Nepříjemné vrzání a různé zvuky
Nepříjemné vrzání a různé zvuky
Mám problém, když se mi trochu zhoupne prdel auta, tak se dostaví nepříjemné vrznutí(zvuk jak dyž o sebe třou 2 balení minerálky:-/) Po usilvném pátrání jsem došel k tomu, že to na 99% je čep, na kterém je zavěšené rameno s kolem. Zkoušel jsem to vystříkat teflonem, ale nepomohlo to. Neví někdo co s tim please?
Ty brzdy mi pískaly taky, ale už nepískaj!!! Koukal jsem kdysi na obložení, ale všechno bylo OK!!! Zato mi zase začlo to vrzání od zadního ramene, taxem na to kouknul a jediný, čeho jsem si všiml je popraskaný (chybějící) takový gumový uložení na šroubech!!! Až se konečně dostanu k tomu snižování, dám nový a dám i vědět!!!
$
nejspiš to budou ty silenbloky měl sem podobny probleml86m píše:Mám problém, když se mi trochu zhoupne prdel auta, tak se dostaví nepříjemné vrznutí(zvuk jak dyž o sebe třou 2 balení minerálky:-/) Po usilvném pátrání jsem došel k tomu, že to na 99% je čep, na kterém je zavěšené rameno s kolem. Zkoušel jsem to vystříkat teflonem, ale nepomohlo to. Neví někdo co s tim please?
-
-
tak sem asi s tou mouji 1,5 sxi na čas dojezdil,takhle jsem si jel po cestě a před křižovatkou sem si podřadil a auto najednou chcíplo (žádná rana ani cukaní se při cestě neprojevovali)a nejde natočit, beží jen na volnoběh bez snahy chytnout, čerpadlo bzučí což je okpři tažení jsem auto zkusil nakopnout, nakoplo ale šlo max do 3000 otáček pedál na podlaze a auto vůbec netáhlo, motor uplně bručel a po vyřazení chcíplo,
nevíte co stím.... snad ne rozvody popř kdo by nechal za rozumnou cenu motor, popkud by to byla záada motoru, nemusí být sxi halvně i
nevíte co stím.... snad ne rozvody popř kdo by nechal za rozumnou cenu motor, popkud by to byla záada motoru, nemusí být sxi halvně i
-
měl bych 1,2 1,5 mam take ale tu si šetřim cokdyby pak ji shanět.Crazy ibiza píše:tak sem asi s tou mouji 1,5 sxi na čas dojezdil,takhle jsem si jel po cestě a před křižovatkou sem si podřadil a auto najednou chcíplo (žádná rana ani cukaní se při cestě neprojevovali)a nejde natočit, beží jen na volnoběh bez snahy chytnout, čerpadlo bzučí což je okpři tažení jsem auto zkusil nakopnout, nakoplo ale šlo max do 3000 otáček pedál na podlaze a auto vůbec netáhlo, motor uplně bručel a po vyřazení chcíplo,