NOVY LAK - cena?

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Tady kousek za prahou tak 20km je lakíra co udělá auto taky za slušnej peníz. Ale bohužel sem zatim jeho díla neviděl. Cena lakování cca 18-25tis za perleť příplatek 1000kč
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Tommy-cupra píše:vcera jsem zrovna auto daval do lakovny,cena cca 35-40,metla samozrejme,plus 30 tis odstrojeni a nastrojeni :-(
:shock: 30tis za odstrojení a nastrojení, to bych si to radši udělal sám a za ty prachy si koupil třeba nový kola, nebo něco jinýho......
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

to je docela pálka to bych tam asi přijel a před vjezdem jim to celý rozdělal
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

třeba metlu na moje auto 30tis, ale mam znamyho kterej si nechává lakovat Golfa a stojí ho to jenom 15tis, s tim že si to samo odstrojí a připraví sám.. je to cena jen za práci lakýrníka a barvu
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Odstrojeni jsem si delal sam... Ne kvuli penezum, ale kvuli vztahu k autu... Nikdy nevis kdo ti to bude odstrojovat a jakym zpusobem ac klukum verim... :?:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

ja si teď chystám auto na lak... odstrojuju samo že sám a mám slíbenej lak i s prací jako broušení atd... celkem za 10, max 15tis... (přes známýho, ale... 40tis apod... hruza, kde to berete...)

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

barva me bude stat 40tis protoze je to specialni metla,nikdo to tu jeste nema,ale s odstrojenim nic neudelam,je to u kamose v servisu a tohle mi rekli,doufam ze si da zalezet az to bude nastrojovat,aby to neodrel,jinak nastesti to plati pojistovna.Ja bych si to sam udelal,ale tyhle veci mi moc nejdou.
SEAT LEON CUPRA

Vítek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vítek »

Fiesta píše:Ja ma ten nazor ze hold nektery lakovny se snazi vytriskat majlant....ja sem si auto sam nachystal a pod plachtou ho zavaz do lakovny kde mi to jen tochu pod vodou vobjeli a strikli to...platil sem 10 520,- barva bila...A kvalita byla super...tak nevym proc tady nekdo pise 40 000,-..leda ze by mu delali vse v lakovne.....brouseni atd...ale to odstrojeni za 30 000,- se na me nezlobte ale to je trochu moc.

Tak, tak, plně souhlasim.

Chudy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudy »

Tommy-cupra píše:barva me bude stat 40tis protoze je to specialni metla,nikdo to tu jeste nema,ale s odstrojenim nic neudelam,je to u kamose v servisu a tohle mi rekli,doufam ze si da zalezet az to bude nastrojovat,aby to neodrel,jinak nastesti to plati pojistovna.Ja bych si to sam udelal,ale tyhle veci mi moc nejdou.
Jsi mohl rict, mohli jsme to odstrojit :wink:

Ale uz s tim nic nenadelame a tak jsem hlavne zvedav na tu barvu :twisted:
Chudy

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

to Tommy-cupra : Hej, co blazníš, dežo s Ferom by ti to odstrojili aj za polovic :-)
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Tommy-cupra

idaho: no jo ale co by mi z toho auto zbylo,to je vazne tak moc tech 25-30tis za to odstrojeni,co ja vim tak to odstrojovali asi celej jeden den a jak to dlouho budou davat dohromady to nevim.
SEAT LEON CUPRA

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Tommy-cupra píše:idaho: no jo ale co by mi z toho auto zbylo,to je vazne tak moc tech 25-30tis za to odstrojeni,co ja vim tak to odstrojovali asi celej jeden den a jak to dlouho budou davat dohromady to nevim.
Neblazni...si to spocitej.....prace mechanika je uctovana v hodinach...u nas je prumer 200-250,-/hod....kdyby na tom deleli 36 hodin tak bych jim dal max. 10 000,-
VW PASSAT B5

Tommy-cupra

no ja to s nima jeste proberu az mi vystevej fakturu,ted me ale napada ze v tom mozna budou i ty dily,no jdu tam zavolat radsi.
SEAT LEON CUPRA

GARGY

Příspěvek od GARGY »

30000Kč za odstrojení a nastrojení???? No to máš pěkný kamarády.

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

GARGY píše:30000Kč za odstrojení a nastrojení???? No to máš pěkný kamarády.
No vobíraj no.

