odisiel ... a uz sa asi nevrati ...
![Crying or Very sad :cry:](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_cry.gif)
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Takže otázky ted směřujte k Liberale MigueloviTaboo píše: Pokud se to stane jeste jednou a Miguel bude beztrestne urazet znale lidi jako Libor12, leon4x4, Beaver a dalsi, kteri sdilenim svych vedomosti a vzajemnym respektem drzi toto forum nad vodou, tak jsem odsud pryc. Posledni varovani. Podivej se trochu kolem sebe a zjistis, ze doslova cele forum je zasrane ukazkami Miguelove retardace naprosto nulove hodnoty a doslova kazde tema, kde se nasere i presto, ze tam nema nic hodnotneho andebo uzitecneho sdelit, skonci presne tak, jak skoncilo tohle. Takze vedeni tohoto fora si bude muset rozhodnout co chce. Pokud budu mluvit sam za sebe, tak nejsem nadale ochoten tolerovat at uz urazeni mne osobne anebo lidi, ke kterym chovam nemaly respect (a povazuji je ve svem oboru za sve kolegy) dementem, ktery se k znalostem a zkusenostem tech lidi ani na mile nepriblizi. Na neco podobneho nejsem proste ochoten nadale plytvat svym casem.
Asi takRitchma píše:Ja mel pocit, ze cely tohle forum je jaksi po smrti...
Jj, všichni mě nenávidí, proto jim organizují MeetinguStreetFighter píše:
pánové, ovšem největší prdel je ta, že ani mezi Tiburonistama není oblíben![]()
Jistě ty volecrocjirka píše:![]()
rika nekdo kdo sedi v kabine jerabu a vymenil si max podvozek na aute a brzdy
zrovna ty, kterej se chlubí kde čím, bude tajnůstkařitLiberaleMiguel píše:Jistě ty volecrocjirka píše:![]()
rika nekdo kdo sedi v kabine jerabu a vymenil si max podvozek na aute a brzdy
to je fakt všechno, tos trefil
![]()
Mimochodem, že něco neprezentuju tady na tomhle smetišti nezamená, že na ničem nedělám. Kdo není úplný debil, tak už si všimnul: