Korejci jedou
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Korejci jedou
Čompo nikdo tě nemá rád.každý se ti směje To bude určitě všema okolo Ty nejseš kontroverzní, protože tebe nemá rád nikdo i ty co si hájil se ti teď směji. Třeba ten proslulý Aleshi bo jak... Strašně mě baví jak se tu hájíš
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel
Jasně, každý protože jsi obklopený pitomci, tak to dělá 100% populace furt jen dokazuješ, jak jsi jednoduchý..... s Alešem jsme měli rozhádané období, to se stává i kamarádům Kdykoliv jedu do Prahy, tak jdeme spolu někam posedět, takže zase jen ukázka toho, jak meleš sračky
Hele nazyvej si me jak chces ja mam zivot uspesy, stejne jako treba Bobr z tebe mame totalni prdel. Ses proste zkrachovalec. Uz jen cekam kdy budes nadavat me manzelce? Nebo co na me mas? Nic pac o me vis hovno, nesmeje se mi celej net, nedelaj o me vysmesne obrazky, nedela si ze me kazdej prdel napric automobilovymi fory... Ses smichu a prodluzujes mi zivot. Diky moc. Na druhou stranu v tom jak ze sebe delat debila ses fakt frajer klobouk dolu.
" www.autowerks.cz "
https://www.facebook.com/hyundaifuj/" onclick="window.open(this.href);return false;
392lidi te nesnasi Tolik lidi ja ani neznam
392lidi te nesnasi Tolik lidi ja ani neznam
" www.autowerks.cz "
nemá někdo známého z oboru psychologie? celkem by mě zajímalo ja by vypadal odborný posudek na tuto "osobu"
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- LiberaleMiguel
Tholis: Jasně, ty máš život úspěšný, tak sis po 10 letech, co tady chodím (a ty jsi tady s Fabii šaškoval už předtím) upravil svoje první auto. Pokud tohle má být úspěšný život, tak to se jdi raději zastřelit A že já jsme zkrachovalec berete s Bobrem podle toho, že to říkáte vy, nebo ostatní, kteří o mě vědí totální hovno ? Nebo podle toho, že mi lidé vozí auta na úpravy za peníze, o kterých se vám ani nezdá ? a Bobr, další úspěšná hvězda, která jezdí v polorozpadlém vraku, ženě koupil taky vrak, jen za větší peníze, a svoje auto po 10 letech sotva nastartoval vážně si myslíš, že vy dva jste nějaká ukázka úspěchu ? Možná tak v Brně, nebo v Bohnicích
A opravím tě, ta stránka má 392 like, což fakt nereflektuje to, kolik lidí mě nesnáší, ale jen to, kolik lidí se baví hlouposti lidí, jako jsi ty, nebo Bobr protože dobrá třetina těch lajků jsou mojí přítelé, a kamarádi z Tuscani clubu, kterým jsem tu stránku já sám sdílel
A opravím tě, ta stránka má 392 like, což fakt nereflektuje to, kolik lidí mě nesnáší, ale jen to, kolik lidí se baví hlouposti lidí, jako jsi ty, nebo Bobr protože dobrá třetina těch lajků jsou mojí přítelé, a kamarádi z Tuscani clubu, kterým jsem tu stránku já sám sdílel
Ty seš fakt ještě tupější než jsem očekával. Ty máš jako měřítko úspěchu že mám upravené auto? Nebudu prezentovat sebe, ale zkusme to třeba u Bobra, který je mi svými prioritami blízký. Má zrekonstruovaný dům, krásné děti, spokojené manželství a v zaměstnání je špičkou ve svém oboru, má všeobecný přehled a má mozek. Vlastně všechno co ty nemáš a asi ani mít nebudeš
" www.autowerks.cz "
dle tohodle meritka bych mohl prodat svuj byt a koupit si treba novou M2...a jeste by mi zbylo na byt v kdejake prdeli(cokoliv mimo prahu) a tim padem bych byl veleuspesny huustyy muj zivot ted dostal novej rozmer
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
Očividně to nechápeš. Musíš koupit něco, co pak můžeš upravit. Hotové auto je taky špatně. Hlavně už seš v prdeli páč jsi to měl udělat před deseti lety. Páč já to udělal a dle názoru pana dementa moc pozděcrocjirka píše:dle tohodle meritka bych mohl prodat svuj byt a koupit si treba novou M2...a jeste by mi zbylo na byt v kdejake prdeli(cokoliv mimo prahu) a tim padem bych byl veleuspesny huustyy muj zivot ted dostal novej rozmer
" www.autowerks.cz "
Aha... takze chapu to, ze kdyz budu jezdit v herce, ale bude upravena, tak jsem vetsi borec, nez kdyz mam nove bezpecne a silnejsi auto?....
nevím..já nechápu co se odehrává v duši feťáka, delikventa, pedofila, překupníka, podvodníka, lháře, bílého koně, gotika a bůhvíčeho on ještě je a byl schopencrocjirka píše:Aha... takze chapu to, ze kdyz budu jezdit v herce, ale bude upravena, tak jsem vetsi borec, nez kdyz mam nove bezpecne a silnejsi auto?....
