Fotky aut z ulic
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Fotky aut z ulic
Co k tomu ty lidi vede..
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
decentní je slovo co hledáte
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel
Espasitel
- LiberaleMiguel
Kdo si hraje nezlobí kotouč je 330mm, na autě budou za pár dnů.... zajímá vás někoho tenhle projekt ? (jestli to mám házet do Projektů). Bude tam to turbo o pár příspěvků výš....
malej kotouc a velkej trmen... mám to radsi obráceně... lépe to funguje
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- LiberaleMiguel
Větší kotouč do 17" nenacpu a u třmenu hrál částečně samozřejmě roli i design fungovat to bude i tak, toho se nebojím
17" jsou pro maly kluky.. blbe se na to shaneji slicky..
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- LiberaleMiguel
17" jsou na tohle auto na zimu Není to moje, takže se musím řídit přáním zákazníka. Na 17" se zase shánějí lépe zimáky
Tohle na slikách nikdy jezdit nebude. Je to auto na daily....
Tohle na slikách nikdy jezdit nebude. Je to auto na daily....
vidis. moje auto zase nikdy nepojede na zimakach ono celkove obout na jakykoli hyundai slicky je trochu odvaha ne?
- LiberaleMiguel
Proč ?
Rýpanec o nesmyslu se závoděním s Hyundaiem ? Rhys Mullen by ti vysvětlil jak strašně mimo jsi
A přímo Coupe měly v Korei svoji závodní sérii Tuscani
Rýpanec o nesmyslu se závoděním s Hyundaiem ? Rhys Mullen by ti vysvětlil jak strašně mimo jsi
A přímo Coupe měly v Korei svoji závodní sérii Tuscani
upřímě pochybuji o tuhosti toho auta a až se ta kastle ve vyšší rychlosti opře do slicků tak by me zajimalo co kde praskne jako prvni... ale tohle vse poznas az das na auto nekdy slicky a pojedes s nim tak rychle aby meli smysl
- LiberaleMiguel
*měly
No ty co jezdily Tuscani byly samozřejmě vyrámované, jinak je Coupe dost měkké a když na něho dáš rozpěry mezi horní uložení, tak to poznáš i na běžné silnici(hlavně tu zadní). Ale jinak blbnutí na okruhu zvládá kastle naprosto v pohodě(na obyč gumách, na slikalch ještě nikdo známý nejel, jsou to auta na daily), problém na okruhu jsou spíš ty poddimenzované brzdy, které uvaříš jako nic.
Proto jsem třeba, teď u té stavby V6 Turbo, majiteli jasně řekl, že jestli chce takový výkon, tak si zaplatí i pořádné brzdy, bo ho nechci mít na svědomí....
No ty co jezdily Tuscani byly samozřejmě vyrámované, jinak je Coupe dost měkké a když na něho dáš rozpěry mezi horní uložení, tak to poznáš i na běžné silnici(hlavně tu zadní). Ale jinak blbnutí na okruhu zvládá kastle naprosto v pohodě(na obyč gumách, na slikalch ještě nikdo známý nejel, jsou to auta na daily), problém na okruhu jsou spíš ty poddimenzované brzdy, které uvaříš jako nic.
Proto jsem třeba, teď u té stavby V6 Turbo, majiteli jasně řekl, že jestli chce takový výkon, tak si zaplatí i pořádné brzdy, bo ho nechci mít na svědomí....
sily na slickách na okruhu jsou tak obrovske ze se trha uložení ramen, ohybaji ramena, krouti a praska kastle v ext. pripade i okno treba.
- LiberaleMiguel
Když na to máš ruce a koule
Popojedem.....
Popojedem.....
Juraj: A u 155 to poznáš tak že prdne palubka. S v6 zřejmě jezdím pod možnosti, u 1,8 Sporta mi prdla a co dělá žena s dedrou 1,8 že jí prdla taky nechci vědět..
Alfa Romeo 75 2,0TS
Espasitel
Espasitel