Pokec o všem a o ničem :-)

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

jj to je přesně ten termín
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8

kaipan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaipan »

to kasa.d : nevíš náhodou, kdo dělá chip na Probe 2,5 ? Rok 1994. Díky
Škoda Rapid 130

kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

ani sem se po tom nepídil, u atmosferických motorů to nemá skoro cenu. Jinak Chip z němec zajistím, ale musíš si ho přepájet sám. Je napevno naletovanej v ŘJ, která je umístěná za středovou konzolí, takže se musí rozdělat celá palubka...

kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

jo a onen čip přidá 8koní a 10Nm takže si fakt myslím, že to nemá cenu

kaipan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaipan »

Tak to asi fakt ne.... a jak jinak tomuhle motůrku přidad nějakýho toho poníka ???
Škoda Rapid 130

Butch

Příspěvek od Butch »

kaipan píše:to kasa.d : nevíš náhodou, kdo dělá chip na Probe 2,5 ? Rok 1994. Díky
myslím si že to taky nemá význam :nono:

kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

vím jak přidat 40-50% - kompresor, ale to je o penězích. Jinak laděný svody a trubka až dozadu taky něco přidá .....

Wewas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wewas »

Nazdarek,jedete nekdo do Jindrichova hradce na tuning sprint?
Je to pristi vikend?

kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

nejedu, do Ústí nemám nic v plánu

kaipan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaipan »

kasa.d píše:vím jak přidat 40-50% - kompresor, ale to je o penězích. Jinak laděný svody a trubka až dozadu taky něco přidá .....
No to s tím kompresorem je pravda.... Svody má, výfuk taky... Jedině možna vačky a podobný díly do motoru... Ale to bude taky asi ranec peněz...
Škoda Rapid 130

kaipan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaipan »

Wewas píše:Nazdarek,jedete nekdo do Jindrichova hradce na tuning sprint?
Je to pristi vikend?
Ještě přemýšlím .... Doksy nebo Hradec... Ale Jindra by jel do Hradce, tak asi Hradec. Ale nevím, jestli bude auto.... sice už jezdí, ale motor chce ještě trošku otestovat a dodělat přední kapotu... Snad to ale stihnu... A tky bych mohl za auto zaplatut pojistku... :D
Škoda Rapid 130

v.á.Š.A.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od v.á.Š.A. »

Wewas píše:Nazdarek,jedete nekdo do Jindrichova hradce na tuning sprint?
Je to pristi vikend?
Ale Jooo Budu O Tom Vážně Přemýšlet, Chtělo By To Někam Konečně Vyrazit :D Vyvézt Škodověnku A Ukázat Jí, Astra Ještě Není, Ale Konečně Se Na Ní Začalo Opět Pracovat :) Se Kdyžtak Ještě Domluvíme 8)

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

je v jihlave nekde nejake myci centrum? nemyslim tim mycky u pump co stojej vetsinou za prd, ale takovy, kde by byla poradne tlakova pistole a clovek si to mohl umyt sam :) (vetsinou to byva asi u mycek nakladaku)

Ttech-man

re myčka

Příspěvek od Ttech-man »

in0 píše:je v jihlave nekde nejake myci centrum? nemyslim tim mycky u pump co stojej vetsinou za prd, ale takovy, kde by byla poradne tlakova pistole a clovek si to mohl umyt sam :) (vetsinou to byva asi u mycek nakladaku)
mno, jedna wapka je, určo víš, na slunci, mezi benzinkama, ale byl sem tam s kyblíkem minulý týden a ještě není v provozu:-( jináč moje bílý kolečka maj nejradši wapku na "EKON"u. Koupíš si jakejkoliv mycí program, (nejlevnější za nějakejch 56,-) a na nějaký 2, bo 3 minutky si můžeš užívat s, podle mě, celkem silnou tlakovou pistolí:-)

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

kde je ekon? a myslis to vazne ze za 50kc to je na 2min? u nas v kutny hore je myci centrum nakladaku a osobnich aut a tam stoji 5min/10kc (ja mam prave taky bily litaky :D :( )

