Alpine Vision
Moderátor: Ritchma
- Sova
Alpine Vision
http://renaultclub.cz/alpine_-_znacka_s ... nosti.html
Co vy na ni?
Myslím, že to bude MX-5 a AR 4C killer
Cléon & Fonte
Re: Alpine Vision
Vypadá zajímavě, ale vzhledově se mi moc nelíbí. Osobně mi přijde, že se liší od "Alpine stylu". Oproti těm starým na mě působí víc gay Zadek na mě působí jako Audi TT/Tesla Roadster a předek Porsche Cayman. Staré Alpinky na mě působily o dost víc ostře, třeba taková GTA Le Mans vypadá famózně.
- Sova
Uznávám je to trochu gay...tak ale i tedy minulé modely mX-5 byly gay a některé generace 911 Carrera jsou také dost tepléGooder píše:Vypadá zajímavě, ale vzhledově se mi moc nelíbí. Osobně mi přijde, že se liší od "Alpine stylu". Oproti těm starým na mě působí víc gay Zadek na mě působí jako Audi TT/Tesla Roadster a předek Porsche Cayman. Staré Alpinky na mě působily o dost víc ostře, třeba taková GTA Le Mans vypadá famózně.
Myslel jsi určitě A610 Le Mans...
GTA je taková trošku soc Alpine, levnější...
pointa?deaddream píše: a predsa je to renault
Cléon & Fonte
pointa
no bohužial mal som clio
lagunu a spolahlivost nulová
možno zlé kusy alebo čo
no bohužial mal som clio
možno zlé kusy alebo čo
206 2.0 HDI
idem hladat dáke kone
idem hladat dáke kone
- Sova
To je možné...Renaulty si kupují většinou lidé kteří nemají moc peněz, zanedbávají servis, kupují levnou ojetinu...už z principu to bude průser...deaddream píše:pointa
no bohužial mal som clio
možno zlé kusy alebo čo
Ti co to koupí nové to většinou jen ojedou, taky se nic moc nestarají, 120tkm a pryč. U Renaultu to platí víc jak třeba u koncernu...
Cléon & Fonte
tak ja dám autu co potrebuje ,olej t 2 krat ročne na jaro aj pred zimou,brzdy rozvody
filtre a hned ako sa začne neco ozývat do servisu ,ale ten renault sa sypal,odišla jedna vec dám opravit a hned na to druha
a že ho nechám,že sem do teho vrazil x penazí a už to bude dobré ,hovno furt sa neco kazilo tak to išlo z domu
a tak si renault vybudoval reputáciu
filtre a hned ako sa začne neco ozývat do servisu ,ale ten renault sa sypal,odišla jedna vec dám opravit a hned na to druha
a že ho nechám,že sem do teho vrazil x penazí a už to bude dobré ,hovno furt sa neco kazilo tak to išlo z domu
a tak si renault vybudoval reputáciu
206 2.0 HDI
idem hladat dáke kone
idem hladat dáke kone
Znám několik lidí s Renaulty a problémy nemají, v práci ale máme Trafficy a je pravda, že tam se sere elektrika...
Sova: Zase tak se o Alpine nezajímám, měl jsem za to, že GTA a A610 jsou stejná auta jen s dvěma názvy. Alespoň jsem o něco chytřejší Jinak MX5 jsem nechtěl nadhazovat, ale taky mi přijde gay, jen 911 mi přijde docela povedené, ale věc vkusu no
Sova: Zase tak se o Alpine nezajímám, měl jsem za to, že GTA a A610 jsou stejná auta jen s dvěma názvy. Alespoň jsem o něco chytřejší Jinak MX5 jsem nechtěl nadhazovat, ale taky mi přijde gay, jen 911 mi přijde docela povedené, ale věc vkusu no
- Sova
Tak mě takyGooder píše:jen 911 mi přijde docela povedené, ale věc vkusu no
Ale některé generace mají gay nádech
Cléon & Fonte
- Sova
Pěknou zachovalou GTA seženeš za 180-200 tis.Gooder píše:GTA a A610
Pěknou udržovanou A610 za milión a více...
Cléon & Fonte