Převoz Supry MKIII
Serie má 210PS podle techničáku,je dělanej komplet bez hlavy celej motor ze integrale na závody rallye,nové turbo.
Podle toho co tvrdí bývalý majitel,tak ten člověk co dělal ten motor odhaduje výkon při tlaku turba 1,4 BAR okolo 260PS,já to vidim tak na 240.....Musim to ale oficialně změřit.
Sám sem na to zvědavej,ale faktem je že nástup turba je masakrozní,za jedna okamžitě hrabe,za dvě je to lepší ale hrabe taky až na trojku se chytne,holt přední náhon.....
Já chci otevřít výfuk,aby nic nebránilo v průchodnosti,serie má dva katíky a dva tlumiče....Větší IC,z avie...A u někoho naladit řj.....
Chtěl bych se dostat na 300PS a to bude maximum na přední náhon a i dost na úkor finanční nákladovosti....
Podle toho co tvrdí bývalý majitel,tak ten člověk co dělal ten motor odhaduje výkon při tlaku turba 1,4 BAR okolo 260PS,já to vidim tak na 240.....Musim to ale oficialně změřit.
Sám sem na to zvědavej,ale faktem je že nástup turba je masakrozní,za jedna okamžitě hrabe,za dvě je to lepší ale hrabe taky až na trojku se chytne,holt přední náhon.....
Já chci otevřít výfuk,aby nic nebránilo v průchodnosti,serie má dva katíky a dva tlumiče....Větší IC,z avie...A u někoho naladit řj.....
Chtěl bych se dostat na 300PS a to bude maximum na přední náhon a i dost na úkor finanční nákladovosti....
- Leňulka
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Super story...preju hodne stesti s autickem...a at te stesti neopousti...
...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
Re: Docela tě obdivuju ...
Nic extra, já tu svoji koupil taky nepojízdnou, respektive jezdit se v ní nedalo, takže žádná zkušební jízda a hnedka rozhodit motorEddie píše:.. kupovat auto v kterém si ani nejel , tomu se říká odvaha... ( příslovečný zajíc v pytli ) Já bych do toho nešel kor u supry .. ale přeju hodně štěstí při uvádění do chodu a posléze hodně naježděnejch kiláků..
Ta červená MkIII co byla v AS&T je opravdu atmosférická, sice v AS&T psali že to má 230 koní a turbo a na fotce motoru je přitom jednoznačně vidět že to je nonturbo verze. Vzhledem k tomu že není turbová je ta cena za ni poměrně značná, na úpravy se v tomhle případě nehraje, protože to kromě křídla, nárazníku a nasávače má jen slušnej výfuk a ten tu cenu takhle vyšroubovat nemůže.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
hehe...k tomu tahání aut... Se mi v Praze vysral Ford Galaxy 1.9 TDI...no proste 1900 kg nepojizdnyho zeleza...volam kamaradovi na Moravu (odkad teda jako jsem), at pro me prijede. Za dve hodky byl na miste a chystali odtah..mezitim jsem si zavolal ABBU..(nejsem zadny velky profik na auta...) chvilu se v tom hrabal a pak rek ze to ted nemuze zjistit, ze bude asi neco s motorem (bez neho bych to asi nepoznal ) proto bylo rohodnuto, ze to odtahnu pekne domu...bratru nejakych 300 km
Kamos prijel s Fordem Mondeo 2.0 ZeTEC, automatem, byl jsem trosicku skepticky, ale nakonec jsme vyjeli smer Morava, pres Hradec Králové.
Po trictvrtehodinovem zapoleni pres celou Prahu (ono to neni jen tak, dostat se ze Suchdola na Černý most pro mimoprazaka...to doufam chapete )jsme se rozhodli, ze riskneme dalnici a prohucime tech 50 kilaku do Podebrad po dalnici. Vsechno probihalo v pohode, teda krome kopecku, kdy dostavalo Mondejko pekne zabrat.Chvilu jsme dokonce aj stali, protoze nam nejak smrdelo z motoru...(rikam sem docela laik, mohla to byt u automata spojka???)nakonec jsme to zapichli 20 km pred HK na chvili zchrupnuti. O pul ctvrte rano jsme opet vyrazili, ale co cert nechtel...potkali jsme policajty... a KUPODIVU nespali.. ale zastavovali nebohe motoristy....tedy nevynechali ani nas, ze.... dostali jsme kazani o trojuhelniku...kupodivu nedali nam flastra...
pak uz nas zadnej incident nepotkal...akorat sme se zase zapotili v kopcich u Moravsky Trebovy...
Kamos prijel s Fordem Mondeo 2.0 ZeTEC, automatem, byl jsem trosicku skepticky, ale nakonec jsme vyjeli smer Morava, pres Hradec Králové.
Po trictvrtehodinovem zapoleni pres celou Prahu (ono to neni jen tak, dostat se ze Suchdola na Černý most pro mimoprazaka...to doufam chapete )jsme se rozhodli, ze riskneme dalnici a prohucime tech 50 kilaku do Podebrad po dalnici. Vsechno probihalo v pohode, teda krome kopecku, kdy dostavalo Mondejko pekne zabrat.Chvilu jsme dokonce aj stali, protoze nam nejak smrdelo z motoru...(rikam sem docela laik, mohla to byt u automata spojka???)nakonec jsme to zapichli 20 km pred HK na chvili zchrupnuti. O pul ctvrte rano jsme opet vyrazili, ale co cert nechtel...potkali jsme policajty... a KUPODIVU nespali.. ale zastavovali nebohe motoristy....tedy nevynechali ani nas, ze.... dostali jsme kazani o trojuhelniku...kupodivu nedali nam flastra...
pak uz nas zadnej incident nepotkal...akorat sme se zase zapotili v kopcich u Moravsky Trebovy...
no plotna je taky neco jinyho nez kdyz se vezes na lane...
jako v nekterejch zalamovakach jsem si fakt nebyl jistej jestli to vubec vyjedem...
jo a jeste jedna perlicka.
koupili jsme na benzince zarucene nepretrhnutelny lano do 3 tun. vubec jsme neskubali a v jednom kopci se pekne v pulce odporoucelo... a pak verte reklame...
jako v nekterejch zalamovakach jsem si fakt nebyl jistej jestli to vubec vyjedem...
jo a jeste jedna perlicka.
koupili jsme na benzince zarucene nepretrhnutelny lano do 3 tun. vubec jsme neskubali a v jednom kopci se pekne v pulce odporoucelo... a pak verte reklame...