Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut
nahoď fotku wilíka, ať se tady ti koncerňáci a rejžožrouti a ta ostatní svoloč třeba posere
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Slyším správně Francouzi? Tak přidám jednoho oťukanýho z jiné části Francie. Dokud jsou ty kola čistý.
Ještě kdyby měla kozy tak mi nic nechybí
Cecyla t23 105kw jediná ženská s kterou se dá vydržet
No a pak se kozy mění v požadavek vyměnit kundu za kombíka a je to Buď rád že to má jen kola a motor
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
-
Hezká 1ZZ jak dlouho ji máš? Motor OK ?:)Cyryl píše: Ještě kdyby měla kozy tak mi nic nechybí
RB/1+2JZ/13B/KLZE - Dovoz JDM motoru na zakázku, přestavby, swapy, renovace - info po mailu
Swapy 1/2/3UZFE takřka do čehokoliv
Transport podvalem po celé EU za příznivé ceny.
Angličák: Svatá pravda :D:D:D už držím pec :D No mám ji skoro rok byl to celkem šrot ale motor drží sice žere olej ale hlídám si to kontoluju cca co 200 km ale musím zaklepat že jinak všechno ok veškerá elektrika ok teď jsem akorát dělal dlouhé sáni do nárazníku tak ještě musím vyřešit podtlaky ať mi to nehází kontrolku motoru. Jinak cajk ( Zatím )
-
jsi si jsietj že to delaj podtlaky? mel jsi to na diagnostice?? ( odkud jsi? )Cyryl píše:Angličák: Svatá pravda :D:D:D už držím pec :D No mám ji skoro rok byl to celkem šrot ale motor drží sice žere olej ale hlídám si to kontoluju cca co 200 km ale musím zaklepat že jinak všechno ok veškerá elektrika ok teď jsem akorát dělal dlouhé sáni do nárazníku tak ještě musím vyřešit podtlaky ať mi to nehází kontrolku motoru. Jinak cajk ( Zatím )
RB/1+2JZ/13B/KLZE - Dovoz JDM motoru na zakázku, přestavby, swapy, renovace - info po mailu
Idaho von Věšín: jsem na 90 procent na diagnostice jsem to nemel ale jsou tam podtlakove hadičky a dokonce napojené na čidlo jedna saje jako o dušu byla myslím připnutá k nějaké podtlakové klapě která se otevírala když si překročil cca 4000 rpm bude to házet jenom nějakou chybu podtlakové hadičky jsem totiž nezaimponoval do sáni jsou tam jen tak a to čidlo ( nemyslím váhu ) jsem nechal odpojené.. spíš co mi je větší záhadou je že když vyresetuju jednotku tak kontrolka zhasne že to je jasné ale nastartuju a motor je neklidný na to nové sání škube padají otačky chvilku se učí mapu moc se mu nechce do otáček ale asi po cca 10 km se kontrolka rozsvítí a motor jde krasně od 0 po 7000 leti s tím sáním o hodně lepe než s origo airboxem. Jakmile zapojím origo box zapojím podtlaky tak no problém ale je podstatně znát rozdíl v jízdě.. Musím někde vygooglit která ta hadička musí být bezprozorně připojená k sání.. Jinak OSTRAVA samý komín kam se podívaš
-
Aha takže jasné. ventil co otvírá vedení v airboxu. Další z lidí co se nechali napálit a koupili CAI věř že s origo airboxem a správným filtrem v nem to jede vždy lepe než s CAI.. ale na to časem přijdeš. Je třeba zkontrolovat jakou chybu to háže, aby jsi nemel náhodou otevřené vedení i secondary air pump..Cyryl píše:Idaho von Věšín: jsem na 90 procent na diagnostice jsem to nemel ale jsou tam podtlakove hadičky a dokonce napojené na čidlo jedna saje jako o dušu byla myslím připnutá k nějaké podtlakové klapě která se otevírala když si překročil cca 4000 rpm bude to házet jenom nějakou chybu podtlakové hadičky jsem totiž nezaimponoval do sáni jsou tam jen tak a to čidlo ( nemyslím váhu ) jsem nechal odpojené.. spíš co mi je větší záhadou je že když vyresetuju jednotku tak kontrolka zhasne že to je jasné ale nastartuju a motor je neklidný na to nové sání škube padají otačky chvilku se učí mapu moc se mu nechce do otáček ale asi po cca 10 km se kontrolka rozsvítí a motor jde krasně od 0 po 7000 leti s tím sáním o hodně lepe než s origo airboxem. Jakmile zapojím origo box zapojím podtlaky tak no problém ale je podstatně znát rozdíl v jízdě.. Musím někde vygooglit která ta hadička musí být bezprozorně připojená k sání.. Jinak OSTRAVA samý komín kam se podívaš
No byla tam vložka K&N předtím jelo to normálně na ten airbox má sice otvor pro přívod studeného vzduchu ale musel bych upravit nárazník stejně a já CIA ( 7000 .- + ) nekupoval koupil jsem jen trubky filtr kolena cca 1000.- a postavil si a musím říct že je to sto a jedno předtím když si jel dlouho a bylo horko se tomu nechtělo vůbec však to znáš ale včil to valí pořad horko nehorko je to rapidně poznat vždy jsem měl CIA za placebo efekt max pěkný zvuk ale teď můžu s klidem říct když se mě někdo zeptá ano něco to tomu dá Ale je fakt že dělal jsem předtím i sáni v mondeu mk3 2.0 16v a o hovnu spiš pravý opak ale to jsem neměl vyvedeno do nárazníku a bylo moc krátké.
