Tohle je takový poločasový projekt než mi stát vrátí peníze o které jsem přišel a bude na pořádnou srandu
Ale máš tam díru s tím IC a vedením co tam máš tam prostě je. Aji u kámoše na VIII s TwinScrollem tam je A já ji prostě chci mít co nejmenší Chtěl jsem původně udělat vodní chlazení, ale to se jaksi neslučuje s cenovým stropem
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
Sorry, ale mym autem si v zivote nejel a nemas ani nejmensi predstavu o cem mluvis. Lag tam neni o nic vetsi nez co byl kdyz bylo auto 100% seriovy akorat melo cat back.
Mam tam tohle akorat trubky jsou na zakazku, protoze mam premistenou baterii a airbox a dalo se to udelat daleko efektivneji. Ono to neni jenom o velikosti..... https://plazmaman.com/shop_itemdetail.p ... 24&cate=81" onclick="window.open(this.href);return false;
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Sorry, ale mym autem si v zivote nejel a nemas ani nejmensi predstavu o cem mluvis. Lag tam neni o nic vetsi nez co byl kdyz bylo auto 100% seriovy akorat melo cat back.
Nevím, proč se vůbec snažíš... Házení perel sviním. Já už ty jeho bludy ani nekomentuju
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Ritchma: Takže už připouštíš, že nějaký tam je zkus se nepkdy svézt třeba v sériové Mazdě 3 MPS s TMIC a pochopíš ten rozdíl
Bobr: Protože jsi tady po roce hodil tu svojí popelnici stále bez motoru s popisek, za který by sis měl dát sám facku Takže i kdybych na svém autě udělal jenom o 60hp navíc, tak furt budu mít o stovky koní víc než ty
Keep /-/atin'
S MPS jsem jel nekolikrat (btw pro me uplne hrozny auto) a samozrejme tam nejakej lag je, ale ty resis uplny kraviny jako vzdycky co ses nekde tak maximalne docet
Byl to jenom jeden z důvodů, které jsem napsal, a ty ses chytil zrovna toho méně podstatného......
Jo a taky čím větší IC tím dražší a proč platit za něco co nevyužiju ?
Mimochodem, na okruhu jsem si užil víc zábavy v sériové 3MPS než v upraveném Evu VIII
Keep /-/atin'
Nikde nevidim napsano co je momentalni plan nez se to zase zmeni. Oturbit soucasnej motor?
Silne pochybuju ze te nekdo nechal svezt mpsem nebo evem VIII na okruhu, takze se bud bavime o hre nebo tak maximalne si byl jako spolujezdec a to snad ani nema smysl komentovat
Pochybovat si můžeš o čem chceš jsou lidi, kteří mají takové auta jako hračky a klidně ti ho půjčí ani si říct nemusíš, protože si za "kapesné" na příští týden koupí další dva takové
Keep /-/atin'
Dost o snílcích z krimu, málo japonců mezi těma bonbónama Já si dal jarní očistu..
Přílohy
1
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
při zvednutí kapoty se kolem toho vždy sleze hromada chytrých hlav který opravdu nechtěj věřit že to je jen 16V astmatik (ovšem na trochu větš technický úrovni..)... na 22let starej "krám" ( z toho už 17let v baráku) stále dobrý... při sledování z povzdálí se u toho fotilo víc než dost lidí což mě příjemně překvapilo
Květoslávek píše:Tvoje auto mě vždy zajímalo, trochu se rozepis.klidne do sz.
Honzovi mi nejde poslat sz,ale moc mu děkuju za vyčerpávající informace.je to kluk šikovná.fc.cz mám přečteno skrz na skrz a někteří ladiči by se mohli učit.
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Jak dlouho ti to stálo? Mi stojí jeden Kadett už 4,5 roku, taky bych ho měl asi probudit
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly