CO za bike do 125ccm??poradte
- zovkas
- Kontaktovat uživatele:
CO za bike do 125ccm??poradte
Co poradte mi chci si koupit nejakej bike do 125 cmm...
rikejte a kdyztak popripade i fotku muzete dat ...
rikejte a kdyztak popripade i fotku muzete dat ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Cagivu Mito si nekupuj pokud nerozumis motorum a GO!!!Strasne ale STRASNE se to sere,pravda je ze lita sice dobre,ale jak dlouho..
Motor sme mely na stole uz tolikrat ze se to hold nevyplati..
Aprilia RS neni spatna,jezdit taky umi,ale jako vsechny dvoudoby 125tky je ji taky znam termin GO..
Honda NSR, podle me nej na udrzbu,tolik se nesype a dokaze natriskat jak mito tak rsko.Vim to protoze sem ji mel..Motor sem delal tak 2x za sezonu,u aprilky pocitej jednou tolik a u mita radsi nepocitej..
Taky hodne zalezi za kolik to chces koupit a jestli radsi zmrzlinu nebo chopprika,2T nebo 4T...
Prvni sem vyjmenoval, z druhych vychazi nejlepe Honda Shadow 125ccm,ale tezko ji u nas sezenes.
Spatna taky neni Yamaha Dragstar 125ccm, ktera vypada uz jako jeji vykonejsi segra.
Motor sme mely na stole uz tolikrat ze se to hold nevyplati..
Aprilia RS neni spatna,jezdit taky umi,ale jako vsechny dvoudoby 125tky je ji taky znam termin GO..
Honda NSR, podle me nej na udrzbu,tolik se nesype a dokaze natriskat jak mito tak rsko.Vim to protoze sem ji mel..Motor sem delal tak 2x za sezonu,u aprilky pocitej jednou tolik a u mita radsi nepocitej..
Taky hodne zalezi za kolik to chces koupit a jestli radsi zmrzlinu nebo chopprika,2T nebo 4T...
Prvni sem vyjmenoval, z druhych vychazi nejlepe Honda Shadow 125ccm,ale tezko ji u nas sezenes.
Spatna taky neni Yamaha Dragstar 125ccm, ktera vypada uz jako jeji vykonejsi segra.
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Já když sem fasoval řidičák na 125 tak sem sehnal cagivu supercity...je to cestovní enduro takže na naše cesty optimal(bydlím na vesnici) a doporučil bych ti ji já sem byl plně spokojen...lítala sqele ješte líp brzdila(každá křižovatka na přední) a spotřeba byla taky solidní a vzhled se mi líbil....takže nevím co dodat!
-
- Kontaktovat uživatele:
EU_CZE_KILLER píše:cbr je hnusna sr**ka co vubec nejede to nekupuj pokud si chces uzit holky a jizdu, cbr je slabota, jinak rs125 trha normalne ruce, to nevis lobiku? normalne to skubne aaaa ruka v hajzlu
Jasne CBR nekupuj,je to 4T a hodne to vydrzi,to neni jako AF1cka kde delas GO 2x rocne,cbrko se vubec nevyplati
pokud rs125 trha ruce tak co delala stara gpx750 turbo? nebo co dela moje 6tka?