Lio666 píše:Jenže tohle je "TUNING FORUM", ne "KUPTE SI SILNĚJŠÍ SÉRIOVKU". Takže už běž s těma radama do prd*le. Jediný tvoje příspěvky jsou: nedělejte tuning, kupte silnější sériovku, Subaru je nejlepší a rozjedu se všude, i když mám hovn* výkon, protože mám 4x4.
A člověk prostě někde musí začít a udělá spoustu chyb. Jako ten zelenej otrava, ale posouvá se.
O mna a moje auto sa nestaraj, nevnucujem ti ho. Myslím že výkonovo to tiež nie je tragédia
Ale vysvetli mi k čomu je dobré aby niekto opakoval chyby iných???
Toto mi prosím vysvetli!!!
Ja tuning nikomu nezakazujem, ja len vravím že je lepšie si kúpiť rovno silnejšie auto ako nahánať kone zo zdochliny. Pre mna za mna nech si niekto tuninguje aj STI, M3, S4...
Ale určite nie som zástancom toho aby niekto opakoval chyby iných z minulosti, že sypal peniaze do auta kde aj po tuningu zdochlina ostala stále zdochlinou.
Vyššie som ti dal príklad na blbej Octavii I - miesto 1.6i sa dá kúpiť 1.8T a tam nech si tuninguje tak isto, pekné kolesá, uprava sania, ladený výfuk... Ja vidím zásadný rozdiel v tom či to isté robím na 1.6i alebo na 1.8T.
Nie som koncernofil, ale predpokladám že 1.8T má väčšie brzdy ako 1.6i
Ba si myslím že 1.6i má vzadu bubnové brzdy.
Má zmysel vôbec tuningovať taký šerbel?
gizmi: tuning koncovka....
Dobre zmení zvuk o pol prdu. Čo tou koncovkou okrem zanedbatelnej zmeny zvuku získam? Úplne NIČ
Sa bojím že vo vnútri auta by som ani nepoznal rozdiel v zmene zvuku, ešte vonku možno
Poviem ti na rovinu, že pre taký tuning by som bol darebný sa vôbec zohnúť pod auto. Ked už sa válať pod autom tak kvôli celému koncovému tlmiču
Edit: ja sa vyjadrujem tak, aby niekto kto sa nevyzná neopakoval chyby iných. A niekto tomu hovorí že som proti tuningu