buzerace po česku...
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Re: buzerace po česku...
Tak jen par slov za sebe.
Ja s tim proste souhlasim.
Taky mam v pritelkyne A5 tdi vic, jak 300ps a to auto funguje naprosto skvele, nekouri,Dpf je fuc, nahradil ho supersprint, soft to ma od Reeshy a technickou novou, pri dalsi technicke vse vratim do serie a je klid.
Naopak, vse pomuze servisakum, jednou upravi, min jednou za dva roky vrati do serie, sam vydela a jde to.
Je to jen proti smetakum, ci garaznikum, kteřì si koupi flexu, riznou, skasnou a je to.
Ja jsem nahodou jen pro a to sam mam auta, jako Hummer, nejake ty Evolutiony , pricemz stavime pro sebe jedno rychle civilni, ale zaklad je takovej, ze vse musi mit urcity smysl, gracii a hlavne kulturu.
Ne humus, ktere je kazde druhe upravene auto nejen v CR.
Jinak stk po roce 2016 je jak vime zname a uz dnes se vi, jak i toto pujde rozumne obejit, ale zase v ramci urcitych pravidel.
Je to jako v zivote,vse je jen a pouze o lidech.
Dnes jsem toto tema resil v Mnichove, v teamu, ktery provozuje 20 gt3 Porsche, upravuje rocne mraky super sportu a majitel je bejvalej Čech.
Sam rika, upravy aut? Ano, zde to funguje, dokud nedorazi Cech, Polak ,Slovak, ktery doveze nove 991S a chce za susen, bez ohledu na zaruky P, z toho udelat uřvane gt3, ci vzhledove Turbo.
A o tom to vse je.
Blbej priklad, ale pravdivej. Taboo neznam, ale v techto vecech jeho nazor uznavam a plne chapu.
Snad je to trochu chapajici a srozumitelne.
Preji pekny vecer vse,.
Ja s tim proste souhlasim.
Taky mam v pritelkyne A5 tdi vic, jak 300ps a to auto funguje naprosto skvele, nekouri,Dpf je fuc, nahradil ho supersprint, soft to ma od Reeshy a technickou novou, pri dalsi technicke vse vratim do serie a je klid.
Naopak, vse pomuze servisakum, jednou upravi, min jednou za dva roky vrati do serie, sam vydela a jde to.
Je to jen proti smetakum, ci garaznikum, kteřì si koupi flexu, riznou, skasnou a je to.
Ja jsem nahodou jen pro a to sam mam auta, jako Hummer, nejake ty Evolutiony , pricemz stavime pro sebe jedno rychle civilni, ale zaklad je takovej, ze vse musi mit urcity smysl, gracii a hlavne kulturu.
Ne humus, ktere je kazde druhe upravene auto nejen v CR.
Jinak stk po roce 2016 je jak vime zname a uz dnes se vi, jak i toto pujde rozumne obejit, ale zase v ramci urcitych pravidel.
Je to jako v zivote,vse je jen a pouze o lidech.
Dnes jsem toto tema resil v Mnichove, v teamu, ktery provozuje 20 gt3 Porsche, upravuje rocne mraky super sportu a majitel je bejvalej Čech.
Sam rika, upravy aut? Ano, zde to funguje, dokud nedorazi Cech, Polak ,Slovak, ktery doveze nove 991S a chce za susen, bez ohledu na zaruky P, z toho udelat uřvane gt3, ci vzhledove Turbo.
A o tom to vse je.
Blbej priklad, ale pravdivej. Taboo neznam, ale v techto vecech jeho nazor uznavam a plne chapu.
Snad je to trochu chapajici a srozumitelne.
Preji pekny vecer vse,.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Ps. Omlouvam se, zda jsem se zde nekoho dotknul.
Taky jsem, tema levnyma upravama na vykon, v minulosti prosel.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
OT:pavelini píše:Ps. Omlouvam se, zda jsem se zde nekoho dotknul.
tiez narazas na problem, ked niekomu povies cenu za swap motoru cca 3000-3500 EURo ... ??
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Nn pletes se, tim nenarážam vubec na nic primo. Jen jsem se vypovidal.
Další sranda je,že auto na STK musí dorazit s tolika sedačkama s kolika je homologované.Takže když je v TP 8 míst,tak tam fyzicky musí těch 8 sedaček být.To zas bude sháňka po těch sedmičkách a osmičkách
Tak sedačky byly problém i doposud.
já mám třeba v TP uvedeno 2-9míst
Jinak z jedný části je to dobře, že se něco zpřísní, nicméně paušálně jsem proti tomu. Pokud to má mít fci, aby se vyhnalo, co nejvíc vraků ze silnic, ať udělaj mobilní kontroly na silnicích. V SRN to tak funguje a nejvíc to lze zpozorovat asi u LKW, kdy se s tím nepářou a klidně to nechaj odstavit než to opraví
Jinak z jedný části je to dobře, že se něco zpřísní, nicméně paušálně jsem proti tomu. Pokud to má mít fci, aby se vyhnalo, co nejvíc vraků ze silnic, ať udělaj mobilní kontroly na silnicích. V SRN to tak funguje a nejvíc to lze zpozorovat asi u LKW, kdy se s tím nepářou a klidně to nechaj odstavit než to opraví
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Takže si jako mám sehnat sériový koncák na Supru kvůli fotce? Jinak celkem "vtipná" se ta sekce popisující kontrolu motoru, aneb "zjistěte, jestli náhodou někdo nedal nějakou hadici jinak, než byla původně", atd. což reálně má patrně za cíl perzekuovat třeba lidi, co si dodatečně oturbí auto (tj. typ motoru zůstane a nelze je tudíž jen tak jednoduše za něco buzerovat. Tradičně tu máme sto a jeden způsob, jak tohle a tamto omezit a zakázat, ale žádnou alternativu (pokud pomineme individuální přestavbu, která je v ČR skoro neproveditelná s ohledem na požadavky a ceny). Takže na jednu stranu pozitivum, že by sazomety mohly začít mizet, na druhou stranu zbytečné komplikace pro normální úpravy (o to paradoxnější, že například auto dovezené z Německa s úpravama v TP projde a to samé auto upravené naprosto stejně v ČR bez úprav v TP - neb zapsat víceméně nejdou - bude vyhozeno jako nevyhovující).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Něco podobného řeším teď s motorkou. Mám dovezenou Kawu z roku 77 z USA. V ČR mi jí prostě na normální značky nepřihlásí, z důvodu, že je to starší XX let, nemá to homologovaný světla pro EU a x dalších sraček, díky kterejm to u nás na silnici nesmí. Ale pokud udělám VET. doklady, tak můžu jezdit bez problému..Beaver píše:Takže si jako mám sehnat sériový koncák na Supru kvůli fotce? Jinak celkem "vtipná" se ta sekce popisující kontrolu motoru, aneb "zjistěte, jestli náhodou někdo nedal nějakou hadici jinak, než byla původně", atd. což reálně má patrně za cíl perzekuovat třeba lidi, co si dodatečně oturbí auto (tj. typ motoru zůstane a nelze je tudíž jen tak jednoduše za něco buzerovat. Tradičně tu máme sto a jeden způsob, jak tohle a tamto omezit a zakázat, ale žádnou alternativu (pokud pomineme individuální přestavbu, která je v ČR skoro neproveditelná s ohledem na požadavky a ceny). Takže na jednu stranu pozitivum, že by sazomety mohly začít mizet, na druhou stranu zbytečné komplikace pro normální úpravy (o to paradoxnější, že například auto dovezené z Německa s úpravama v TP projde a to samé auto upravené naprosto stejně v ČR bez úprav v TP - neb zapsat víceméně nejdou - bude vyhozeno jako nevyhovující).
než s tou tvojí suprou vyjedeš, tak to bude zase jinakBeaver píše:Takže si jako mám sehnat sériový koncák na Supru kvůli fotce? Jinak celkem "vtipná" se ta sekce popisující kontrolu motoru, aneb "zjistěte, jestli náhodou někdo nedal nějakou hadici jinak, než byla původně", atd. což reálně má patrně za cíl perzekuovat třeba lidi, co si dodatečně oturbí auto (tj. typ motoru zůstane a nelze je tudíž jen tak jednoduše za něco buzerovat. Tradičně tu máme sto a jeden způsob, jak tohle a tamto omezit a zakázat, ale žádnou alternativu (pokud pomineme individuální přestavbu, která je v ČR skoro neproveditelná s ohledem na požadavky a ceny). Takže na jednu stranu pozitivum, že by sazomety mohly začít mizet, na druhou stranu zbytečné komplikace pro normální úpravy (o to paradoxnější, že například auto dovezené z Německa s úpravama v TP projde a to samé auto upravené naprosto stejně v ČR bez úprav v TP - neb zapsat víceméně nejdou - bude vyhozeno jako nevyhovující).
VW - Very Wonderful
Motorky nikdo nehrotí protože tam nění co zprznit. U nas na STK mu stači i po milionkratych změnach jen to, že to sviti, brzdi, troubi a nic z toho neteče. Že máš nehomologovany zrcatky nebo ladak, pfff.habitat3 píše:Něco podobného řeším teď s motorkou. Mám dovezenou Kawu z roku 77 z USA. V ČR mi jí prostě na normální značky nepřihlásí, z důvodu, že je to starší XX let, nemá to homologovaný světla pro EU a x dalších sraček, díky kterejm to u nás na silnici nesmí. Ale pokud udělám VET. doklady, tak můžu jezdit bez problému..Beaver píše:Takže si jako mám sehnat sériový koncák na Supru kvůli fotce? Jinak celkem "vtipná" se ta sekce popisující kontrolu motoru, aneb "zjistěte, jestli náhodou někdo nedal nějakou hadici jinak, než byla původně", atd. což reálně má patrně za cíl perzekuovat třeba lidi, co si dodatečně oturbí auto (tj. typ motoru zůstane a nelze je tudíž jen tak jednoduše za něco buzerovat. Tradičně tu máme sto a jeden způsob, jak tohle a tamto omezit a zakázat, ale žádnou alternativu (pokud pomineme individuální přestavbu, která je v ČR skoro neproveditelná s ohledem na požadavky a ceny). Takže na jednu stranu pozitivum, že by sazomety mohly začít mizet, na druhou stranu zbytečné komplikace pro normální úpravy (o to paradoxnější, že například auto dovezené z Německa s úpravama v TP projde a to samé auto upravené naprosto stejně v ČR bez úprav v TP - neb zapsat víceméně nejdou - bude vyhozeno jako nevyhovující).
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Podle toho co píšou chce stát zakázat úplně vše co couvisí s jakoukoli úpravou na vozidle. To znamená i sportovní podvozek, volant, jiné sedačky než originál atd. Místo toho, aby to udělali jako např. v Německu a dovolili to a ještě vzhledem k množství lidí co tato auta v čr mají, tak to radši zakážou. Ale nevidí ,že ti majitelé to těch aut ročně nacpou dost peněz a tím vláda i ekonomika v čr leze zase nahoru? Více se utrácí a prodává. Poslední dobou jsem si všiml,že se tuning posunul úplně jinde, a že tuzinkové poplenice dost vymizely z cest a začínají jezdit pěkně upravená auta a hlavně výkonově. Vzhledově jsou téměř originální kromě kol a pár maličkostí. Příští rok cena za STK nahoru a další rok plánují daně za to,že máte auto starší 10let. Tahle země nejde nahoru a dopředu. Ale zpět tam kde nebyla ani po válce A pak se objevují po netu články,že mladí lidé utíkají za hranice za prací a že se rodí málo dětí
VW golf II GT 1.8Turbo
Nakonec i toho co se do poslední chvíle bude vehementně bránit koncernové mrdce k ní dotlačej. A né že si koupíš starší pěti let. BUBUBU! Otvírá se mi kudla v kapse.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi si přihlásím auta na Ukrajinské doklady a vyřešeno
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
U nás neGooder píše:Tak sedačky byly problém i doposud.