Každopadně vyzkouším nějaké modifikace a když nezabere tak giag.
-
poradím, pokud máš airbox, vyřezž z nej puvodní rezonanční komoru a schovej ji za trubky, naved do ní jen ty podtlaky..
Pocitove to vetšinou táhne lépe ale zatím jsem nezažil že by s CAI jela jakákoliv 2ZZ lépe a to to dost lidí ověřovalo i na brzde před a po , ruzné kity.. fungovali snad jen dva a tobylo na nejaké zahraničním webu okruhovka s nejakým kitem asi za 2,5tis liber
Pocitove to vetšinou táhne lépe ale zatím jsem nezažil že by s CAI jela jakákoliv 2ZZ lépe a to to dost lidí ověřovalo i na brzde před a po , ruzné kity.. fungovali snad jen dva a tobylo na nejaké zahraničním webu okruhovka s nejakým kitem asi za 2,5tis liber
no tak já do toho nešel s myšlenkou že hodím " sportovní filtr " a papa všichni na světlech šlo mi primárně o to že pružnost auta klesá s horkem v motorovém prostoru a okolní teplotě ráno hned prostě jede jinak jak odpoledne po praci s 30 ve stínu a to se mi podařilo s absolutním uspokojením Tohle je oto to pocitové zlepšení jede prostě stejne od rana do večera už nikde neklopita v horku Ale jinak se určo dám cestou vykuchat airbox a někde to šikovně schovam
-
V tom případe jsi mel neco s airboxem, a vedením k nemu, v originále tam nasáváni je z prostoru mimo motor.Cyryl píše:no tak já do toho nešel s myšlenkou že hodím " sportovní filtr " a papa všichni na světlech šlo mi primárně o to že pružnost auta klesá s horkem v motorovém prostoru a okolní teplotě ráno hned prostě jede jinak jak odpoledne po praci s 30 ve stínu a to se mi podařilo s absolutním uspokojením Tohle je oto to pocitové zlepšení jede prostě stejne od rana do večera už nikde neklopita v horku Ale jinak se určo dám cestou vykuchat airbox a někde to šikovně schovam
málo špaget
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel
Cyryl: připomíná mi to hijundéé od LiberaleMiguel, nemáš v plánu tam vrazit nějaký jinší motor?
No jako přiznám se že mám v plánu koupit motor ze 2zzf celicy 141kw ale ten bude v garaži prozatím a chtěl bych testnout do stávajícího motoru komresor eaton m64 vstřiky, pumpa, cooler, atd a pakliže to nepůjde ani za boha seštelovat poletí do smetí a hodím tam ze 2zzfpaca píše:Cyryl: připomíná mi to hijundéé od LiberaleMiguel, nemáš v plánu tam vrazit nějaký jinší motor?
Tendle Toyotí výmýsl se 141kw mi přijde fakt hrozně marnej a at se klidně všichni japanofilové zblázní, že to má výkon jako 2.8 6válec od BMW. 141kw - pecka, ale 180NM ? Vážně ? Navíc už na zrychlení je vidět že to zas taková výhra není. Celica, která je o 300kg lehčí nez třeba e46 se stejným výkonem má o 0,5s horší zrychlení.
