Perličky inzerentů aut a bazarníků
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Perličky inzerentů aut a bazarníků
Já těmhle inzerátům nerozumím. Resp. rozumím, že někdo udělá fake inzerát, aby se ukázal jak je hrozně vtipnej. Ale nedovedu si představit, že bych na takovej inzerát zavolal, už z principu
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Spis pokus byt 5 minut Ctvrtnicek, ne?tholis píše:Pokus o parodii..tedy dle vaseho nazoru o trapnost
Jeste bych se chtel zeptat na dve souveti, ktera moc nechapu:
Prosim sdilet at nikdo neudela stejnou chybu ze by tu nebouranou, bezproblemovou mrchu bez spetky emoci koupil. - prosis o sdileni, at nikdo neudela takovou chybu, aby to auto koupil? Staci smazat inzerat.
O tom ze se o to nikdo poradne nestaral svedci zapisy v servisni historii a faktury za dily a praci. - takze serviska je prazdna a faktury neexistuji? Nebo naopak o tom, ze je auto bezvadne servsiovany, svedci zapisy v servisni historii a faktury za dily?
Subtera: napadlo te ze jsem se to snazil napsat v ironickem duchu? Tedy ze to ma opravdu kvalitni servis apod. Tim bych to asi uzavrel. Momentalne se to drzi na spici VW klubu uz minimalne 6hodin...ma to 90like a 40 pochvalnych komentaru...Myslim ze ucel to splnilo (ozvalo se i par lidi)
Prodavam to proto ze duvod proc jsem to poridil zatim neni aktualni a uvazuju o jinych vozech...ale prodat nepotrebuji proto ta cena.
Prodavam to proto ze duvod proc jsem to poridil zatim neni aktualni a uvazuju o jinych vozech...ale prodat nepotrebuji proto ta cena.
" www.autowerks.cz "
Tak to je pecka, ze jsou z toho fauveckari paf, uplne to ted vidim jinak
Subtera: necekal jsi ze prozrim a reknu ti te mas pravdu ze ne? Jsem sebereflexivni...ale tohle mi prijde ok...ucel sveti prostredky.
" www.autowerks.cz "
- Sova
I kdybych studoval na univerzitě Kluž tak je to trapárna tvl
Zadávání inzerátů v ironickém duchu co to je kurva To je dobrá pičovina...význam, smysl??? Něco jako jdu vařit oběd a na dvě hodiny přitom smrdím u facebooku...žrádlo nechám spálit na uhel?
Tholisu ty si typický trendy kokot...až bude v módě být sissy štětka tak budeš první kdo bude nosit podvazky s mini ne?
Zadávání inzerátů v ironickém duchu co to je kurva To je dobrá pičovina...význam, smysl??? Něco jako jdu vařit oběd a na dvě hodiny přitom smrdím u facebooku...žrádlo nechám spálit na uhel?
Tholisu ty si typický trendy kokot...až bude v módě být sissy štětka tak budeš první kdo bude nosit podvazky s mini ne?
Cléon & Fonte
Bože, to snad není možné, že tohle napsal tholis
Sova:
Sova:
Sova: trendy kokot? To soudis na zaklade jednoho inzeratu? Me to tu vazne vzdycky prekvapi Zrovna o tobe jsem si myslel ze ses trosku normalni.
Nevim jak vic uz to tu napsat...Doba kdy me zajimal nazor lidi na TF je uz davno pryc. Pokud mas Sovo potrebu mi kuli inzeratu ktery te nijak nenapada nadavt dk kokotu tak to dela vizitku tobe..
Tim uzaviram me prispeni do dizkuze k memu inzeratu.
Subtera: Tobe dekuju ze si se jako vzdy aspon drzel slusnych argumentu a ne urazek.
Jen do budoucna panove...ja se casem naucil na forech respektovat jiny nazor.. Duvod sepsani jsem vam psal. Myslim ze vic k tomu uz netreba rikat.
Nevim jak vic uz to tu napsat...Doba kdy me zajimal nazor lidi na TF je uz davno pryc. Pokud mas Sovo potrebu mi kuli inzeratu ktery te nijak nenapada nadavt dk kokotu tak to dela vizitku tobe..
Tim uzaviram me prispeni do dizkuze k memu inzeratu.
Subtera: Tobe dekuju ze si se jako vzdy aspon drzel slusnych argumentu a ne urazek.