Tak určitě, protože zákaz úprav znamená, že jedinou možností jsou koncernový mrdky ! Ostatní značky totiž asi prodávají poloauta a ty si pak musí dotyčnej sám upravit, aby s tím vůbec mohl vyjet..Ultima píše:Nakonec i toho co se do poslední chvíle bude vehementně bránit koncernové mrdce k ní dotlačej. A né že si koupíš starší pěti let. BUBUBU! Otvírá se mi kudla v kapse.
Ibiza mk3 TDI - ?ps/?Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
Ne, pořádný auto totiž běžný zaměstnanec nezaplatí. Takže sklapne patky a koupí Škodu, Hyundai nebo jiný podobný podauto.
No hyundai, kia atd. Hyundai starý 3 roky. Přijel nám na servis. Najeto 40 000km. Brzdy zrezlé, ale total. Lanka ručky nefunkční, zrezlé. V kabině vrzala palubovka,ale otřesně :-/ A kastle už začala taky jevit známku rzi. A pak si běžte koupit nové auto
VW golf II GT 1.8Turbo
- H.o.m.i.e.
Však policajti mají nové Hyundaie
nastesti vyrazene vozy este jde prihlasit zpet, ale stoji to 40 000
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
prej to zveda ekonomiku - no nevim, kdyz z 90% jsou to veci z Ciny
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
tak co se ti nezda, vsak to ekonomiku zveda sice v číně... ale zvedagizmi píše: prej to zveda ekonomiku - no nevim, kdyz z 90% jsou to veci z Ciny
už nemám hnujdaj...
Tak tylhe články mě pobavily
http://www.autoweb.cz/5-duvodu-proc-se- ... entar93303" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto.cz/konec-tuningu-69694" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autoweb.cz/5-duvodu-proc-se- ... entar93303" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto.cz/konec-tuningu-69694" onclick="window.open(this.href);return false;
VW golf II GT 1.8Turbo
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Auta by měly být dělané tak, aby nešlo nic vyměnit nebo opravit. Prostě najede 50 tisíc km, vyhodí se a hotovo...když se rozbije dříve, jedině dobře. Tankování by mělo přejít do autorizovaných servisů, aby se tam nenatankovalo něco jiného. A taky by měly mít všechny GPS a být neustále kontrolovány, kde jsou, kdo s nimi a kam jede atd. Ta by samozřejmě byla napojena hned na policii a jak by jel někdo rychleji, tak by dostal rovnou "online" pokutu a hned by se mu to odečetlo z účtu.
A tak to bude jedině správně. Možná bych ještě ten GPS modul přidal každému člověku pod kůži, aby náhodou nedělal nic špatného a nepohyboval se tam, kde nemůže
Pomalu se nám taková doba blíží, co?
A tak to bude jedině správně. Možná bych ještě ten GPS modul přidal každému člověku pod kůži, aby náhodou nedělal nic špatného a nepohyboval se tam, kde nemůže
Pomalu se nám taková doba blíží, co?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
zalezu za svobodou do kanalu. demolition man rikal, ze burgery z krys nejsou spatny, tak co.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
- SomČarovný
fakie: A díval ses na datum vydání těch článku? 2012 už tady nějakou dobu nemáme
7GTD
spousta lidí tomu sice tleská, protože zmizí spousta vraků.Jenže ono to z technický vypraská spíše ty novější "vraky" ....u aut s Euro 2 a 3 bych se absolutně nebál....
Sám mám upravený TDI a nekouří.Možná i míň než seriová 81kw.Taky nechápu blbce v GIV s přečipovaným motorem, co musej za sebou při každým průjezdu křižovatkou nechávat metráky uhlí...
přiznávám i sám za sebe, že vyřezávání katů u dieselů a filtrů pevnejch částic atd. je prasárna.S přimhouřeným okem i odstavení EGR ventilu je prasárna.Jak pro životní prostředí, tak částečně i pro motor.Ne u všech.....
