Leštění límců - vada
Leštění límců - vada
Nechal jsem si poprvé leštit disky a takhle to dopadlo, kdyby renovace celé sady nevyšla na cenu nové tak to neřeším asi.... disky předtím byly nikdy neleštěné, hrubý povrch. Nevypadá to jako zapečená pasta nebo plíseň, podle mě spíš jako by to někdo vzal hrubýma brokama a nadělal hluboký vryp který pak někdo nedokázal už rozleštit...
Re: Leštění límců - vada
...smysl příspěvku? Fotky na prd a kdo to dělal také nevíme. Reklamujte ?
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Jde mě o to jestli je to normální u leštění že u starších hrubých disků nejdou vyleštit do uplného lesku bez vad. Myslím že na fotkách ty černé šmouhy jdou vidět dobře. Takhle kola došli, nebyly ani na autě po leštění.
- H.o.m.i.e.
Mě to příjde jako koroze. Předloni jsem si leštil límce který byly místy značně zkorodovaný a sem tam jsem tam v těch místech takový tečky měl. Prostě jsem při broušení smirkovým papírem neubral dost materiálu a po přeleštění to vykouklo. Mě to bylo fuk, měl jsem to na swifta a nepotřeboval jsem showcar kvalitu.
Za me je to taky koroze, kvuli nedostatecnemu probrouseni, ale jde mi o to jestli je normalní a u starych disku s tim nejde nic delat nebo se ubere vic materialu a je to v poradku...
Leštil jsem horší kola a nic takového tam pak nebylo.
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
prý hloubková koroze a musel by ubrat moc materiálu aby je vyleštil...což by oslabilo disk, jelikož, jak říkám tak se v leštění límců nevyznám. Je to blbost?