Turbo z nafty
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Turbo z nafty
Zdravím, chci oturbovat benzinový motor (1.2l), ale mám turbo z 1.6 HDička, je to nějaký problém? Vím, že benzíňák má vyšší teplotu, ale když bych turbo nedal hned za svody, ale dejme tomu a opul metrů-metr dál?
Dále mám otázku ohledně mazání. Jedna trubka na přívod do turba vede z vany, a druhá na odvod z turba vede kam? Dík.
Dále mám otázku ohledně mazání. Jedna trubka na přívod do turba vede z vany, a druhá na odvod z turba vede kam? Dík.
Re: Turbo z nafty
Jo to je chyták...
Ten směr oleje je naopak. Ve vaně to končí. Začíná to dírou s tlakem oleje za filtrem.
Ten směr oleje je naopak. Ve vaně to končí. Začíná to dírou s tlakem oleje za filtrem.
Takže bych přívod mohl udělat ze sandwich plate? Sandwich plate - turbo - turbo - vana?
Bencik píše:Takže bych přívod mohl udělat ze sandwich plate? Sandwich plate - turbo - turbo - vana?
// Nebo ještě mazání vést od senzoru?
Ten sandwitch plate tam máš proč? Nebo bude kvůli turbu?
Zatím ho tam nemám, ale dal bych ho tam kvůli mazání..
nezlob se ale co rikas je hloupost investice jako prase a maly narust vykonu a vypada ze moc znalosti a zkusenosti na to rozjet nemas jak rika pufko kup si jine auto
To co píšeš ty je hloupost, protože nemám moc znalosti a zkusenosti tak pisu na forum o radu. jenže tu se od takových hlupáků jako jsi ty nedostanu.tireguy píše:nezlob se ale co rikas je hloupost investice jako prase a maly narust vykonu a vypada ze moc znalosti a zkusenosti na to rozjet nemas jak rika pufko kup si jine auto
Bencik píše:To co píšeš ty je hloupost, protože nemám moc znalosti a zkusenosti tak pisu na forum o radu. jenže tu se od takových hlupáků jako jsi ty nedostanu.tireguy píše:nezlob se ale co rikas je hloupost investice jako prase a maly narust vykonu a vypada ze moc znalosti a zkusenosti na to rozjet nemas jak rika pufko kup si jine auto
tak sup ty chytraku hod nejake fotky co jsi poskladal na tom tvem 1.2 turbo zazraku budu rad cekat na ten tvuj super projekt ps hod graf z brzdy pred a po
A ty tu čteš, že od toho čekám nějakej extremní vykon? jezisi, za trest se tu na něco ptat
Bencik píše:A ty tu čteš, že od toho čekám nějakej extremní vykon? jezisi, za trest se tu na něco ptat
když seš tak chytrej, tak mi poraď kam dát mazací hadici, aby tam byl tlak, a pak ti pošlu ten zázrak, pokud se to povede ovšem.
nejsem jasnovidec kam zapojit tlak oleje jsi nam jaksi zapomel rict jakou znacku a typ motoru mas 1.turbo co mas nebude asi vhodne 2.bude toho potreba vic nez jen turbo napr INTERCOOLER VSTRIKY PALIV CERPADLO MOZNA JINE SANI AFR budik FPR regulator plus managment motoru
PS je tady nekde vlakno prestavby na turbo
radeji sezen jine auto co ma turbo uz z fabriky usetris si spousu prace a zklamani
PS je tady nekde vlakno prestavby na turbo
radeji sezen jine auto co ma turbo uz z fabriky usetris si spousu prace a zklamani
cooler mam, vysokotlake čerpadlo taky, dobře mrknu do toho vlakna, bude to lepší, dík.
Jinak mam jako primarni auto s3, takže tohle je jenom bokovka (corsa b 1,2 33kw)
Jinak mam jako primarni auto s3, takže tohle je jenom bokovka (corsa b 1,2 33kw)
Bencik píše:cooler mam, vysokotlake čerpadlo taky, dobře mrknu do toho vlakna, bude to lepší, dík.
jde o to, že jsem z toho chtěl udělat napankáče turbo, je mi jedno jestli to v zápětí zaklepe, nebo ne.
hod foto s3 to me zajima vic nez vrak corsa