Mě spíš osobně děsí to, že s těmahle všemožnejma zákazama-ono jináč než zakazovat to asi nejde?- se fakt blíží doba, kdy starší auta ať už rokem výroby, euro normou či počtem kilometrů nebude moci na silnici....
neustále narážím na statistiky nehodovosti.Samozřejmě nejnebezpečnější jsou starý auta.Příklad 8 let starý auto je krám.Kdo má starší auto, tak je ohrožen na životě.Z toho plyne okamžitě prodat 7er z konce devadesatejch let a pořídit dacii logan, v tý člověk bude v bezpečí....logický....stejně tak O1 z roku 2000 bude víc nebezpečná než pět let stará O1 tour (nebo dokdy se to dělalo)....
dělaj z nás šašky....
ale tak nějak z toho třeba sejde.Na STK se naserou a bude tady jezdit do roka jen polovina aut S přihlašováním aut byl taky velkej boom a zase to má bejt jinak.....
Sám mám upravený TDI a nekouří.Možná i míň než seriová 81kw.Taky nechápu blbce v GIV s přečipovaným motorem, co musej za sebou při každým průjezdu křižovatkou nechávat metráky uhlí...
přiznávám i sám za sebe, že vyřezávání katů u dieselů a filtrů pevnejch částic atd. je prasárna.S přimhouřeným okem i odstavení EGR ventilu je prasárna.Jak pro životní prostředí, tak částečně i pro motor.Ne u všech.....
Mě spíš osobně děsí to, že s těmahle všemožnejma zákazama-ono jináč než zakazovat to asi nejde?- se fakt blíží doba, kdy starší auta ať už rokem výroby, euro normou či počtem kilometrů nebude moci na silnici....
neustále narážím na statistiky nehodovosti.Samozřejmě nejnebezpečnější jsou starý auta.Příklad 8 let starý auto je krám.Kdo má starší auto, tak je ohrožen na životě.Z toho plyne okamžitě prodat 7er z konce devadesatejch let a pořídit dacii logan, v tý člověk bude v bezpečí....logický....stejně tak O1 z roku 2000 bude víc nebezpečná než pět let stará O1 tour (nebo dokdy se to dělalo)....
dělaj z nás šašky....
ale tak nějak z toho třeba sejde.Na STK se naserou a bude tady jezdit do roka jen polovina aut S přihlašováním aut byl taky velkej boom a zase to má bejt jinak.....
svět dospělých je pro mne záhadou......
Ale o to m to není, stát nepotřebuje žádnou evidenci a servis taky žádnou nikam odevzdávat nebude. Aale až pepíka chytnou a budou po něm chtít tučnou pokutu uzž se nebude moct vymlouvat že to servis udelal bez jeho vedomí..Phob. píše:No a co v případě že si to Pepík udělá sám tedy řekněme, že si namontuje nehomologované díly na auto, pak takové auto stejně nebude v žádné databázi, kterou by stát rád měl...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
komunistickej esenbák naprosto přesně věděl, jak má vypadat těch 5typů aut, co tu jezdily
a tak se mu služba krásně vykonávala
když náhodou viděl nějaký jiný auto, tak to bylo podezřelý, ale moh to bejt papaláš, tak to radši nestavěl
jenže pak přišel ten Havel, udělal tu bordel a těch jinejch aut tu začlo bejt víc než papalášů
kdo se v tom má sakra vyznat
prostě zase zavedem jen embéčka a hned nám bude na silnicích líp
jinak díky za ty popisy činností
to by se jeden pos....
a tak se mu služba krásně vykonávala
když náhodou viděl nějaký jiný auto, tak to bylo podezřelý, ale moh to bejt papaláš, tak to radši nestavěl
jenže pak přišel ten Havel, udělal tu bordel a těch jinejch aut tu začlo bejt víc než papalášů
kdo se v tom má sakra vyznat
prostě zase zavedem jen embéčka a hned nám bude na silnicích líp
jinak díky za ty popisy činností
to by se jeden pos....
vzdělání není zárukou inteligence
http://video.aktualne.cz/dvtv/mereni-em ... position-2" onclick="window.open(this.href);return false;
svět dospělých je pro mne záhadou......