To fakt neni normální. Buď jsem slepej nebo nevím. Na netu ne a ne dohledat pravdu.
Neví někdo konkrétně jak to je? Spekulace a úvahy mne nezajímají prosím.
Klidně do SZ pokud někdo nechce poradit veřejně.
Děkuji
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
To není pravda. Prodal jsem skopčákovi auto v polopřevodu - dostal malý,velký tp bez záznamu a za 3dny jsem měl auto přede barákem zpět. Němci požadují to samé co třeba na SK. Exportní RZ,zápis ve velkém TP jak postnul Pufko. Zemi dej prosím vědět jestli to někde půjde. Osobně mám vyzkoušené DE,SK,A,HU - bez zápisu a exportních RZ tam nepřihlásíš ani kolo.Fresch píše:Nesmysl![]()
ale porovozovat ho například v Německu není problém.
Proč by jsi musel mít převozní/exportní značky když si auto dovezeš na plaťáku? A o jakých exportních papírech tu mluvíš? To je nějaký nový doklad? Kde ho vystavují a jak vypadá? Dík za objasněníJoyride píše:Já mam zkušenost, jak říká Pufko. Pokud je to země EU, vyžaduje exportní papíry/značky. Jinak to nejde.
Jo, to by mě taky celkem zajímalo, protože je celkem dost aktivně v D potkávám, dřív si tam s tím troufnul málo kdo.matt píše: Spise by me zajimal nazor na CZ prevozky v zahranici.. Docela dost aut tam ted potkavam SK CZ prevozni cisla.. Pripadne co za to hrozi ?