taková sranda, ono už stejně bylo mrtvý před tím!"

GXE10crew

Příspěvek od GXE10crew »

velmy se omlouvám za prispěvek
kdo to stavěl my je uprdele hlavně ad jezdí a kdyz ji podporuje v tom tatka a jí to bavý proc ne 8)
jinak nechápu když nejezdila půlka čr kritizovala a když se sama odhodlala jet rovnou na tak velkou akci tak zas kritizujete :kladivo:
na jízdě bylo vědět že se toho bojí že na to auto není zvyklá že nezná ještě hranice docela semy zdálo že nemá ani pořádně naladěnej podvozek přeci jen jela poprvé v novém autě a že jela rovnou takovou akci má mmuj obdiv 8) přeci jen ostatní kolik toho maj už nalitano s těma autama ostatní ale nejela špatně nato že si jela jen zajezdit stim ze nema natrenovano to se musí nechat jinak fakt nevim otom že by se jí smála cela tribuna :roll:
jinak nevim mně přišla při pokecu v pohodě 8)

ps:sleduju jí od doby co pořídila sc jinak mně nejak nezajima
LiberaleMiguel2 o tobě už mam obrazek od doby co jsem registrovan a jsem tu každy den a mam v tobě jasno ps: to i já driv otorubim is200

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

chudák čeština, tohle už je vážně moc :shock: :roll: :roll:
Audi Coupe Quattro

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

LiberaleMiguel2 píše:Ne, jde mi o to, že ze sebe děla dokonalou, přitom k tomu má sakra daleko, prezentuje jenom úspěchy a ještě takovou formou, že si staví zlatý podstavec. Auto si nechala postavit firmou a tvrdí, že to stavěli celé s taťkou v garáži atd atd atd.
Jestli umíte někteří číst jenom to, co se vám hodí, tak jakákoliv diskuze s vámi prostě nemá cenu 8) zadarec chlapci, hoňte dál :mavani: :zadek:

a něco k tématu od holky co to vážně umí :-)

img]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56B9957F[/img]
:smich2: koho mi to tak jenom todle všechno připomíná? :lol: jop, takovej typan se 4x4 500koní, nakonec ve fiestě :lol:

Tom_ - tak je to v téma Vtipy, tak to tolerujme :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Kane13 píše:Pánové, začínáte mě trošku srát..

Bobře, ještě jeden OT útok a rádoby vtipná glosa na zadřený Hjondé a začnu tě mazat. Bez pardonu. Totéž se týká všech dalších...
Až začneš mazat sračky od Miguela, tak tě možná budu brát vážně. Chápu, že tohle bereš jako vhodnou záminku neb mě nemáš rád, na druhou stranu mě je to tak nějak šuma fuk. Můžeš mi dát třeba i ban, pokud tě to sexuálně uspokojí 8)
Rudi píše::smich2: koho mi to tak jenom todle všechno připomíná? :lol: jop, takovej typan se 4x4 500koní, nakonec ve fiestě :lol:
Pozor, nebo tě Kane smaže taky :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

onetwothree píše: Milej Ríšo, já napsal, že píše hovna a ty z toho vyvozuješ, že mu lezu do řiti? Seems legit 8) Pro mě jste blbci jeden jak druhej a nevidím rozdíl mezi vlhkýma snama a neustálýma kecama o driftujícím Hjondé nebo Saxu co by pojelo i Ferrari. Vlastně možná má jeřábník proti tobě jeden plus bod, nehraje si na světovýho borce kecama o český mentalitě. :pifko:
Koukám že jste si s Miguelem celkem podobný. Když dojdou argumenty, tak začnete oba lhát. Že saxo pojede ferrari jsem nikdy neřekl a jelikož saxo už pár let nemam vůbec o něm nemluvim, takže se uklidni. A většina tvých příspěvku se staví na stranu Miguela proti mně, ano lezeš mu do prdele. Na světovýho borce si nikdo nehraje a česká mentalita stojí za hovno...

Obrázek
Function > Form

onetwothree

Příspěvek od onetwothree »

Ritchma píše: A většina tvých příspěvku se staví na stranu Miguela
Pics or didn't happen.
Ritchma píše: Že saxo pojede ferrari jsem nikdy neřekl a jelikož saxo už pár let nemam vůbec o něm nemluvim, takže se uklidni.
Ano, Ferrari byla záměrná nadsázka. A ano, teď už o něm nemluvíš, naštěstí lidská paměť se měří v řádu desítek let, ne jednotek.
Ritchma píše: česká mentalita stojí za hovno...
Ergo i ta tvoje.

