BMW 325i M52B25-Turbo

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Odpovědět
Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW 325i M52B25-Turbo

Příspěvek od Idaho »

Beaver píše:To budou pak ortodoxní Bramboráři plakat nad zbořenýma iluzema a nepřekonatelnosti BMW motorů :lol: Každopádně ty ceny co má Idaho na webu třeba brát trochu s rezervou, nějakou chvilku je neaktualizoval a platí spíš pro dobu, kdy dovážel motor pro mě. Teďka vychází ty motory (aspoň ty dobré) o něco dráž plus samozřejmě zástavba do neJaponského auta taky nějakou tu korunu spolkne.
Líbí se mi, Bobře, jaký máš přehled o současných cenách námi nabízených motorů - protože to kolikrát nevím ani já dokud nezačnu dělat podrobné kalkulace na základe příchozí dokumentace. Každopádne 1JZ za cenu co je na webu zatím držíme ( a potvrdí ti to i Jagy, který nedávno inkogindo :D sondoval naše ceny :D ).
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Naposled když se řešily ceny tak byly vyšší než to co bylo na webu, vycházel jsem tudíž z toho. A prodávají se vesměs za víc i jinde (resp. zdražily obecně a to i v UK, kde jich bylo docela dost a za rozumné peníze, potvrzeno to mám od několika lidí z UK). Pokud držíš původní ceny tím líp pro kupce.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Beaver píše:Naposled když se řešily ceny tak byly vyšší než to co bylo na webu, vycházel jsem tudíž z toho. A prodávají se vesměs za víc i jinde (resp. zdražily obecně a to i v UK, kde jich bylo docela dost a za rozumné peníze, potvrzeno to mám od několika lidí z UK). Pokud držíš původní ceny tím líp pro kupce.
Tak tak, pokud cena výrazne nevybočuje tak se ji snažím držet.. ( navíc na webu je cena bez dopravy, kterou napočítáváme individuálně.. )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Idaho píše:...na webu je cena bez dopravy...
Tím pádem vyřešeno proč jsem to bral jako neaktuální.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Beaver píše:
Idaho píše:...na webu je cena bez dopravy...
Tím pádem vyřešeno proč jsem to bral jako neaktuální.
ale bobře tak to bylo i s tebou.. no skoda se dohadovat nad detaily, které průměrně vzdělaný jedinec na webu najde, lidé nás znají a kdo chce cestu si najde..
Každopádne nebudeme přece svými osobními spory zasírat Marabovi topic.. jemu detaily sdělím rád na domluvené schuzce u nás .)

Odpovědět

Zpět na „Projekty“