Jen do budoucna panove...ja se casem naucil na forech respektovat jiny nazor.. Duvod sepsani jsem vam psal. Myslim ze vic k tomu uz netreba rikat.
" www.autowerks.cz "
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
lva nezajima, co si ovce mysli.
doma jsem ovce, na foru lev.
doma jsem ovce, na foru lev.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
"Najeto 260.000km" a na motoru je poslední výměna oleje při "539.000km"
http://www.sbazar.cz/dks/detail/1527865 ... a-uzitkovy" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sbazar.cz/dks/detail/1527865 ... a-uzitkovy" onclick="window.open(this.href);return false;
Nene, to je plánovaná, tam je long life
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- phaeton_esc
Navíc v tom má nějakej bordel, ta černá MX-5 je už pokud vím prodaná..
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
http://www.sbazar.cz/tadeaspaksocze/det ... -a-dokonce" onclick="window.open(this.href);return false;
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dvourozměrné disky
http://auto.bazos.cz/inzerat/56561396/a ... zmerne.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.bazos.cz/inzerat/56561396/a ... zmerne.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Dvourozměrné ...
Jinak inzerát s translatem pro muže
http://auto.bazos.cz/inzerat/57007739/M ... idnete.php
Jinak inzerát s translatem pro muže
http://auto.bazos.cz/inzerat/57007739/M ... idnete.php
Nejlevnější autopojištění, napište si o cenu!
ČSOB, AXA, ČPP, Kooperativa, Wustenrot, Slavia, Allianz, atd...
Sova : to je vec nazoru ale zarucene se prodavajicimu podarilo zaujmout vice lidi nez inzeratem stylu: Prodam auto . Za me .
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Já se přikláním k Sovovi (Sově?). Nevím, jestli jsem profesně znetvořenej, ale spíš mě berou inzeráty, který jsou bez chyb, rádobyvtipnejch výlevů a kde se člověk dočte o co jde, jakou to má výbavu, jak je na tom auto se servisem, jaký má neduhy apod.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Stejně tak jsem rád, když jsou v inzerátu normální fotky, na kterých člověk trochu vidí, jak na tom auto skutečně je a ne rádoby umělecké fotky, kdy auto fotí z 50ti metrové dálky u zámků a podobných budov, nebo focené z různých úhlú, kdy je kolikrát fotka téměř uplně otočená nebo ty trapné pokusy HDR fotky pomocí aplikace v mobilu a další kraviny... Prostě vyfotit auto zepředu, zezadu, ze stran, nějaké foto interiéru, motoru, případně míst kde je koroze, pokud možno podvozek a hotovo. Maximálně tam hodit nějakou povedenou jako náhledové foto inzerátu, aby to člověka nějak upoutalo. Taky uplně miluju fotky, kde je vidět jen půlka auta - prostě inzerát od idiota.Kane13 píše:Já se přikláním k Sovovi (Sově?). Nevím, jestli jsem profesně znetvořenej, ale spíš mě berou inzeráty, který jsou bez chyb, rádobyvtipnejch výlevů a kde se člověk dočte o co jde, jakou to má výbavu, jak je na tom auto se servisem, jaký má neduhy apod.
A car isn't an object, or something you own... it's a part of you!
Mercedes-Benz ML320 CDI
All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
Drive hard. Die last.
Mercedes-Benz ML320 CDI
All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
Drive hard. Die last.
Pánové na bazoši mám 2 inzeráty:
Oba mají stejný nadpis, cenu a stejné fotky:
1. inzerát je cca 6.1.2016 a má 313 shlédnutí za více jak měsíc
2. inzerát je z minulého týdne a má jich skoro 800 za ani ne týden
Na FB stejná situace..
1. inzerát 6 like 0 sdílení
2. inzerát 130like 78 sdílení (a píšou mi lidi až z Ostravy, Zlína, Pardubic, kteří ani neznají zdrojovou strnku kde bylo nasdíleno)
Na první inzerát se mi nikdo neozval. Po odeslání tohoto se na vůz ptalo již 8lidí z toho dva už se přijedou podívat. Tak jsem sice trapnej, ale účel to splnilo. Prostě to funguje
Oba mají stejný nadpis, cenu a stejné fotky:
1. inzerát je cca 6.1.2016 a má 313 shlédnutí za více jak měsíc
2. inzerát je z minulého týdne a má jich skoro 800 za ani ne týden
Na FB stejná situace..
