Tuning našich Porsche
Tuning našich Porsche
Napište co se chystáte a co už jste na něm vytunily. Pro inspireci všech jeho majitelů.
No co jsem se tak ňák dozvěděl, tak že na vývoji podvozku a pohonné jednotky se podíleli vývojáři firmy Porsche (doslova)!!! Tak možná proto je na motoru: System PORSCHE!!! I když mě samotnýho by zajímalo, co konkrétně tam ti vývojáři vykoumali, že se tim Seátek tak honí...!!!$F.N.T (Jergi) píše:Omlouvám se za svojí neznalost, ale co má společnýho Porsche se starejma Seatama?
První, co jsem udělal je modře podsvícená přístrojovka a vlastně všechny podsvícený ovládací prvky!!! Tahle fotka je na nic, ale jinak to fakt vypadá chutně!!! Pexem stříknul interiérový plasty taky do modra, potom jsem zabudoval elektromagnetický odkoky do třetích dveří a do levých dveří, páč po atestaci se chystám zavařit kliky
(Zatim to fachá)!!! Vlastně ještě centrál a alarm na DO, kterým otvírám ty dveře a nedávno jsem vestavěl el. stahování oken!!! Konečně jsem se pustil do vyvařování zadních partií a vydumal jsem, jaký udělám kapot. sání, teď jen, jak ho vykouzlit...!!! Z plechu by to šlo, ale řek bych, že to jde i jednodušejc, neví někdo jak??? A nebo neví někdo, kde se daj hotový lapače vzduchu třeba koupit??? Jinak mě zatim všechny ůpravy teprv čekaj, zatim to byly hlavně opravy!!!
(Zatim to fachá)!!! Vlastně ještě centrál a alarm na DO, kterým otvírám ty dveře a nedávno jsem vestavěl el. stahování oken!!! Konečně jsem se pustil do vyvařování zadních partií a vydumal jsem, jaký udělám kapot. sání, teď jen, jak ho vykouzlit...!!! Z plechu by to šlo, ale řek bych, že to jde i jednodušejc, neví někdo jak??? A nebo neví někdo, kde se daj hotový lapače vzduchu třeba koupit??? Jinak mě zatim všechny ůpravy teprv čekaj, zatim to byly hlavně opravy!!!
Ten anonim jsem byl já - i když jsem zatrhl automatické přihlašování, tak mě to nepřihlásilo a nevšiml jsem si toho!!! Ta lambda je přesně uprostřed KATu, teda aspoň vizuálně!!! Když vyndáš rezervu, tak je vidět i zvrchu!!! No, napadlo mě to vyřešit profes. zpusobem: přivařit na rouru matku a tu lambádu tam zašroubovat!!! Jenže otázka je, co teď ta potvora bude odesílat do ŘJ....!!!PJ píše:anonym: no asi bych to nahradil svodama z verze bez katu, ale s tou lambdou nevim jestli je před nebo za, ale udělat na ní umístění by snad nemusel bejt takovej problém
$
podsvícení přístrojivky
Ahoj ibizáci, vlednu jsem si koupil ibizu 1.5 i porsche system SXi,měl jsem už od předchozího majitele upravený podvozek, docela to i vypadá,chtěl jsem se zeptat jamesT jak jsi udělal to modré podsvícení potřeboval bych to do červena,Dík moc za odpověd.Crazy ibiza
PJ: už sem se regl,zatím jezdím docela opatrně, odkoho mám tu ibizu tak se oni staral, motor po go,nové tlumiče, sportovní podvozek, vepředu nižsí péra.tak to zajíždím zatím jen kolem 140km.počkám ještě pár kilometrů a pak to zkusím.chtěl jsem se tě zeptat. neměl bys nebo nemohl bys popřípadě nejak poslat v el.podobě nějakou literaturo ibize(myslim jestli je nejaka kniha o servisu a udrzbě)Dostal sem jen k tomu tu uživatelskou příručku( kde je zámek, jak se otvírá kufr atd má asi jen 25 stranek)Neb klidně by to mohlo být i okopčené zaplatím
-
PJ: už sem se regl,zatím jezdím docela opatrně, odkoho mám tu ibizu tak se oni staral, motor po go,nové tlumiče, sportovní podvozek, vepředu nižsí péra.tak to zajíždím zatím jen kolem 140km.počkám ještě pár kilometrů a pak to zkusím.chtěl jsem se tě zeptat. neměl bys nebo nemohl bys popřípadě nejak poslat v el.podobě nějakou literaturo ibize(myslim jestli je nejaka kniha o servisu a udrzbě)Dostal sem jen k tomu tu uživatelskou příručku( kde je zámek, jak se otvírá kufr atd má asi jen 25 stranek)Neb klidně by to mohlo být i okopčené zaplatím
-
No ku*va já taky!!! Za svou jsem dal 26 + kotel navíc za údržbu a opravy a zjistil jsem, že byla bouraná:-(!!! Mám pocit, že blatníky nejsou přesně kulatý, to se vytahovákem daj vytáhnout i nekulatý blatníky??? A jakto, že je i 1.5ka se 74ma kW??? To má víc ventilů, nebo je to díky ŘJ??? Můžu jí takhle taky upgradnout??? To modrý podsvícení jsem udělal 40ti (nebo 30ti ???) modrejma SMD LEDkama, ale řekl bych, že klasický 5ti mm, nebo modrý žárovky by měly stejnej efekt!!! Jsou tam 4!!! A jiný podsvícení vypínačů zvládněš 1 LEDkou (třeba 5mm) místo žárovky od který vedou optický vlákna ke všem vypínačům!!!
$
-
-