Neoficiální srazy v Praze
To je super nápad z toho udělat pravidelnou akci, pro mě osobně je to mnohem blíž než Strahov takže já bych byl proVelbloud píše:Teda kluci, s Váma se člověk vždycky pobaví....
2 jergi: jsem rád že pojedeš...
Mohli bychom takovýhle srazíky dělat pravidelně... Jo a foťák mít nebudu tak ho koukejte někdo vzít!!!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jenomže u schoping parku hostivař je málo místa a je tam furt plno
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Ta Hostivař se mi taky nelíbí, to víte jsem línej se táhnout někam relativně daleko Ty dva Glóby bych viděl jako dobrý řešený, prostě by jsme to brali na střídačku
A o sekaný....o tom mi nemluvte, je to naše klubový jídlo, vždycky když s Laconim kupujeme zásoby na naše klubový srazy v Káranym
A o sekaný....o tom mi nemluvte, je to naše klubový jídlo, vždycky když s Laconim kupujeme zásoby na naše klubový srazy v Káranym
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
A co takhle Globus na Zlicine? Taky bych to chtel mit za rohem...F.N.T (Jergi) píše:Ta Hostivař se mi taky nelíbí, to víte jsem línej se táhnout někam relativně daleko Ty dva Glóby bych viděl jako dobrý řešený, prostě by jsme to brali na střídačku
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mě je to jedno snad to do neděle zmáknu zejtra mizim a do pátku se tu neukážu budu na chatě dělat autí
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
Dovolte mi malou chvilku nostalgie....
Neni to tak dlouho, co jsme s Velboudem vymejtali ruzne tuningove srazy a tajne slintali nad hezkymi auty. A dnes??? Velboud poradatelem srazu a navic maxi tunerem... asi starnem...
Neni to tak dlouho, co jsme s Velboudem vymejtali ruzne tuningove srazy a tajne slintali nad hezkymi auty. A dnes??? Velboud poradatelem srazu a navic maxi tunerem... asi starnem...
:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!::
Komár 1981 píše:Dovolte mi malou chvilku nostalgie....
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion