Myslim ze tam dela,obcas se schazeji na Safru,jeste III Golf ma tam 17 kola a jeste cerveny cilo,mel jeste zelenyho bawora celyho zahlazenyhoSlavisimo píše:tu 205 znam obcas stoji u sconta na stodulkach...panacek tam asi pracujeWilda píše:Vidas treba zlotou Ibizu s anpisem cupra a okousanym sp.????Nebo oranzovou 205,bilejma kerkama na bocich,nebo cervenou schade asi tak od pulky svihnutou cerne????Ten kluk co ji ma sakra skodovkam rozumi
Praha 5
Jednoho clovicka s Ibizou znam, nema sice okousanej spoiler, ale zanam. Ted v zime s ni nejezdi a ma misto toho cernou Audinu. Toho clovicka s tou oranzovou 205kou znam taky, je z Reporyj (ted nevim jak se jmenuje).Schazej se bud u Shellky v Repich, nebo u Safranky na Stodulkach.Wilda píše:Vidas treba zlutou Ibizu s anpisem cupra a okousanym sp.????
jj na Safru Tu Ibizu ma Maca,tu 205 Michal Jsou uz spis Reporyjelexicon píše:Jednoho clovicka s Ibizou znam, nema sice okousanej spoiler, ale zanam. Ted v zime s ni nejezdi a ma misto toho cernou Audinu. Toho clovicka s tou oranzovou 205kou znam taky, je z Reporyj (ted nevim jak se jmenuje).Schazej se bud u Shellky v Repich, nebo u Safranky na Stodulkach.Wilda píše:Vidas treba zlutou Ibizu s anpisem cupra a okousanym sp.????
Mno nejakou jsem tam videl, ale asi jenom 2x. Nestojis nahodou vedle trziste u Travnickovy, jak je to parkoviste???JohnnyC píše:Nejsi to nahodou ty co furt ocumuje moji crxku na lukach ?
JJ znam, s tou jsem chodil taky do tridy. Ale tu zna v Reporyjich skoro kazdej.Wilda píše:Jo treba te znam.Ja chodil taky na zakladku do Reporyj.Neznas Martinu J.???
Je to moje sestrenicelexicon píše:Mno nejakou jsem tam videl, ale asi jenom 2x. Nestojis nahodou vedle trziste u Travnickovy, jak je to parkoviste???JohnnyC píše:Nejsi to nahodou ty co furt ocumuje moji crxku na lukach ?
JJ znam, s tou jsem chodil taky do tridy. Ale tu zna v Reporyjich skoro kazdej.Wilda píše:Jo treba te znam.Ja chodil taky na zakladku do Reporyj.Neznas Martinu J.???
Copak je na nem vychytanyho ? To asi myslis jinou ta moje je zatim skoro seriovka... Hlidanych parkovist tu moc v okoli neni...lexicon píše:Jezis to jsi ty, to jsem mohl poznat z nicku. Uz mas neco jinyho nez toho Favorita co jsi zboril hned druhej den co jsi dostal ridicak???Wilda píše:Je to moje sestrenice
Se ti divim ze si to nedas na nejaky hlidany parkoviste. Takovy vychytany auto.JohnnyC píše:Nahodou jo;) Ale ted tam neni...
Woe,to byl otce aspon jsem se poucillexicon píše:Jezis to jsi ty, to jsem mohl poznat z nicku. Uz mas neco jinyho nez toho Favorita co jsi zboril hned druhej den co jsi dostal ridicak???Wilda píše:Je to moje sestrenice
Se ti divim ze si to nedas na nejaky hlidany parkoviste. Takovy vychytany auto.JohnnyC píše:Nahodou jo;) Ale ted tam neni...
No to jo. Me se tohle stat, tag uz snad ani do auta nesednu. A mas uz teda neco svyho???Wilda píše:Woe,to byl otce aspon jsem se poucil
CRXko je auto vychytany samo o sobe, i neupraveny. Ja ho mit, tag bych ho jen tag na ulici radci nenechaval. Jinak hlidany parkoviste jsou treba nahore v ulici Fantova (btw: tam bydlim ) mezi kotelnou a pneuservisem nebo za Bellusovou, taky vedle kotelny atd... Je jich tam jak na*rano.JohnnyC píše:Copak je na nem vychytanyho ? To asi myslis jinou ta moje je zatim skoro seriovka... Hlidanych parkovist tu moc v okoli neni...
Jsem si ani nevsim ze si mezi tim neco mel, jinak co to bude az to bude??? CRXko, ze jo???Wilda píše:Mezitim jsem mel 105,ale tu uz tak rok nemam.Ted planuju Hondu
Jestli bydlis v Travnickovy tag je to na pul minuty chuze. Taky je nejaky parkoviste jakoby mezi zastavkou Metra Luka a kulatakem na stodulkach. To je jeste bliz.JohnnyC píše:Ale to je strasne daleko;)
-
- Kontaktovat uživatele:
ta ibiza ma slovenksou RZ? Jinak tu skudku znam, ale je pekne oskliva a frajer bydli kousek ode me a dela s tim po nocich hroznej bordel, bych ho za to vzdycky kdyz me vzbudi zabilWilda píše:Vidas treba zlutou Ibizu s anpisem cupra a okousanym sp.????Nebo oranzovou 205,bilejma kerkama na bocich,nebo cervenou schade asi tak od pulky svihnutou cerne????Ten kluk co ji ma sakra skodovkam rozumi
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
Hmm,je hrozna, ale na to ze je to 105 lita slusneprovocation píše:ta ibiza ma slovenksou RZ? Jinak tu skudku znam, ale je pekne oskliva a frajer bydli kousek ode me a dela s tim po nocich hroznej bordel, bych ho za to vzdycky kdyz me vzbudi zabilWilda píše:Vidas treba zlutou Ibizu s anpisem cupra a okousanym sp.????Nebo oranzovou 205,bilejma kerkama na bocich,nebo cervenou schade asi tak od pulky svihnutou cerne????Ten kluk co ji ma sakra skodovkam rozumi
-
- Kontaktovat uživatele:
nevim, nikdy sem v ni nesedel a abych rekl pravdu, tak me to ani nelaka
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Wilda píše:Nebudu troskarit S2000 Asi Civic V nebo VI
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 5
jo jsem ...Slavisimo píše:kdyz uz sme u ty prahy tak je tu nekdo z Prahy 5?
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Re: Praha 5
OdkudMarauderZ28 píše:jo jsem ...Slavisimo píše:kdyz uz sme u ty prahy tak je tu nekdo z Prahy 5?
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele: