Moje new moto
Moje new moto
Tak mam konečně "novou" motku
Je to Suzuki GN80 r.v. 88, 80ccm, 9kw/12,5k, 5 rychlostní a 110km/h to letí
Je to Suzuki GN80 r.v. 88, 80ccm, 9kw/12,5k, 5 rychlostní a 110km/h to letí
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Jako já nejsem milionář, abych si došel koupit nějakou novo 125ccm A sem rád i za tuhle jak ty řikáš skládačkuLobo píše:zajimava skladacka...
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo tak se na tom snad maka ne? tedkonc Honza (suprista) jede za Idaho a budou na Idahovy supre taky makat aby jezdila, uz se tesim az bude zase kolona super na silnici aaaaachFray píše:Ale no tak, panove. Me auto je taky v hroznym stavu, koupil jsem to za vsechny penize ktere jsem mel a mam z nej radost, i kdyz je to pojizdne vrakoviste (ehm, ted vlastne jeste nepojizdne )
Ful support Trhyy
323ci
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Ja bohuzel cekam stale na penize Takze se zatim nedela a radeji sem Supru pujcil kamaradovi, kterej zkousi svou supru (jemu se prehriva tak zkousel chladic) Alespon je ted nekde v garaziEU_CZE_KILLER píše:Ty jo tak se na tom snad maka ne? tedkonc Honza (suprista) jede za Idaho a budou na Idahovy supre taky makat aby jezdila, uz se tesim az bude zase kolona super na silnici aaaaachFray píše:Ale no tak, panove. Me auto je taky v hroznym stavu, koupil jsem to za vsechny penize ktere jsem mel a mam z nej radost, i kdyz je to pojizdne vrakoviste (ehm, ted vlastne jeste nepojizdne )
Ful support Trhyy
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Komu jsi ji pujcil? prezdivka nebo tak neco a ta tvoje teda nejak jezdi nebo co? Suprista neco rikal ale nejak jsem ho nepobralFray píše:Ja bohuzel cekam stale na penize Takze se zatim nedela a radeji sem Supru pujcil kamaradovi, kterej zkousi svou supru (jemu se prehriva tak zkousel chladic) Alespon je ted nekde v garaziEU_CZE_KILLER píše:Ty jo tak se na tom snad maka ne? tedkonc Honza (suprista) jede za Idaho a budou na Idahovy supre taky makat aby jezdila, uz se tesim az bude zase kolona super na silnici aaaaachFray píše:Ale no tak, panove. Me auto je taky v hroznym stavu, koupil jsem to za vsechny penize ktere jsem mel a mam z nej radost, i kdyz je to pojizdne vrakoviste (ehm, ted vlastne jeste nepojizdne )
Ful support Trhyy
323ci
Pujcil jsem ji Scifimu, asi ho znat nebudes. Ta ma Supra nejezdi, uz jsem ji nepojizdnou koupil:( Ale to vis, byla levna na pojizdnou sem nemel. Ale treba uz brzo budou penizky na opravu, doufamEU_CZE_KILLER píše:Komu jsi ji pujcil? prezdivka nebo tak neco a ta tvoje teda nejak jezdi nebo co? Suprista neco rikal ale nejak jsem ho nepobralFray píše:Ja bohuzel cekam stale na penize Takze se zatim nedela a radeji sem Supru pujcil kamaradovi, kterej zkousi svou supru (jemu se prehriva tak zkousel chladic) Alespon je ted nekde v garaziEU_CZE_KILLER píše:Ty jo tak se na tom snad maka ne? tedkonc Honza (suprista) jede za Idaho a budou na Idahovy supre taky makat aby jezdila, uz se tesim az bude zase kolona super na silnici aaaaach
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
jukni do mistnosti s oznamenim o kradezi tam mas vsecko co se stalo napsany asi na predposledni strance, jestli tam nechces lizt tak vyrvali radio ponicili kuli tomu trosku palubku, k tomu vyrvali spinaci skrinku pri tom se toho taky hodne kolem vylamalo a jeste vylomili zamek na dverich to je jediny venkovni poskozeni, jinak se tomu auto primo nic nestalo a jistym opravdu obtiznym zpusobem je to dokonce pojizdny auto, jeste se na nem bude makat aby se ty zniceny veci nejak aspon malinko dali do pucu, ale nic moc s tim v tomhle case nemuzem udelat
323ci