felicie 20v T od 2str.
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: felicie 20v T od 2str.
V te casti kde ses honil s tou A6 byvaj porad nehody a dost smrtaku, davej si tam radsi pozor.. je to tam zradne, jses silenec
má pravdu tento pán... jinak Stanley, nevěděl jsem, že jsi někde taky z okolí, se divím, že jsem Tiburona ještě nikde nezahlídl
aktual: ŠKODA OCTAVIA II
ex: VW GOLF MKV
ex: VW GOLF MKV
jojo jsem z karvine no.. pouzivam ho dost, jen v zime stoji v garazi.
tady nějaké další foto jak se pokračuje, dodělávám přední nosník a pomalu přichází řada na elektriku
dneska jsem si konečně vyzkoušel sednout volant je malinko dál než byl, takže ještě řazení posunout a bude
Nějaký novinky? Těším se na finální podobu jak na vánoce
V70 p2 2.5T B5254T2
850 T5 B5234T
850 T5 B5234T
Novinky zatim skoro žádné -málo času
nevíte někdo kde strojně nebo třeba i ručně leští hliník? potřeboval bych dobrousit a naleštit sání??
ahojte tady, Hlásím zase nějaký ten malý pokrok, motor už točí, šaltra na svém místě, baterka dostala své misto nakonec za sedadlem(málo místa pro trubky k IC)
malé oživení, na auto není moc času. Nicméně občas se něco udělá.
ty jsi hroznej pankáč nějaké výkonové úpravy se chystají? proč jsi nepoužil převodovku určenou k motoru nevím zda 1,9D tam něco kloudného vykouzlí (ale třeba se pletu)
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Není čas se rozepisovat . proběhl i první start, zatím bez výfuku a IC. Na výfuku se právě pracuje, Potrubí v 70-ce + tlumič. Dále velký IC, a chip. Tot´vše, zatím bude stačit. Nápravnice je z G2 tudíž nebyl problém s převodovkou z AGU...
Vše jde zatím pomalu, ale jistě. Výfukové potrubí hotové, Ic téměř taktéž...