Nevíte náhodou někdo kde by mi vyrobily nový koberec do auta podle starého orginálu.Upozornuju že mi nejde o koberec z více kousku ale chci si nechat vylisovat nový stejný jako origo,ale v jiné barvě
Zajíma mně hlavně jestli to někdo vůbec dělá i když moc nadějí tomu nedávam
Pokud někoho najdeš, budeš mít asi štěstí. Já svýho času koumal jak udělat čalounění do kufru Favoucha a svépomocí to zcela pravděpodobně nejde a jak přesně to dělají automobilky je mi taky docela záhadou Jelikož na to ale asi mají nějaký tvarovaný kopyta, dá se předpokládat, že jen tak na zakázku vyrobit nějakej natvarovanej koberec nebude možný. Ale třeba se pletu
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
kdyžtak mně napadlo že bych starý nechal poflokovat,protože není potrhaný a pod nohy hodím hliník plech.V usa se na vetroše ty koberce normáln prodávají v tuning časopisech a můžeš si vybrat i barvu jo američani jsou prasata a maj to vychytaný
Tak přesně tohle zrovna řeším taky. VIZ brzdovka v interiéru v poruchách. Budu to řešit nákupem starýho z nějakýho vraku. Ale třeba by ti pomohl výrobce. Nezavrhoval bych to. Každopádně dej vědět jak jsi pochodil.
Ilegaltuner píše:kdyžtak mně napadlo že bych starý nechal poflokovat,protože není potrhaný a pod nohy hodím hliník plech.V usa se na vetroše ty koberce normáln prodávají v tuning časopisech a můžeš si vybrat i barvu jo američani jsou prasata a maj to vychytaný
Myslím, že flock na zemi půjde rychle do pr...čic
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Ilegaltuner píše:kdyžtak mně napadlo že bych starý nechal poflokovat,protože není potrhaný a pod nohy hodím hliník plech.V usa se na vetroše ty koberce normáln prodávají v tuning časopisech a můžeš si vybrat i barvu jo američani jsou prasata a maj to vychytaný
Myslím, že flock na zemi půjde rychle do pr...čic
právě proto tam budou alu koberce a tam kde se po tom nebude šlapat to vydrží,já mám auto pro dva lidi,tak mi tam nikdo zbytečně šlapat nebude
Conscious píše:Tak přesně tohle zrovna řeším taky. VIZ brzdovka v interiéru v poruchách. Budu to řešit nákupem starýho z nějakýho vraku. Ale třeba by ti pomohl výrobce. Nezavrhoval bych to. Každopádně dej vědět jak jsi pochodil.
no tak to vidím černě,páč když jsem kámoše poslal do opla v ostravě,aby se tam zeptal jen na gumu do okna,nebo na záhadné kolečko na řj v commodore tak tamna něj čuměli jak vyorané myši co je to vůbec za auto,takže výrobce je asi pasé
koupit ho ve státech by nebyl až takový problém,až na to že mám evropské auto které sice prý bylo na vývoz i do usa ale,tenhle díl se tam fakt nesežene -je to bez šance už jsem to zjištoval i když člověk nikdy neví
Koupil jsem zde na https://www.podznacky.cz/autokoberce, mají na výběr luxusní a standard, já bral luxusní a jsou fakt dobré, tlusté, precizní, špunty úchyty sedí. Nabízí výběr z více druhů, béžový, šedý, černý, možnost změnit barvu lemu, třeba i červenou a možnost změny barvy nitě, šití.
hele za prve posledni prispevek je z 2006 takže pochybuju ze to jeste shani a za druhe chce original koberec ktery je po celem spodku podlahy ne kusove koberečky
Myslíte si, že bych našel někde koberečky do rx-8 mazdy? koupil jsem si ji pro zábavu za pár tisíc s tím, že si ji musím dát trochu dohromady. Motorově je sper, akorát kastle chce dát trošku co cajku
Většinou na každé auto se dají sehnat originální koberečky, jen musíte najít správný obchod, kde mají kvalitní zboží skaldem. Objednávám si doplňky do aut z internetového obchodu, kde se prodávají origo doplňky za dobrou cenu a hlavně kvalitní
Jasně https://www.autohotarek.cz/autokoberce , tady si stačí vyplnit vlevo svoji značku auta a model a najdete tam hned koberečky na svoje auto, a to textilní i gumové. Mají vše skladem, takže je budete mít rychle doručené. Já jsem s obchodem spokojený