" www.autowerks.cz "
Hele do domu to chce ještě pár set tisíc, ať to dotáhnu komplet, ale třeba moje nová kuchyň má cenu asi tak dvou zelených hlenů - toliko k tomu, jak má Ciompa peníze, o kterých se mi údajně ani nezdá To mě spíš zaujalo, jak jsem ženě údajně koupil vrak, když on to auto ani neviděl (zatímco už teda najezdilo desítky tisíc kilometrů a spolehlivě nám funguje jako rodinné auto). Ale co jsem se bavil s X lidma, co s Ciompou měli něco do činění, tak mě to ani nepřekvapuje - lži, krádeže, překrucování faktů, vyhrožování, sexuální deviace, víceméně i pedofilie, to všechno je náš starý známý Miguel V tomhle ohledu toho má vlastně naopak víc, než my dva dohromadytholis píše:Ty seš fakt ještě tupější než jsem očekával. Ty máš jako měřítko úspěchu že mám upravené auto? Nebudu prezentovat sebe, ale zkusme to třeba u Bobra, který je mi svými prioritami blízký. Má zrekonstruovaný dům, krásné děti, spokojené manželství a v zaměstnání je špičkou ve svém oboru, má všeobecný přehled a má mozek. Vlastně všechno co ty nemáš a asi ani mít nebudeš
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je dobrý téma, rád si to čtu. Jen jste mi měli říct před 10 lety, že mám upravit auto a na ostatní se vysrat... takhle jsem ztratil 10 let života.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- LiberaleMiguel
Mě hlavně baví, jak ti dva idioti furt točí jen ty vymyšlené pohádky, co o mě šíří pár pitomců na netu, protože ničeho jiného se chytit neumí
A barák má být měřítko úspěchu v čem ? Že dostal hypotéku ? wow...
Bobre a kde jsem napsal, že JÁ mám peníze, o kterých se vám nezdálo ? a i když jsme ti to teda před několika příspěky napálil, tak furt máš pocit, že o tobě nevím mnohem víc než by se ti líbilo ? A ze spolehlivého zdroje, podle toho, jak se ti nelíbilo, co jsem tady vypsal ? Kdežto ty o mě můžeš točit jen pohádky a výmysle, protože o mém reálném životě víš úplné hovno
A barák má být měřítko úspěchu v čem ? Že dostal hypotéku ? wow...
Bobre a kde jsem napsal, že JÁ mám peníze, o kterých se vám nezdálo ? a i když jsme ti to teda před několika příspěky napálil, tak furt máš pocit, že o tobě nevím mnohem víc než by se ti líbilo ? A ze spolehlivého zdroje, podle toho, jak se ti nelíbilo, co jsem tady vypsal ? Kdežto ty o mě můžeš točit jen pohádky a výmysle, protože o mém reálném životě víš úplné hovno
Nevim jestli je hypoteka primo meritko uspechu, ale vim ze takovou co ma Bobr nebo ja by ti nedali. Pac takovy nemas ani cisty prijem Zatimco me ji pokryva zhodnoceni aktiv, takze me do mzdy ani nezasahne ( je faot ze cca 10let mi trvala.jejich navratnost). Ale je fakt ze 10let neupravuju.
" www.autowerks.cz "
Zajímavé shoda příjmení ..
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/za- ... moGMnWe4B0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/za- ... moGMnWe4B0" onclick="window.open(this.href);return false;
to maj v rodine no dokonce je mu i celkem podobnej
To prostě musí být přízeň. Je to ze stejného města No to mě posercrocjirka píše:to maj v rodine no dokonce je mu i celkem podobnej
" www.autowerks.cz "
Jaký otec takový Syn?? ted uz vse zacina davat smysl..
