Kaipan
Kaipan
Podle všech informací co jsem právě obdržel jsme bohužel přišli o kamaráda. Kaipan podle nich dneska nezvládnul řízení a boural. Pokud někdo máte nějaké bližší informace co a jak, tak dejte vědět.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- ajsman
- Kontaktovat uživatele:
Nevím to uplně přesně a nejsem ve stavu abych to podrobně zjišťoval, dost mě to vzalo. Dušan prý jel ráno do prace a vjel do protijedoucí dodávky a pak asi do nej vrazilo ještě jedno auto. Prý byl na místě mrtví.
Na primě to ukazovali ve zprávách a podle toho jak vypadalo dušanovo auto bych řekl že nejel pomalu, auto bylo uplně roztrhaný.
Víc o tom nevím. Dušana sem znal dýl ale poslední tři roky to byl můj nejlepší kámoš a to on mě dostal k tuningu, myslím že se z toho budu hodně dlouho zbírat. Myslete na něj v dobrým byl to férovej kluk!!
Na primě to ukazovali ve zprávách a podle toho jak vypadalo dušanovo auto bych řekl že nejel pomalu, auto bylo uplně roztrhaný.
Víc o tom nevím. Dušana sem znal dýl ale poslední tři roky to byl můj nejlepší kámoš a to on mě dostal k tuningu, myslím že se z toho budu hodně dlouho zbírat. Myslete na něj v dobrým byl to férovej kluk!!
Škoda 120L- na blbnutí
Mazda 626 2,2i coupe- minulost
Opel Omega B 2,0 16v
Nissan 200SX RS13-na blbnutí
--------------------------------------------
http://WWW.zevlouni.cz
Mazda 626 2,2i coupe- minulost
Opel Omega B 2,0 16v
Nissan 200SX RS13-na blbnutí
--------------------------------------------
http://WWW.zevlouni.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
kluci, to bylo tohle? - (je to druha reportaz po tom pocasi) ted sem na to koukal a rikaj tam, ze jel moc rychle do zatacky a narazil do dodavky a ze bylk na miste mrtvej mrzi me to
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
dušan byl super kluk, měla jsem ho moc ráda.. pořád mám, hrozně mě mrzí, že jsem mu to nestihla říct.. ale myslím, že to věděl. jak jsem ho znala, tak jel rychle.. teď už to nevrátíme zpět, i když bych hrozně moc chtěla a vím, že nejsem sama. aspoň ho to nebolelo.. nikdy na něj nezapomenu, to mi věřte.. asi jako jindra, nejsem ve stavu psát sáhodlouhý úvahy o tom, jak to bylo.. ať to bylo jakkoliv, už mu to život nevrátí.. nemůžu pořád uvěřit tomu, že se to stalo
to ajsman: víš, že se mnou můžeš ve všem počítat, vím, že jsi ho měl moc rád a i to, že on tebe taky.. všechno bude OK
to ajsman: víš, že se mnou můžeš ve všem počítat, vím, že jsi ho měl moc rád a i to, že on tebe taky.. všechno bude OK
tak tohle je hodne smutny i kdyz jsem ho neznal je mi to fakt lito a vim asi jak vam je, co se to posledni dobou deje? nehoda v Plany, predtim jeste jeden kluk z brna, viz www.tuningclubbrno.cz ted tohle, je to fakt hrozny, to se stalo nekde u jihlavy nebo kde?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Nevim, jestli to sem nahodou nepisu podruhy, ale to je jedno. S Wewaem jsme si rikali, ze by bylo hezky udelat mu nejaky venecek TUNING KLUB JIHLAVA a dat mu ho. Pokud to bude jen trochu mozne, podporili bysme ho na jeho posledni ceste. Myslim, ze kdyby nas tam videl, mel by radost....provocation píše:kluci, to bylo tohle? - (je to druha reportaz po tom pocasi) ted sem na to koukal a rikaj tam, ze jel moc rychle do zatacky a narazil do dodavky a ze bylk na miste mrtvej mrzi me to
no se mnou muzete taky klidne pocitat ale asi je to blby kdyz jsem ho v zivote neznal ani nevidel, ale kdyby se jela nejaka kolona tak klidne
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Takze pro vsechny: Mam informace, ze rozlouceni se kona ve stredu ve 3 hodiny v DACICICH. Kdo ma zajem a cas podporit ho na posledni ceste, tak sraz je o pul druhe na benzinove pumpe MILFOR v Třešťi. Pokud nekdo pojede jinudy, tak dalsi muze byt TELC a nebo az Dacice. Nechal jsem udelat pohrebni kyticku se stuhou TUNING KLUBU JIHLAVA. Jinak jsme pripraveni prepasat roh auta decentni cernou stuhou. Myslim, ze cim vic lidi, tim lepe, takze kdo muze kontakt bud zde nebo na muj tel. 776014716
aha no tak ja ho vubec neznal ani tady na foru jsem s nim nikdy nemluvil takze to asi nema cenuLetty píše:to jarda: nejde o kolonu, ale o to rozloučit se s kamarádem..
to Zdenal: mám školu do dvou, ale pokusím se to nějak domluvit.. chci tam být.. musím tam být.. kdyžtak se ozvu na mobil, jestli pojedu nebo ne..