Hondzik píše:Jo, ale není to moje práce. Takhle to auto vzniklo v roce 95
AR 155dtm je auto, ktere je muj sen a znam kompletni minulost .Tedy sen uz to neni, kdyz vim, ze ostatni tri je nemozne poridit hihi.
verze 2
1995 v barve Martini , ktere jsou vyrobene 4 , na celem svete jsem vcera sedel a parkuje u Tebe v Plzni.
Proste i ta Tvoje je uchvatna, jina, cista a krasna.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Pavelini: Ano vím že tu je, z roku 1995 a má jí pan Jírovec. S mojí to má podobné tak hlavní tvary a světla. Miluju DTM/ITC z roků 93-96, pro mě už asi navždy nejlepší závody. Moje je postavená firmou Engstler, je to široká (wide body) 2,5 V6 jako limitka k jeho účasti v DTM. Má to předělaný interér, nějaké dobové karbonové* polepy ( ne že bych z toho byl na palubce nadšenej, ale je to poplatné době a nebudu sundavat markanty toho modelu) ,sportfahrwerke, shrick vačky, šváb v řj. Vzniklo asi 20ks, vím o 7mi dalších, všechny jsou v japonsku. S Franzem Engstlerem mám domluvenou schůzku, tak snad se dozvím všechny odpovědi na mé zvídavé otázky.
Tohle je moje třetí 155, asi strop co je pro mě reálné vlastnit. Limitka v široké kastli s Bussem mi stačí ke štěstí, je to příjemný auto, když je hezky a vím že nebudu špinavej, je dobrý i do práce:-)
Ještě bych bral Calibru, nejlíp Keke Rosberg edition a C Mergla Sport, ale tam trpím zásadním problémem jménem ruční brzda nohou . Mít tuhle trojku doma dám už pokoj
Dnes jsem byl na Inveltu s kamaradem z Muenchenu, od ktereho odebiram material na nasi GT3 a vypadlo z neho i z fotek, ze ma DTM 155 z roku 95 po Fisichellovi.
To je mazec.
Jinak to Tve nema chybu, takove auta proste nejsou a uz nebudou.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Kane13 ...... woe až se to narodí a vyroste.....jěstě než to vyroste ti ta tvoje řekne že chce druhý ....
věř mi za mám doma to samý ..... za par tydnu mam doma zas mimino ... :-:-D:-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební