Vzdycky jsem si rikal proc do toho allroadu nedali tu 4,2 v8 .... Ta 2,7 se pry taky dobre sere..ale porad lepsi nez 2,5 tdi.... Jo mechy jak primrzne tak bude auto raz nakloneno doprava...raz doleva ... ... Jednou sem vezl takovou velkou pani mela strasnne moc kilogramu... Sedla si mechy zacli foukat a rozsvitila se porucha podvozku vystoupila a uz dobry
kony5 píše:Vzdycky jsem si rikal proc do toho allroadu nedali tu 4,2 v8 .... Ta 2,7 se pry taky dobre sere..ale porad lepsi nez 2,5 tdi.... Jo mechy jak primrzne tak bude auto raz nakloneno doprava...raz doleva ... ... Jednou sem vezl takovou velkou pani mela strasnne moc kilogramu... Sedla si mechy zacli foukat a rozsvitila se porucha podvozku vystoupila a uz dobry
Oni do toho tu V8 dávali,jen to s tím nikdo nekupoval asi.
MartyCZe píše:To ma cenu tahat z UK prelude s levostranym řízením? Chapu že v čr se prostě koupi druhy za par kaček, ale v čem je třeba tohle jiny? :-X
S pravostrannym jsi myslel. Jinak je to limitovana Motegi 200PS verze... Spis pro znalce jako defakto vse co vozim...
jojo pravostray jsem myslel, tak to potom jo
ŠkodaRAPID 1.2 TSI 77kw Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Jj, Tom tam repasoval třmeny jestli vy dementi si myslíte, že je to jenom o tom zrepasovat třmeny, tak by jste měli přestat chodit na jakékoliv fórum o autech
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
paca píše:no ale on je určitě sehnal, pak je poslal tomovi na renovaci (víš jak je to složité je zabalit a poslat poštou?) = takže jsou vlastně od LM, chápeš?
Ještě mu přece někdo vyráběl adaptéry (ne to Miguel taky nebyl ). Mě z toho tak nějak plyne, že když koupím potrubí k IC od HKS a IC Blitz a Pepa z vedlejší vesnice mi udělá z pásoviny držáky na ten IC, tak je to vlastně můj Beaver intercooler kit co jsem "vyrobil"
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"