Folie na světla
Folie na světla
Chlapci, nemáte někdo tip na dobrou folii na světla? Mám pocit, že se tu kdysi folie řešily, ale byl problém s tvarováním.
Kamarád to chce na závodní auto, takže žádný tuzírny do provozu. Jedná se o žlutou, jako měly starý francouzský auta. Původní záměr to vzít transparent sprejem jsme opustili, protože odstín je příšernej...
Díky za každou radu či návrh
Kamarád to chce na závodní auto, takže žádný tuzírny do provozu. Jedná se o žlutou, jako měly starý francouzský auta. Původní záměr to vzít transparent sprejem jsme opustili, protože odstín je příšernej...
Díky za každou radu či návrh
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Folie na světla
Dneska jsem potkal Fabii co měla zalepené zadní světla snad folií z reklamky. Že svítějí světla jsem poznal, až když jsem se hodně soustředil a že brzdí jsem si taky musel domýšlet - brzdovky mnohem slabší než klasická koncová světla u normálního auta.
Každopádně téma folií mě také zajímá, potřeboval bych docílit světel na obrázku, ale originální tmavé se prostě sehnat nedají...
Každopádně téma folií mě také zajímá, potřeboval bych docílit světel na obrázku, ale originální tmavé se prostě sehnat nedají...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tím, že je auto na vrchy, se opravdu neřeší, jak to bude svítit
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To mě je jasné, já to napsal jen z protože jsem to dnes potkal...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Já jí bral z escape6, dělal jsem jen obyč proužek na světla na Corsu a kámoš trio v nárazníku na G3 a pohoda, tvarovalo se to dobře za pomoci horkovzdušky
m.artty: Ta světlejší černá by mohla pomoct
m.artty: Ta světlejší černá by mohla pomoct
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Jako tihle frantici?
https://www.youtube.com/watch?v=vArQgTQVYcw" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady ji nabizi na H4:
http://autobazar.hyperinzerce.cz/vetera ... vwTSSIXd_k" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=vArQgTQVYcw" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady ji nabizi na H4:
http://autobazar.hyperinzerce.cz/vetera ... vwTSSIXd_k" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky za tip, ale nejde nám o to, aby světlo žlutě svítilo, ale aby prostě bylo žlutý
Něco jako tohle, chceme, aby auto bylo trošku míň usedlý, než je teď. Ať trochu přitáhne lidi v depu
Něco jako tohle, chceme, aby auto bylo trošku míň usedlý, než je teď. Ať trochu přitáhne lidi v depu
- phaeton_esc
Jestli nutně nespěcháte, tak třeba z ebay http://www.ebay.co.uk/itm/30-x-50cm-Gol ... SwfcVT~4h5" onclick="window.open(this.href);return false;
podobnou folií jsem měl na Fiestě mlhovky a byly prostě žlutý. Tvarování úplně v pohodě fénem (horkovzdušku nemám).
podobnou folií jsem měl na Fiestě mlhovky a byly prostě žlutý. Tvarování úplně v pohodě fénem (horkovzdušku nemám).
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
bral jsem na aukru, tvarovatelnost fénem super i přes hrany, na mlhách mi to drží už 3-4 roky denního provozu
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel
- F.l.a.n.e.l.
Folie je dobrá, ale to co je na té E3O je prostě žlutá - zlatá parabola. to ti žádná folie neudělá ani kdyby si dal dvě na sebe
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Moc díky za všechny tipy.
@Flanel: Jojo, to je mi jasný, jen jsem hledal ilustrační fotografii
@Flanel: Jojo, to je mi jasný, jen jsem hledal ilustrační fotografii