Jaké výbojky D2S koupit, aby to dobře svítilo, vydrželo a nestálo nesmysl?
Potřebuju vyměnit výbojky na svém autě, protože se mi zdají už nějaké vysvícené - aktuálně tam jsou asi 5 nebo 6 let výbojky Philips, ale vzhledem to tomu, že svítí jako denní svícení, tak mají asi svoje odžito. (Fakt nechci dávat na auto bastlitelské denní svícení vyrobené v alobalu a čínských LED - to jen kdyby měl někdo radu ohledně životnosti.)
Výbojka xenon D2S - zkušenosti
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Výbojka xenon D2S - zkušenosti
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- SomČarovný
Re: Výbojka xenon D2S - zkušenosti
Já vždycky kupoval ty "tunink" výbojky za 250kč/ks a nikdy nebyl problém. Svítivost asi do 6kK, pak už je při vlhku a mokru špatná viditelnost.
7GTD
Tak zrovna ty levné, co mám osobní zkušenost, tak mi vydržely 1 rok. Originální jsem byl nucen vyměnit, koupil jsem 6000K Číny, jedna odešla po roce. Tak jsem koupil sadu nějakých Philips 5500K a tam taky jedna odešla po roce používání (ale přesný model těch Philips jsem nedohledal). Teď jsem nakombinoval tu zbylou Čínu a zbylou Philipsku a jezdím s tím už asi půl roku a zatím drží, ale v zásobě mám Osram Cool Blue. Ale musím říct, že ta Čína oproti té Philipsce svítí na nic. Takže osobně bych vzal nějaké značkové GE, Philips, Osram a barvu max do 6000K.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Teplotu chci klasickou - 4300 K. Teď ještě jedna otázka, kde nakoupit (za rozum) aby mi nedali nějaké přebalené číny.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD