Dotaz???
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No forum bylo hacknutý tak se to asi stratilo, ale jestli to bylo ohledně toho dusení nad 3000ot tak sem se radil se známim a ten řikal že tam de málo benzínu, tak je buď špatná řídící jednotka (nebo z jinýho modelu) nebo to je někde přiškrcený, prej si to některý lidi dělali kuli spotřebě
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
jo když přepnu do polohy 1 to de taky koukal sem na obě čerpadla jedou obě hazi jiskru a benzin de ale zdasemi že ho nepouštěj tryskyl86m píše:A ses si jistej ze ti naskoci cerpadlo dyz prepnes klicek do polohy 1?? Dycky tak zahuci a dyz nastartujes tak je slyset jako huci...nicim jinym to bejt nemuze...
icespeed: je to regenerace vyparu z nadrze - z nadrze jde hadicka odvetravani do toho valce a v nem je aktivni uhli tam se vypary skapalnuji a pousteji se dosani pres nejakej ventil
jinak jestli nejdou vstriky tak muze byt vadne cidlo polohy kliky, kdyz nedostava rj signal tak proste vstriky neotevre, tyhle ibizi nemaji elektronicke zapalovani ne teda takove coridi ridici jednotka spolu se vstrikama
jinak jestli nejdou vstriky tak muze byt vadne cidlo polohy kliky, kdyz nedostava rj signal tak proste vstriky neotevre, tyhle ibizi nemaji elektronicke zapalovani ne teda takove coridi ridici jednotka spolu se vstrikama
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
No jestli je to zarezlý tak skus nějakej odrezovač, brzdovku nebo aspoň kolu ale jestli je to přetáhlí tak se bude muset pořádně zabrat, ale hrozí že to mužeš urvat. Sou i nějaký uvolňovače šroubů, ale asi to bude podobný jako ty odrezovače plus možná nějaký mazivoicespeed píše:potřebuju vyndat rozvodak ale nemohu povolit ten šroub natom kolečku co pohani řemen k altiku dik za odpověd
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Re: Dotaz???
S tim šroubem na řemenici jsem měl taky vždycky problémy!!! Ráčnou z goly jsem přetlačil i kompresi motoru!!! Když jsem jednou rozebíral motor na díly, tak jsem ho musel upálit flexou !!!
$
Re: Dotaz???
No zatím jenom přední nárazník ale přes zimu chystám celkový podsvícení zelenou.