2Carlos: Ty ses z Jemnice? Ja stravil detstvi v male vesnicce pobliz. Lubnice. A v Boschi to klidne zkus, prihlasku si muzes zkusit dam vzdycky ne? Jestli budes chtit, jednu na na srazek vezmu a alespon to vyplnime.
Letty píše:to C...arlos: v BOSCHi ani nepotřebuješ moc jazykový tentononc.. jinak mě nic nenapadá.. ten obrázek je nejlepší, když nahraješ na nějakej server a pak to vložíš pomocí HTML jazyku, je to tady udělaný celkem přehledně, takže stačí, když při psaní zprávy klikneš na "Img", vložíš odkaz a pak to zas uzavřeš kliknutím na to "Img".. snad je to srozumitelný
To Letty: bohužel to není pravda .. pokuď by chtěl nějakou práci v kanclu tak znalost min. jednoho jazyku je podmínkou ..
Zdenal píše:2Carlos: Ty ses z Jemnice? Ja stravil detstvi v male vesnicce pobliz. Lubnice. A v Boschi to klidne zkus, prihlasku si muzes zkusit dam vzdycky ne? Jestli budes chtit, jednu na na srazek vezmu a alespon to vyplnime.
No jasne Lubnici znam... obcas tam jezdim... dobra dobra, muzes mi tu prihlasku na sraz vzit.... popremyslim o tom.... tu lubnici musime probrat... sice tam nikoho nezmam... ale jak je ten svet malej.... zatim cus....
Vsechno 2x, udelam jenom kvadr... az budu pokrocilejsi budu si s tim hrat... zatim chci aby to hralo tak jak potrebuju.... DIky moc, jo a kolik to tak bude priblizne stat? diky Carlos
Zdenal píše:2Carlos: Ty ses z Jemnice? Ja stravil detstvi v male vesnicce pobliz. Lubnice. A v Boschi to klidne zkus, prihlasku si muzes zkusit dam vzdycky ne? Jestli budes chtit, jednu na na srazek vezmu a alespon to vyplnime.
No jasne Lubnici znam... obcas tam jezdim... dobra dobra, muzes mi tu prihlasku na sraz vzit.... popremyslim o tom.... tu lubnici musime probrat... sice tam nikoho nezmam... ale jak je ten svet malej.... zatim cus....