Závěrem, tvoje kalkulace jsou wrong. Písaut, you sick cunt.
Obrázek

LiberaleMiguel2

Richmo dej si facku :D 123 tady do mě rýpe v různých tématech jak na běžícím pásu :D ;-) jen ty jsi mu holt asi ležíš v žaludku o trochu víc než já, takže když jsi mu nahrál, tak proč by nesmečnul ;-)

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Beaver píše: Až začneš mazat sračky od Miguela, tak tě možná budu brát vážně. Chápu, že tohle bereš jako vhodnou záminku neb mě nemáš rád, na druhou stranu mě je to tak nějak šuma fuk. Můžeš mi dát třeba i ban, pokud tě to sexuálně uspokojí 8)
Rudi píše::smich2: koho mi to tak jenom todle všechno připomíná? :lol: jop, takovej typan se 4x4 500koní, nakonec ve fiestě :lol:
Pozor, nebo tě Kane smaže taky :lol:
Ad 1) Je mi úplně pumpička, jestli mě bereš vážně.
Ad 2) Sračky promažu od všech bez rozdílu, vadí mi ale, když se ty stejný sračky objevují znova a znova, většinou s křížkem po funuse.
Ad 3) Nevím, proč bych tě neměl mít rád. Z TF znám osobně asi tak 2% lidí, tudíž nehraju na city.
Ad 4) Sexuální uspokojení tady nehledám, jen se snažím, aby se ty vaše debilní OTčka omezovaly na jedno téma a nezasíraly témata, který chodí číst i normální lidi bez touhy být za každou cenu vtipnej a hustej...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Protoze nemam rad lhare. Saxo uz nejmin 7 let neexistuje, tak proc rikat, ze se o nem porad mluvi, kdyz to neni pravda? Lidská mentalita se mění a to zejména prostředím... A opravdu mi nestojis za to abych dělal screeny...

Btw Miguel ty tvoje výmluvy ze mít peníze od rodičů... Si je vydelej jako ostatní...
Přílohy
6tag-20272094-1016623053253164910_20272094.jpg
Function > Form

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Zajímavý, sem tu od začátku jako Ritchma a nepamatuju, že by se choval jako debil Miguel, vychvaloval Saxo do nebes nebo z něj chtěl udělat 4x4 hyper auto, co všechno pojede. To máte hoši asi nějakou s LM společnou chorobu na mozku :hlazeni
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

niemand
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Vždycky když se podivám do tohoto tématu na nové příspěvky...

Obrázek

a potom...
http://i.imgur.com/uKIMBRG.gifv" onclick="window.open(this.href);return false;
A car isn't an object, or something you own... it's a part of you!

Mercedes-Benz ML320 CDI

All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.

Drive hard. Die last.

petanek192

Příspěvek od petanek192 »

Pane doktore, já mám problém. Já trpím předčasnou ejakulací. Jak se ženy jenom dotknu, skoro okamžitě se udělám. Manželka z toho nic nemá, jí se to nelíbí, furt mi to vyčítá a nechce se mnou spát. Co mám dělat?"
"Já vám poradím, pane. Vždycky, když se vám bude už už chtít, tak se musíte leknout a ono to přejde. Zkuste to a pak mi přijdete říct."
Pán se objevil hned druhý den:
"Pane doktore, to byla katastrofa. Hned, když jsem šel od vás, koupil jsem si v obchodě startovací pistoli. Přišel jsem domů, manželka byla svlečená v posteli, tak jsem na ni hned hupsnul. Pistoli jsem si nenápadně schoval pod polštář. Zkusili jsme pozici 69. Jak mi ho manželka chvilku cumlala, cítil jsem, že už déle nevydržím, tak jsem vytáhl pistoli a vystřelil. No co vám mám povídat. Manželka se tak lekla, že mi ho málem ukousla, posrala se mi na obličej a ze skříně vylezl nahatý soused s rukama nad hlavou...":)
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec

Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT

D´ice

Příspěvek od D´ice »

Ve výtahu jede sedmnáctiletá, třináctiletá a sedmiletá holka. Ta sedmnáctiletá říká " Jé tady teče jogurt." A třináctiletá říká " to není jogurt, to je mužské sperma" a ta sedmiletá namočí, olízne prst a praví " hmm,ale nikoho z baráku :lol: :lol:
Life is too short to drive boring cars

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

prijmeni.jpg
prijmeni.jpg (48.9 KiB) Zobrazeno 4978 x
MSG

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

..
Přílohy
12193469_897203743697925_1257574920970028017_n.jpg
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Právě jsem se vysprchovala, stála nahá před zrcadlem a stěžovala si manželovi že mám příliš malá prsa. Místo toho, aby mi jako obvykle řekl, že to není pravda, překvapivě přišel s návrhem.
"Pokud chceš, aby se ti zvětšila prsa, vezmi kus toaletního papíru a pár sekund se jím mezi nimi tři."
Rozhodnuta zkusit cokoli, utrhla jsem kus toaletního papíru a stojíc před zrcadlem, třela jsem se jím mezi prsy...
"Jak dlouho to mám dělat?" zeptala jsem se.
"Zvětší se ti během několika let," odpověděl manžel.
Přestala jsem, "Skutečně si myslíš, že když se budu třít toaletním papírem mezi prsy, za několik let se mi zvětší?"
Bez zaváhání odpověděl, "Na tvůj zadek to účinkovalo", ne?"
MSG

dubi

Příspěvek od dubi »

:lol:
Přílohy
12189071_963502233687890_4049009617375942666_n.jpg
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM

LiberaleMiguel2

https://www.facebook.com/11025544599531 ... 971121066/" onclick="window.open(this.href);return false;

niemand
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Obrázek
A car isn't an object, or something you own... it's a part of you!

Mercedes-Benz ML320 CDI

All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.

Drive hard. Die last.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“