Ttech-man

re myčka

Příspěvek od Ttech-man »

in0 píše:kde je ekon? a myslis to vazne ze za 50kc to je na 2min? u nas v kutny hore je myci centrum nakladaku a osobnich aut a tam stoji 5min/10kc (ja mam prave taky bily litaky :D :( )
Ekon je u hřbitova, vedle COOPu a 50 Kč stojí nejlevnější mycí program - jako celá ta mycí mašinka s velkejma kartáčema, ale než na to pustíš tu mašinku, tak si to můžeš předmejt wapkou (motor, podvozek a tak, jinak samotná wapka to není). Ale bacha, za těch 50,- program neobsahuje sušení, takže je to celkem na prd:-/

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

hele a kdyz jsme u tech bilejch kol, jakou chemikalii na to cakas? ja kupuju to na pumpe, myslim, ze se to menuje sheron
(v ty rozprasovacce), ale stoji to asi 80kc a padne to na dvoje myti kol (je tam toho strasne malo), tak se koukam po necem vetsim. jak to mejes ty?

u coopu co je ve znojemsky? (od hradebni na znojmo)

Ttech-man

bílá kola:-)

Příspěvek od Ttech-man »

in0 píše:hele a kdyz jsme u tech bilejch kol, jakou chemikalii na to cakas? ja kupuju to na pumpe, myslim, ze se to menuje sheron
(v ty rozprasovacce), ale stoji to asi 80kc a padne to na dvoje myti kol (je tam toho strasne malo), tak se koukam po necem vetsim. jak to mejes ty?

mno, bílý kola mám ani ne měsíc, a zatím se bojím veškerejch chemiček a tak, su dost opatrnej, víš, tak je doma dycky přetáhnu jarem a vodou, když na nich není špína zažraná, tak to dycky pomůže, je myju každej tejden nejmíň dvakrát, čéék ujede 100 kiláků a už je na nich prach:-( ale co mi nahání strach je brzdová kapalina, to je takový swin*tvo, čjéče mi normálně rozežrala lak na plastu:-( - samozřejmě, že za to může nejvíc moje blbost:-(
Nene, myslím u Coopu na výpadovce na Pelhřimov, Telč, u jihlavských pekáren a autosalonu VW.

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

aha, no tos mi moc neporadil s tim mytim, ale reknu ti... kasli na opatrnost nebo z toho zmagoris, ja meju kola jednou dvakrat do mesice, po ty dobe uz sou zatracene zapraseny a nebyt ty chemikale, kterou to 2min predem postrikas tak bych je radej prodal :)

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to tech-amn:zdaerc brácha tak jsem se rozhodnul úposlat ten přední laminátovej skvost do hajzlu...prodávám ho...a pude tam zpět origo Gti a s lízátkem ...nějak se mi to rozleželo v hlavě a bude to VW cult style:c))))heh jen ho musím někde sehnat a ten lam.sráč prodat.

Ttech-man

:-)

Příspěvek od Ttech-man »

Shaity píše:to tech-amn:zdaerc brácha tak jsem se rozhodnul úposlat ten přední laminátovej skvost do hajzlu...prodávám ho...a pude tam zpět origo Gti a s lízátkem ...nějak se mi to rozleželo v hlavě a bude to VW cult style:c))))heh jen ho musím někde sehnat a ten lam.sráč prodat.
čus draku!!! No, když už ses rozhodl, já Ti nevím, bude to vypadat dobře s laminátovým, i bez něj- takže žádný stresy!!! Ne, že si ale rozmyslíš barvu!!! budeš ve čtvrtek w garáži, že bych se po worku stavil? a když ne, tak určo v pátek f exitu, hm?!

Ttech-man

Příspěvek od Ttech-man »

in0 píše:aha, no tos mi moc neporadil s tim mytim, ale reknu ti... kasli na opatrnost nebo z toho zmagoris, ja meju kola jednou dvakrat do mesice, po ty dobe uz sou zatracene zapraseny a nebyt ty chemikale, kterou to 2min predem postrikas tak bych je radej prodal :)
čjéče, když mě je jich dycky tak líto, jak na mě smutně koukaj špinawýma wočkama a úúplně prosí, umej si mě... a dycky skončím u celýho auta + vysavač...
Jináč tak, jak je meješ ty, tak sem myl svý starý (liťáky) jen nevím, co to bylo, taky to bylo takový chemický, švára to jednou dovezl - ať to vyzkouším, taky se to na ně stříklo, nechalo pár minut kvasit a pak wapem dolu, a valilo to jako prase, aji motor se tím dal umejt. To bylo beztak to samý, co máš ty.