Kdyby si to auto postavil třeba na smíchov tak by si to měl komlet odstrojený zadarmo.Ale s nastrojením by to bylo horší :lol: :lol:
Passat B5.5 TDI 96kw

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:mad: gwere já tě varuju ješte chvilku mě dráždi a máš jí :hmm:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

YANEK píše::mad: gwere já tě varuju ješte chvilku mě dráždi a máš jí :hmm:
Tak promin no :roll: už se to nestane 8)
Passat B5.5 TDI 96kw

Rendis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendis »

tak to jsou pěkný pálky!! To si to ještě rozmyslím.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P

michal208

Příspěvek od michal208 »

:nx: lidicky sháním nějakýho hodně dobrýho lakýru jestli o někom víte a je z Prahy nebo okolí dejte mě prosím vědět

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

Tommy-cupra píše:vcera jsem zrovna auto daval do lakovny,cena cca 35-40,metla samozrejme,plus 30 tis odstrojeni a nastrojeni :-(
to je ale opravdu silene, 30 tacu za odstrojeni, dobra znamost :lol:

ross95

Příspěvek od ross95 »

YANEK píše::mad: gwere já tě varuju ješte chvilku mě dráždi a máš jí :hmm:
To bydlíš na smíchově nebo proč tě to tak naštvalo?? :D

BadyS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BadyS »

za všechno si nechá servis zaplatit... normalni cena je kolem 1500-2500,- za jeden dil karoserie...
jinak nechavam ted delat celolak na auto, sam sem si to rozebral,vybrousil-ale par mist nechám pro lakýru aby bylo opravdu na 100%...a jeho předběžná cena je asi 6000,- za praci... + připočist lak a strávenou dobu s odrosjovanim atd. tak je to těch 15 000,- - 25 000,- asi gut cena...NEmetaliza..
ŠKODA OCTAVIA II facelift 1.8TSi COMBI ELEGACE
ŠKODA FABIA 1.2HTP
ŠKODA 1000MB

Minulost Octavia I L&K srdcotepec 1.8TIng. Štěpán Šňupárek

Tommy-cupra

ja mam metalizu a je tam hodne perleti a vyslo to s odstrojenim a nastrojenim 80 tis,zalezi jestli to chces taky s papirem nebo bez,myslim ze megana kdyz si zaridis nekde levne odstrojeni a nastrojeni tak do 40 se vsim a barva bude super
SEAT LEON CUPRA

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Tome....to byl crasch?
VW PASSAT B5

Tommy-cupra

Chudy píše:
Tommy-cupra píše:barva me bude stat 40tis protoze je to specialni metla,nikdo to tu jeste nema,ale s odstrojenim nic neudelam,je to u kamose v servisu a tohle mi rekli,doufam ze si da zalezet az to bude nastrojovat,aby to neodrel,jinak nastesti to plati pojistovna.Ja bych si to sam udelal,ale tyhle veci mi moc nejdou.

chudy myslis ze by jsme to zvladli odstrojit a dat to zase dohromady,ceka me to v zime znova
Naposledy upravil(a) Tommy-cupra dne 27 srp 2005 17:42, celkem upraveno 1 x.
SEAT LEON CUPRA

Tommy-cupra

Fiesta píše:Tome....to byl crasch?
to bylo na me,jestli jo tak jak to myslis s tim crashem?
SEAT LEON CUPRA

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Tommy-cupra píše:
Chudy píše:
chudy myslis ze by jsme to zvladli odstrojit a dat to zase dohromady,ceka me to v zime znova
zase? vzdyt jsis ji nechal delat nedavno? to je to tak odflaknuty??? :?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Tommy-cupra

zase :( jak je tam ta lambo barva tak se muselo dat vic jak 6 litru barvu a uz zrcatek se to skrabatelo,u zadnich lamp taky,na strese je videt takovej jako by flek,spis to je kit propadlej,totez na kapote,mezi dverky jsou posrany,je toho hodne,ta barva vubec nekryje takze to neni prdel nastrikat,takze jsme domluveny ze se to predela,ale budu chtiti komplet novej lak,jsem nasranej protoze to mohli udelat lip,chci tam ted dat vic perleti at se to jeste vic meni a jeste mam par zmen,tak snad to vyjde a na jare to bude,ted to nema vyznam delat,potrebuju s tim jeste v zime trochu jezdit a hned jak budou mit cas tak to tam dam.
SEAT LEON CUPRA

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Tommy-cupra píše:zase :( jak je tam ta lambo barva tak se muselo dat vic jak 6 litru barvu a uz zrcatek se to skrabatelo,u zadnich lamp taky,na strese je videt takovej jako by flek,spis to je kit propadlej,totez na kapote,mezi dverky jsou posrany,je toho hodne,ta barva vubec nekryje takze to neni prdel nastrikat,takze jsme domluveny ze se to predela,ale budu chtiti komplet novej lak,jsem nasranej protoze to mohli udelat lip,chci tam ted dat vic perleti at se to jeste vic meni a jeste mam par zmen,tak snad to vyjde a na jare to bude,ted to nema vyznam delat,potrebuju s tim jeste v zime trochu jezdit a hned jak budou mit cas tak to tam dam.
za 80k jsem myslel, ze to bude lepsi.... :roll:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Tommy-cupra

no to ja taky,lakovna s dani stala 52 tis,servis za odstojeni pocitam tak 12 tis a nastrojeni me stalo 7 tis,ted me to ceka znova,ale snad zadarmo,jen nastrojeni a odstojeni musim zaplatit
SEAT LEON CUPRA

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“