Mikro pade:-)
Mikro pade:-)
Už jsem to kdysi dával do pokecu,ale tady to bude lepčí,sem se to hodí mnohem víc.
Je to takovej předobraz mý oranžády-stejný barvy i polepy
Je to takovej předobraz mý oranžády-stejný barvy i polepy
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- Boris:Noone
- Kontaktovat uživatele:
- Boris:Noone
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Problém je to na tom zadnim udržet,tomu říkám machrovina...já jsem takhle viděl jen jednoho člověka a to jsem jezdil furt po okruhu.EU_CZE_KILLER píše:no tak to je jasny taky kdyz to ma teziste vzadu a taky kdybych na tom jel ja tak je to na zadnim porad a celej strahov jedu po zadnimNo_name píše:ona je to malá sfině-když za ní vezmeš tak jde na zadní
Vždycky se každej zaklopí ještě víc dozado a maximálně si sedře prdel (a kapotu taky)
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
je no jo ta kapota do haje to je blby no nechces je sundat? aby se neposkrabali?No_name píše:Problém je to na tom zadnim udržet,tomu říkám machrovina...já jsem takhle viděl jen jednoho člověka a to jsem jezdil furt po okruhu.EU_CZE_KILLER píše:no tak to je jasny taky kdyz to ma teziste vzadu a taky kdybych na tom jel ja tak je to na zadnim porad a celej strahov jedu po zadnimNo_name píše:ona je to malá sfině-když za ní vezmeš tak jde na zadní
Vždycky se každej zaklopí ještě víc dozado a maximálně si sedře prdel (a kapotu taky)
323ci
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Podobnou má soused Nevim jakej to má výkon,ale na rozjezdu mi tak o 2-3,5 metru ujede a pak ho dohonim já a už je dáááleko za mnou
Yamaha Neo's r.v.02 Gold: Vzduch. filtr JR,výfuk Polini Funky,...Vmax-95km/h
Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849
2,5psFrajer píše:Podobnou má soused Nevim jakej to má výkon,ale na rozjezdu mi tak o 2-3,5 metru ujede a pak ho dohonim já a už je dáááleko za mnou
Ona je rychlá při odpichu-jak píšeš,potom pomalu zabírá spojka (takže skoro hovno zrychlení) a pak zabírá jako prase mezi 40-55Km/h ,úplně jsem se divil,musel jsem se předklonit,abych to napostavil na zadní
-
- Kontaktovat uživatele:
A kolik váží?No_name píše:2,5psFrajer píše:Podobnou má soused Nevim jakej to má výkon,ale na rozjezdu mi tak o 2-3,5 metru ujede a pak ho dohonim já a už je dáááleko za mnou
Ona je rychlá při odpichu-jak píšeš,potom pomalu zabírá spojka (takže skoro hovno zrychlení) a pak zabírá jako prase mezi 40-55Km/h ,úplně jsem se divil,musel jsem se předklonit,abych to napostavil na zadní
No odpich to má dobrej to sem docela čuměl,ale pak si hezky užil prachu ode mě
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty HermaneNo_name píše:nějakých 18kg
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to můj +-90kg ale co ujedu mu,tak mi to je jednoNo_name píše:nějakých 18kg
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zapomnels na JecnouNo_name píše:tojebordel píše:ty HermaneNo_name píše:nějakých 18kg
HermANALes píše:takle kota, ma NEJAKYCH xxx
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Jojo,je to jeden z prvních modelů ještě s italskym motorem...salfa72 píše:Čus, to je blata minibike??? KOlik tě stál no_nejme?
Dost jsem ovažoval o jeho koupi, dá se na tom jezdit všude, třeba nějáký parkoviště atd.??? A dá se to taky dobře vylepšovat, něják zvýšit výkon??? díky
asi před deseti lety jsme ho kupovali lehce jetej za 13 000,-
Jezdit se na tom dá všude,to je podle tebe,jenom maj nějaký lidi kecy,páč to dělá strašnej bordel a utíkaj psi atd.
S tím výkonem už to bude horší,ale řek bych ,že to nemá cenu,to je lepčí si koupit tu nejsilnější a ta jezdí 130Km/h myslim