Sorry ale kvuli odpovedi na tvuj prispevek nebudu cist cely forum, abych se ujistil, jestli si nahodou nekde neco nezminil v jinym topicu. Get over yourself you're not that fucking important...
A aby si mohl rict ze to V6T si delal ty, tak by si na tom musel udelat kapku vic nez si udelal.
WTAC 2017 show'n'shine
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Svařování a ladění jsem raději nechal těm, co to umí. Co víc jsem na tom měl udělat, když všechno ostatní jsem udělal já?
A nemluvím o něčem někde, ale o tom, že nejsi schopný si přečíst ani předchozí příspěvek pořádně. Však i tady zase dokazuješ, že mám pravdu. Tvoje demence vážně nezná hranic
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
LiberaleMiguel píše:Bobr: No já letos jedno turbo už rozjel, co ty ? komediante :
Když to budu hodnotit stejným způsobem jako ty, tak dvě. Plus spoustě dalších lidí jsem čistě jen dodal věci a nějaké menší know how. Ani nevím, proč na tebe vůbec reaguju, stejně na to napíšeš nějakou sračku
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
JRD McLAREN píše:fuuuuu ..alen ta prava strana ..??
Asi snad mozna jo
Jinak situace je taková, že příští týden jde MRška do nemocnice do Rožmitálu pod Třemešínem (DiComp Racing) za panem doktorem Kotlaříkem (Idaho) a uvidí se co dál...
Aktuálně jsou dvě varianty - pouhá transplantace kůže (bodypanels) a nebo pokud by bylo poškození nevratné a neslučitelné s dalším životem by proběhla kompletní transplantace do jiného vozu (dají se sehnat kolem 30-45tis včetně dopravy). Tak snad budu mít aspoň trochu štěstí!
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Jako letos se mi fakt nedari... v lednu sem rozstrelil Pathfindera, v cervenci poslal mrchu v Myte do svodidel, v srpnu nas okradli v Italii (2xiPhone, penize, karty) no a ted tohle... snad sem si tu smulu vybral
Sova: Je to semislick a má to Ečko, takže normální silniční homologaci. Nicméně není semi slick jako semislick, dost se to liší konstrukcí kostry, boků a samotnou směsí a její tvrdostí. Federaly 595RS-R jsou jen takové lepší gumy, něco jako Toyo R1R a nebo Nankang NS-2R. Vše to má třídu opotřebení TW kolem 140 - 180ti což je na lehké auto jako mám ještě pořád dost tvrdá guma. Doteď jsem jezdil Toyo R888 a teď nové R888R s TW100. Tyhle nové Nankangy AR-1 mají TW80 a i na omak jsou ještě měkčí. Sám jsem na to zvědavej jak to bude fungovat.
Tuner#2 píše:Sova: Je to semislick a má to Ečko, takže normální silniční homologaci. Nicméně není semi slick jako semislick, dost se to liší konstrukcí kostry, boků a samotnou směsí a její tvrdostí. Federaly 595RS-R jsou jen takové lepší gumy, něco jako Toyo R1R a nebo Nankang NS-2R. Vše to má třídu opotřebení TW kolem 140 - 180ti což je na lehké auto jako mám ještě pořád dost tvrdá guma. Doteď jsem jezdil Toyo R888 a teď nové R888R s TW100. Tyhle nové Nankangy AR-1 mají TW80 a i na omak jsou ještě měkčí. Sám jsem na to zvědavej jak to bude fungovat.
Přes kamaráda, který se dobře zná s Petrem Kašparem (Kalmar motorsport), který je vozí. Mají stránky i na FB: https://www.facebook.com/nankang.ar1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tuner#2 píše:Přes kamaráda, který se dobře zná s Petrem Kašparem (Kalmar motorsport), který je vozí. Mají stránky i na FB: https://www.facebook.com/nankang.ar1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Můžu se zeptat na kolik vyšla jedna guma? Kdyztak sz