![Smile :)](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_smile.gif)
Je to takovej předobraz mý oranžády-stejný barvy i polepy
![Very Happy :D](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_biggrin.gif)
Problém je to na tom zadnim udržet,tomu říkám machrovina...já jsem takhle viděl jen jednoho člověka a to jsem jezdil furt po okruhu.EU_CZE_KILLER píše:no tak to je jasny taky kdyz to ma teziste vzadu a taky kdybych na tom jel ja tak je to na zadnim porad a celej strahov jedu po zadnimNo_name píše:ona je to malá sfině-když za ní vezmeš tak jde na zadní
je no jo ta kapota do haje to je blby no nechces je sundat? aby se neposkrabali?No_name píše:Problém je to na tom zadnim udržet,tomu říkám machrovina...já jsem takhle viděl jen jednoho člověka a to jsem jezdil furt po okruhu.EU_CZE_KILLER píše:no tak to je jasny taky kdyz to ma teziste vzadu a taky kdybych na tom jel ja tak je to na zadnim porad a celej strahov jedu po zadnimNo_name píše:ona je to malá sfině-když za ní vezmeš tak jde na zadní
Vždycky se každej zaklopí ještě víc dozado a maximálně si sedře prdel (a kapotu taky)
2,5psFrajer píše:Podobnou má sousedNevim jakej to má výkon,ale na rozjezdu mi tak o 2-3,5 metru ujede a pak ho dohonim já a už je dáááleko za mnou
A kolik váží?No_name píše:2,5psFrajer píše:Podobnou má sousedNevim jakej to má výkon,ale na rozjezdu mi tak o 2-3,5 metru ujede a pak ho dohonim já a už je dáááleko za mnou
![]()
Ona je rychlá při odpichu-jak píšeš,potom pomalu zabírá spojka (takže skoro hovno zrychlení) a pak zabírá jako prase mezi 40-55Km/h ,úplně jsem se divil,musel jsem se předklonit,abych to napostavil na zadní
ty HermaneNo_name píše:nějakých 18kg
Tak to můj +-90kg ale co ujedu mu,tak mi to je jednoNo_name píše:nějakých 18kg
Zapomnels na JecnouNo_name píše:tojebordel píše:ty HermaneNo_name píše:nějakých 18kg![]()
HermANALes píše:takle kota, ma NEJAKYCH xxx
Jojo,je to jeden z prvních modelů ještě s italskym motorem...salfa72 píše:Čus, to je blata minibike??? KOlik tě stál no_nejme?![]()
Dost jsem ovažoval o jeho koupi, dá se na tom jezdit všude, třeba nějáký parkoviště atd.??? A dá se to taky dobře vylepšovat, něják zvýšit výkon??? díky