1. inzerát 6 like 0 sdílení
2. inzerát 130like 78 sdílení (a píšou mi lidi až z Ostravy, Zlína, Pardubic, kteří ani neznají zdrojovou strnku kde bylo nasdíleno)
Na první inzerát se mi nikdo neozval. Po odeslání tohoto se na vůz ptalo již 8lidí z toho dva už se přijedou podívat. Tak jsem sice trapnej, ale účel to splnilo. Prostě to funguje
" www.autowerks.cz "
Stojím za Tebou tholisi, protože v dnešní době je potřeba, aby inzerát byl viděn. V tomto případě vše splnilo účel, navíc pokud se auto prodá, tak jen dobře...
Potvrzuju že inzerát funguje, včera jsem ho měl sdílenej na FB.
Samozřejmě, účel světí prostředky. Já to jen beru ze svýho "profesionálního" pohledu. Tenhle inzerát bude určitě oblíbenej na sociálních sítích, ale já kdybych sháněl takovýho Pašíka, tak rozhodně telefon nezvednu. Věřím tomu, že kdybych svůj inzerát na Punto přepsal ve stylu "Raketa, co ti urve koule a přitom vypadá jako mrdka", tak má taky sdílení hromadu. Ale serióznosti inzerátu přikládám trochu větší váhu... Pomíjím fakt, že se mi taky ozvalo dost lidí, ale z většiny se vyklubali testovací jezdci, splátkaři a podobnej ksindl. Bojím se, že udělat ještě jeden inzerát v tvým stylu, počet těchhle exotů by se ještě ztrojnásobiltholis píše:Na první inzerát se mi nikdo neozval. Po odeslání tohoto se na vůz ptalo již 8lidí z toho dva už se přijedou podívat. Tak jsem sice trapnej, ale účel to splnilo. Prostě to funguje
- Sova
Tholisu jo, dals vtipnej inzerát...mohl bys to prubnout tímhle stylem i Na stojáka...
Ozvalo se ti pár lidí, který si zaujal...přijedou, možná ti nabídnou brčko a budou po tobě chtít Facebook...svezou se, poplácaj tě po ramenech a zas pojedou do prdele
Ozvalo se ti pár lidí, který si zaujal...přijedou, možná ti nabídnou brčko a budou po tobě chtít Facebook...svezou se, poplácaj tě po ramenech a zas pojedou do prdele
Cléon & Fonte
http://www.sbazar.cz/realitycar/detail/ ... automat-rv" onclick="window.open(this.href);return false;
Celkem hezká 80-ka ,ale ORIGÍNÁL 174462km... A ještě vyfotí štítek od oleje kde je 244250km výměna oleje... Že to těm lidem za to stojí, u tak starého auta...
Celkem hezká 80-ka ,ale ORIGÍNÁL 174462km... A ještě vyfotí štítek od oleje kde je 244250km výměna oleje... Že to těm lidem za to stojí, u tak starého auta...
Opel Calibra C20XE Nautilus Blau
Opel Kadett C20NE GSi Cabrio
Opel Vectra C20NE GT Magma Red
Opel Kadett C20NE GSi Cabrio
Opel Vectra C20NE GT Magma Red
Pokud nejseš dement tak si rozklikneš jméno a uvidíš tam úplně normální inzerát, na kterej se dostaneš třeba právě přes ten rádoby vtipnej, to stejný na FB, co řešíteSova píše:Tholisu jo, dals vtipnej inzerát...mohl bys to prubnout tímhle stylem i Na stojáka...
Já si jako dement nepřijdu, nicméně nevidím důvod proč bych si měl rozklikávat něčí jméno, jestli tam čirou náhodou nemá napsanej inzerát v lidské řeči...
myslel jsem, že vozíky mají stk na 4 roky
http://auto.bazos.cz/inzerat/57559532/P ... O-2026.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.bazos.cz/inzerat/57559532/P ... O-2026.php" onclick="window.open(this.href);return false;
odtah od 7kč/km 731810210
Stopro 4 roky, takže moc nechápu, hlavně bych chtěl vidět známku, na které je už rok 2026starter píše:myslel jsem, že vozíky mají stk na 4 roky