NOVY LAK - cena?
30tis za odstrojení a nastrojení, to bych si to radši udělal sám a za ty prachy si koupil třeba nový kola, nebo něco jinýho......Tommy-cupra píše:vcera jsem zrovna auto daval do lakovny,cena cca 35-40,metla samozrejme,plus 30 tis odstrojeni a nastrojeni
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Tommy-cupra
barva me bude stat 40tis protoze je to specialni metla,nikdo to tu jeste nema,ale s odstrojenim nic neudelam,je to u kamose v servisu a tohle mi rekli,doufam ze si da zalezet az to bude nastrojovat,aby to neodrel,jinak nastesti to plati pojistovna.Ja bych si to sam udelal,ale tyhle veci mi moc nejdou.
SEAT LEON CUPRA
Fiesta píše:Ja ma ten nazor ze hold nektery lakovny se snazi vytriskat majlant....ja sem si auto sam nachystal a pod plachtou ho zavaz do lakovny kde mi to jen tochu pod vodou vobjeli a strikli to...platil sem 10 520,- barva bila...A kvalita byla super...tak nevym proc tady nekdo pise 40 000,-..leda ze by mu delali vse v lakovne.....brouseni atd...ale to odstrojeni za 30 000,- se na me nezlobte ale to je trochu moc.
Tak, tak, plně souhlasim.
- Chudy
- Kontaktovat uživatele:
Jsi mohl rict, mohli jsme to odstrojitTommy-cupra píše:barva me bude stat 40tis protoze je to specialni metla,nikdo to tu jeste nema,ale s odstrojenim nic neudelam,je to u kamose v servisu a tohle mi rekli,doufam ze si da zalezet az to bude nastrojovat,aby to neodrel,jinak nastesti to plati pojistovna.Ja bych si to sam udelal,ale tyhle veci mi moc nejdou.
Ale uz s tim nic nenadelame a tak jsem hlavne zvedav na tu barvu
Chudy
- Tommy-cupra
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Neblazni...si to spocitej.....prace mechanika je uctovana v hodinach...u nas je prumer 200-250,-/hod....kdyby na tom deleli 36 hodin tak bych jim dal max. 10 000,-Tommy-cupra píše:idaho: no jo ale co by mi z toho auto zbylo,to je vazne tak moc tech 25-30tis za to odstrojeni,co ja vim tak to odstrojovali asi celej jeden den a jak to dlouho budou davat dohromady to nevim.
VW PASSAT B5
- Tommy-cupra
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
gwere já tě varuju ješte chvilku mě dráždi a máš jí
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
za všechno si nechá servis zaplatit... normalni cena je kolem 1500-2500,- za jeden dil karoserie...
jinak nechavam ted delat celolak na auto, sam sem si to rozebral,vybrousil-ale par mist nechám pro lakýru aby bylo opravdu na 100%...a jeho předběžná cena je asi 6000,- za praci... + připočist lak a strávenou dobu s odrosjovanim atd. tak je to těch 15 000,- - 25 000,- asi gut cena...NEmetaliza..
jinak nechavam ted delat celolak na auto, sam sem si to rozebral,vybrousil-ale par mist nechám pro lakýru aby bylo opravdu na 100%...a jeho předběžná cena je asi 6000,- za praci... + připočist lak a strávenou dobu s odrosjovanim atd. tak je to těch 15 000,- - 25 000,- asi gut cena...NEmetaliza..
ŠKODA OCTAVIA II facelift 1.8TSi COMBI ELEGACE
ŠKODA FABIA 1.2HTP
ŠKODA 1000MB
Minulost Octavia I L&K srdcotepec 1.8TIng. Štěpán Šňupárek
ŠKODA FABIA 1.2HTP
ŠKODA 1000MB
Minulost Octavia I L&K srdcotepec 1.8TIng. Štěpán Šňupárek
- Tommy-cupra
- Tommy-cupra
chudy myslis ze by jsme to zvladli odstrojit a dat to zase dohromady,ceka me to v zime znovaChudy píše:Jsi mohl rict, mohli jsme to odstrojitTommy-cupra píše:barva me bude stat 40tis protoze je to specialni metla,nikdo to tu jeste nema,ale s odstrojenim nic neudelam,je to u kamose v servisu a tohle mi rekli,doufam ze si da zalezet az to bude nastrojovat,aby to neodrel,jinak nastesti to plati pojistovna.Ja bych si to sam udelal,ale tyhle veci mi moc nejdou.
Naposledy upravil(a) Tommy-cupra dne 27 srp 2005 17:42, celkem upraveno 1 x.
SEAT LEON CUPRA
- Tommy-cupra
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zase? vzdyt jsis ji nechal delat nedavno? to je to tak odflaknuty???Tommy-cupra píše:chudy myslis ze by jsme to zvladli odstrojit a dat to zase dohromady,ceka me to v zime znovaChudy píše:Jsi mohl rict, mohli jsme to odstrojitTommy-cupra píše:barva me bude stat 40tis protoze je to specialni metla,nikdo to tu jeste nema,ale s odstrojenim nic neudelam,je to u kamose v servisu a tohle mi rekli,doufam ze si da zalezet az to bude nastrojovat,aby to neodrel,jinak nastesti to plati pojistovna.Ja bych si to sam udelal,ale tyhle veci mi moc nejdou.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Tommy-cupra
zase jak je tam ta lambo barva tak se muselo dat vic jak 6 litru barvu a uz zrcatek se to skrabatelo,u zadnich lamp taky,na strese je videt takovej jako by flek,spis to je kit propadlej,totez na kapote,mezi dverky jsou posrany,je toho hodne,ta barva vubec nekryje takze to neni prdel nastrikat,takze jsme domluveny ze se to predela,ale budu chtiti komplet novej lak,jsem nasranej protoze to mohli udelat lip,chci tam ted dat vic perleti at se to jeste vic meni a jeste mam par zmen,tak snad to vyjde a na jare to bude,ted to nema vyznam delat,potrebuju s tim jeste v zime trochu jezdit a hned jak budou mit cas tak to tam dam.
SEAT LEON CUPRA
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
za 80k jsem myslel, ze to bude lepsi....Tommy-cupra píše:zase jak je tam ta lambo barva tak se muselo dat vic jak 6 litru barvu a uz zrcatek se to skrabatelo,u zadnich lamp taky,na strese je videt takovej jako by flek,spis to je kit propadlej,totez na kapote,mezi dverky jsou posrany,je toho hodne,ta barva vubec nekryje takze to neni prdel nastrikat,takze jsme domluveny ze se to predela,ale budu chtiti komplet novej lak,jsem nasranej protoze to mohli udelat lip,chci tam ted dat vic perleti at se to jeste vic meni a jeste mam par zmen,tak snad to vyjde a na jare to bude,ted to nema vyznam delat,potrebuju s tim jeste v zime trochu jezdit a hned jak budou mit cas tak to tam dam.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Tommy-cupra