Butch

Příspěvek od Butch »

in0 píše:hele a kdyz jsme u tech bilejch kol, jakou chemikalii na to cakas? ja kupuju to na pumpe, myslim, ze se to menuje sheron

mám taky bílá kola a žádnou chemikálii nepoužívám !!! prostě klasika houba nebo měkej kartáč a je to pryč 8) ..... ze začátku jsem je myl po 14ti dnech ale teď po měsíci i víc :wink:

jinak v Jihlavě je pouze ten EKON :mad: ... to mytí u STKáčka je nefunkční už od minulého roku (furt to nefungovalo) a slyšel jsem že už do toho nebudou investovat ... takže tuška :(

to Ttech-man: zaregistruj se tady :wink: :lol:

Ttech-man_VW

Příspěvek od Ttech-man_VW »

Butch píše:
mám taky bílá kola a žádnou chemikálii nepoužívám !!! prostě klasika houba nebo měkej kartáč a je to pryč 8) ..... ze začátku jsem je myl po 14ti dnech ale teď po měsíci i víc :wink:

jinak v Jihlavě je pouze ten EKON :mad: ... to mytí u STKáčka je nefunkční už od minulého roku (furt to nefungovalo) a slyšel jsem že už do toho nebudou investovat ... takže tuška :(

to Ttech-man: zaregistruj se tady :wink: :lol:
no jo no, tam chybí enem ta pistole, to sundali asi kvůli zimě, ne? tak sem tak nějak doufal, že to na jaře zase sprovozní a wono prd:-( sou to kokosi. Ale stejně to byl hroznej žrout a nic moc funkční. Ta na ekonu je úúplně boží:-)
Jináč máš recht, jar + voda + houba se špínou zatočí, na předních sice musím trochu přitlačit, ale de to dolu:-)

Butch

Re: :-)

Příspěvek od Butch »

Ttech-man_VW píše:
no jo no, tam chybí enem ta pistole, to sundali asi kvůli zimě, ne? tak sem tak nějak doufal, že to na jaře zase sprovozní a wono prd:-( sou to kokosi. Ale stejně to byl hroznej žrout a nic moc funkční. Ta na ekonu je úúplně boží:-)
Jináč máš recht, jar + voda + houba se špínou zatočí, na předních sice musím trochu přitlačit, ale de to dolu:-)
Taky mě to štve že tady není nějaká extra wap-ová myčka :( ... ale co naděláme .... :?:
Ruce sice potom máš jak po šichtě v dole ale kola jsou čistý :lol:

Návštěvník

Re: :-)

Příspěvek od Návštěvník »

Butch píše:
Ttech-man_VW píše:
Taky mě to štve že tady není nějaká extra wap-ová myčka :( ... ale co naděláme .... :?:
Ruce sice potom máš jak po šichtě v dole ale kola jsou čistý :lol:
ale zase je to drhnutí s láskou:) Ve firmě, kde brigádničím wapku máme, jenže "vrchní" je takovej ko*ot, že aji druhej nejvyšší musel poprosit aby si tam mohl umejt svý auto a to u to povolil jen vyjímečně :(
Ale tak třeba někdo v Jihlavě dostane rozum a něco takovýho zřídí, s nějakým menším parkowišťátkem a automatem na kafe, to by se koprovalo:)

Ttech-man_VW

Příspěvek od Ttech-man_VW »

omluva :oops: bylo ode mě:

ale zase je to drhnutí s láskou:) Ve firmě, kde brigádničím wapku máme, jenže "vrchní" je takovej ko*ot, že aji druhej nejvyšší musel poprosit aby si tam mohl umejt svý auto a to u to povolil jen vyjímečně
Ale tak třeba někdo v Jihlavě dostane rozum a něco takovýho zřídí, s nějakým menším parkowišťátkem a automatem na kafe, to by se koprovalo:)

Butch

Příspěvek od Butch »

Ahojky všem,
pokud máte zájem tak se koukněte tady na tenhle odkaz

viewtopic.php?t=16900

dal jsem tam pár foteček z mé cesty v USA

čauky :D

kasa.d
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasa.d »

Zdenal + Wevas: mám vaše SPZky

Butch

Příspěvek od Butch »

proběhla menší aktualizace :D

viewtopic.php?t=16900

.
.
.

zdá se mi že se to trochu nějak v Jihlavě ......... co kdo navrhuje ? co podnikneme ?

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“