- LiberaleMiguel
A já jsem z Ostravy, nebo z Olomouce ? Zase jen doakzuješ, jak jsi tupýtholis píše:To prostě musí být přízeň. Je to ze stejného města No to mě posercrocjirka píše:to maj v rodine no dokonce je mu i celkem podobnej
crocu a ty si zajdi k očnímu, jestli je mi borec z fotky podobný
Ty seš blbec viď? Tvůj soukmenovec je z Frýdku-Místku, pak proběhl soud v Ostravě a teď až v Olomouci. To víš, to ale musíš porozumět psanému textuLiberaleMiguel píše:A já jsem z Ostravy, nebo z Olomouce ? Zase jen doakzuješ, jak jsi tupýtholis píše:To prostě musí být přízeň. Je to ze stejného města No to mě posercrocjirka píše:to maj v rodine no dokonce je mu i celkem podobnej
crocu a ty si zajdi k očnímu, jestli je mi borec z fotky podobný
" www.autowerks.cz "
Ale bobánku, jistě že nejde o TVOJE peníze, protože tobě by je ani nepůjčil Home Credit Ale biješ se tady do prsou jak děláš (údajně) projekty za bůh ví jaké sumy - pokud máš dojem, že nějakých pár desítek tisíc jsou peníze, o kterých se mi nezdá, tak to je asi i docela vtipný Ale klidně sni dál o tom, jak jsi ukrutně důležitej a drsnej úpravce, co nemá široko daleko obdobyLiberaleMiguel píše:Bobre a kde jsem napsal, že JÁ mám peníze, o kterých se vám nezdálo ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
- LiberaleMiguel
Tholis: A jsem já snad z Frýdku, nebo z Ostravy ?
Bobr: do toho červeného Coupe šlo něco přes 100k, do toho černého V6 Turbo šlo celkem....vlastně jo, deset tisíc to bylo, ale Euro víš, ne každý chce cpát do auta věci z výprodeje z japonského vrakáče
Bobr: do toho červeného Coupe šlo něco přes 100k, do toho černého V6 Turbo šlo celkem....vlastně jo, deset tisíc to bylo, ale Euro víš, ne každý chce cpát do auta věci z výprodeje z japonského vrakáče
1. přijde ti to jako velké peníze? Mě ani moc ne. Normální částka za úpravy, to já dal i do té fabie to samé a možná i dohromady. O golfu se zmiňovat nebudu, nemám potřebuLiberaleMiguel píše:Tholis: A jsem já snad z Frýdku, nebo z Ostravy ?
2.jsou to tvé peníze? Nejsou, takže zase fail
3. Je mi u prdele odkud seš
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel
1) není to zrovna málo. Jestli jsi to dal do Fabie, tak to tam jaksi nebylo vidět
2) ve svém autě mám taky cca tolik. Tam to ale aspoň vidět je zkus otevřít oči
3) Zase dokazuješ, jak jsi dement, když neumíš sledovat ani návaznost diskuze
- LiberaleMiguel
Hyundai Palisade 2,2CRDi Official European Distribution.
LiberaleMiguel píše:1) není to zrovna málo. Jestli jsi to dal do Fabie, tak to tam jaksi nebylo vidět
To je přesně ono... na tvém autě je pouť vidět už z dálky. Na mých hold ne. Golf vypadá jako nejlacinější plečka záček a tak to má být
" www.autowerks.cz "
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsou ty priority, někdo potřebuje ukazovat, že do toho něco pustil a druhej raději bude, když to na první pohled ani nebude znát, že jsou v tom peníze.
Něco jako kluci z východu, se kteří pro nás pracují na stavbách - dle nich je potřeba mít na sobě hodně zlata, značkový hadry a jezdit v BMW (případně M-B), ale to, že jedí ten nejlevnější odpad co se dá koupit a bydlí pomalu pod mostem vůbec je netrápí.
Něco jako kluci z východu, se kteří pro nás pracují na stavbách - dle nich je potřeba mít na sobě hodně zlata, značkový hadry a jezdit v BMW (případně M-B), ale to, že jedí ten nejlevnější odpad co se dá koupit a bydlí pomalu pod mostem vůbec je netrápí.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
- LiberaleMiguel
Jenže já nemluvím o vzhledu, který stá jen zlomek částky, ale o tom, že na tom autě jsou prostě úpravy, které měly smysl a hodnotu, kdežto Tholis akorát měnil na několikrát nesmysly a stejně to pak prásknul raději do zdi o výkonu 200+hp stihnul akorát jen dlouhé roky mluvit....
Čompo je pravda že mé "úpravy" blednou v záři těch tvých Navíc jsem si je jen "zaplatil. Zatímco tobě to zaplatila několikrát pojišťovna a dealování
" www.autowerks.cz "