Já nedávno právě při hledání ideálního hot-hatche našel COROLU TS, nadšeně prohlížel fotky, říkal si jaká je to pecka a pak otevřel carfolio, kde jsme si přečetl ostatní specifikace, znechuceně zavřel inzerát a už nikdy do vyhledávání nic jako COROLA nebo CELICA TS nenapsal.
Já nedávno právě při hledání ideálního hot-hatche našel COROLU TS, nadšeně prohlížel fotky, říkal si jaká je to pecka a pak otevřel carfolio, kde jsme si přečetl ostatní specifikace, znechuceně zavřel inzerát a už nikdy do vyhledávání nic jako COROLA nebo CELICA TS nenapsal.
Tak jako auto asi prioritně nebylo stavěno jako trhač asvaltu s pětilitrovym motorem podle mě u něho jde spíše o design a jízdní vlastnosti které nejsou vůbec marné a když porovnám tunove auto se skoro 200 konmi a spotřebou jako kočárek třeba s ST220 s kterým jsem taky jezdil tak to co si dovolím v čelice v zatáčkach bych ani nepomyslel že je vůbec realné Ale samozřejmě každý si musí najít tu svojí prioritu někdo chce krouťák ať všem ujede někdo drtít zatáčkyProgresss píše:Tendle Toyotí výmýsl se 141kw mi přijde fakt hrozně marnej a at se klidně všichni japanofilové zblázní, že to má výkon jako 2.8 6válec od BMW. 141kw - pecka, ale 180NM ? Vážně ? Navíc už na zrychlení je vidět že to zas taková výhra není. Celica, která je o 300kg lehčí nez třeba e46 se stejným výkonem má o 0,5s horší zrychlení.
- Sova
Není co fotit...nebudu se tady ukazovat fotkama auta, který potřebuje investici aspon 100 tisíc aby bylo topJOE_Cik píše:nahoď fotku wilíka, ať se tady ti koncerňáci a rejžožrouti a ta ostatní svoloč třeba posere
Cléon & Fonte
-
- Kontaktovat uživatele:
QUATTRO 309 kW
jezdíme uživáme
opel kadett 2.0 16v gsi
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white
Ford Focus ST white
Co to váží ?lukin66 píše:jezdíme uživáme
Kadett by možná zasloužil nějaké méně fádní kola a pak bude opravdu
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
váží lehce pod tunu no jo kola,ale když se nic nenabízí nikde,chtěl bych ats dtc,ale nejsou a tyhle ats se mi líbí,byly tam už v roce 95 když se to dovezlo domů ale hlavně jsou pevné a kvalitní,zatím nechám tak
opel kadett 2.0 16v gsi
Ford Focus ST white
Ford Focus ST white
- phaeton_esc
aktuálně je pořád stejná..
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
Máme sníženo... konečně můžu smazat účet na fóru zemědělských strojů
Opel Vectra C GTS 3.2 V6
Ex Opel Vectra B 1.6
Ex Opel Vectra B 1.6
Jak popravdě švihá ta 3.2? Taky bych to chtěl koupit, ale z videí to vypadá hrozně neohrabaně..
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Je to dost těžký, možná ještě víc, takže na nějaký rychlý proplejtání to není. Ovšem když za to někde na rovince vezmeš, tak tě to dost solidně zakopne a nadechneš se až při 180. Já jsem spokojenej. Zkoušel jsem i 2.2, ale to vůbec nejelo.
Opel Vectra C GTS 3.2 V6
Ex Opel Vectra B 1.6
Ex Opel Vectra B 1.6
-
Motor je to dobrej, to že ho zabila nákupní taska pro buzeranty co se snaží tvářit jako šílenej sporták je věc druhá.Progresss píše:Tendle Toyotí výmýsl se 141kw mi přijde fakt hrozně marnej a at se klidně všichni japanofilové zblázní, že to má výkon jako 2.8 6válec od BMW. 141kw - pecka, ale 180NM ? Vážně ? Navíc už na zrychlení je vidět že to zas taková výhra není. Celica, která je o 300kg lehčí nez třeba e46 se stejným výkonem má o 0,5s horší zrychlení.
Zrychlení spatné není, je to motor odladenej spíše v motorkové specifikaci ( a pracovní rozsah otáček o tom janse vypovídá ).
Slušne to jede s 3dv corollou ty 5d a celicy už tak dobré nejsou.
Na druhou starnu pokud s tím človek umí zacházet jede to slušne, ale je to jak sekačka od HOndy, musíš to držet ve vysokých otáčkách. Na druhou stranu, dá se tím jezdit s dlouhodobým prumerem pod 7L..