omega C 3,0, kompletní irmscher facelift paket, barva antracit metal bez absolutní vady na laku koroze neexistuje nikde. najeto 141tis vše tam funguje úplně jinak lépe ztouš než ty vylétané jebky s 300tisícema. výbava navi, šíbr, reflex čelní sklo, bose, roletka, černá kůže top stav nikdy jsem to takle neviděl, plně elektrický s pamětma vyhřejvaný předky i zadky.
úpravy co byly provedeny ještě v říši. originál MANTZEL sání, komplet nerezový výfuk duplex i se svody friedrich motorsport včetně sport katů, víka hlav vyměněna za hliníková, stavitelný podvozek KW (nový) maska, zalakované přední světla, folie, HR podložky, wischer (nebo jak se to píše) rozpěrné tyče předek i zadek. kola R19 včetně gum (ne ty na foto) spousta nových věcí od brzd po drobnosti (v interiéru koberečky čudlíky dveří a další krávoviny irmscher)
veškeré úpravy už v říši prošli testací vše s homologací a vše v papírech. pán neskutečný puntičkář a na autě je to ohromě vidět!
úpravy pod mojí nadvládou co proběhlo nebo v brzké době proběhne srazy jsou už brzy

černý kožený interiér jsem prodal a namontoval krásnou světlou předkožku stejné výbavy akorád jsem to nakombinoval s černýma plastama. proběhla výměna masky za tu co je na fotce. nahodil kola (v týdnu jedu pro nové papuče stejné kvality límcové třídílka 19" carline cm6) zalakování předních světel včetně dálky černou lesklou, dodal jsem odtrhovou hranu MS design (čeká mě dolakování) podvozek KW 1 přesunu na daily kombi a montoju nový KW 2 (vejška tuhost) osazený vzduchovým podvozek ovládané každé kolo zvlášť (dnes dovezena zástavba vzduchu zásobníky dva kompresory a hardline trubky). přední brzdy 4píst porsche a dělený kotouč 350mm / zadní 4píst porsche a dělený kotouč 330mm, výfuk projde změnou koncovek, zítra dojdou mračítka předních světel. zadní světla jeden pár bude komplet tmavě červený druhý zatmavený. poslední věc kterou jsem si před měsícem dovezl od pšonků je kompresor kit na V6 motor. úprava jednotky a máme něco maličko přes 300koníčků

ještě tu mám silnejší stabilizátory einbach s trvdýma siláčema předek i zadek, dodávám i samosvorný diferenciál
pořizovací cena byla 3800e (měl jsem dvě omegy s výbavou co byly skoro zadarmo a po jejich rozprodeji na díly mi kompletně zainvestovali pořízení tohoto mazlíčka, úpravy jsou už za moje love (kilečko asi padne)
snad jsem na nic nezapomněl foto jenom toto nebyl čas to ani umejt natož fotit.