Jaky sou nejlepsi prostredky na lesteni laku a plastu?? Mam uz trosku starsi autiii, chtelo by to kapanek ozivit... Neco v rozumne cenove relaci... Dik moc...
Audi 80 Cabrio, OZ Futura, Cognac leather, EX: VW Golf III GTI TDI 20 Jahre, BBS RS722, VW Golf II GTI Edition One, BBS RS001, RECARO leather
Záleží na tom v jakém stavu je lak, jestli to je někde lehce odřené tak bych doporučoval nejrpv brusnou leštěnku před tím samo pořádně omýt osušit jelenicí, pak brusnou leštěnku a pak nějakou konzeravční. Na plasty silikonovej spray.
Já zrovna včera našel ve skříni tátovo Tempo. Tak sem si řek že zkusim co to udělá na kapotě a za hodinku sem měl celý auto. Rozdíl mezi kusem karosérie kterej sem tim udělal byl tak hroznej, že sem to musel udělat celý
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Já zrovna včera našel ve skříni tátovo Tempo. Tak sem si řek že zkusim co to udělá na kapotě a za hodinku sem měl celý auto. Rozdíl mezi kusem karosérie kterej sem tim udělal byl tak hroznej, že sem to musel udělat celý
Ritchma píše:Já zrovna včera našel ve skříni tátovo Tempo. Tak sem si řek že zkusim co to udělá na kapotě a za hodinku sem měl celý auto. Rozdíl mezi kusem karosérie kterej sem tim udělal byl tak hroznej, že sem to musel udělat celý
No vidíš jaký má účinek tátova TEMPO pasta.
tahle byla nějaká strašně stará. dělal sem to myslim loni tempem který sem koupil u benzínky a výsledek takovej nebyl. Možná to bylo tim že teď sem to nedělal mechanicky, ale všechno hezky poctivě rukama
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
hele kuku a ty chceš ty plasty jenom vomatlat nějakym sajrajtem nebo je chceš vyleštit?? jesi chceš leštit tak je lešti ne.. vem si smirkový papíry, tempo, brusnou pastu a jedeš
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Fazeey píše:hele kuku a ty chceš ty plasty jenom vomatlat nějakym sajrajtem nebo je chceš vyleštit?? jesi chceš leštit tak je lešti ne.. vem si smirkový papíry, tempo, brusnou pastu a jedeš
Mam na aute docela veci z toho cernyho plastu, jenomze s dobou uz ten plast nejak neni cernej, ale kapku zesedivel... Tak chci aby to zas bylo hezky... Asi tak.
Audi 80 Cabrio, OZ Futura, Cognac leather, EX: VW Golf III GTI TDI 20 Jahre, BBS RS722, VW Golf II GTI Edition One, BBS RS001, RECARO leather
tak to sem nezkoušel, ale řek bych že když to obrouíš tak to bude pod tim tmavý... nebo si zajdi do nějakejch autodoplnků a prodávaj přímo přípravek kterej černí gumy a plasty, je to fakt jak ten krém na boty
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
TEMPO je best. Nedávno jsem rozlešťoval celé auto (Opel Omega 1996) a tak jsem si řekl že doba už pokrocila a bude něco super z německa co to rozleští jako nic na světě. Koupil jsem tedy něco z německa a pro klid duše tempo. Teda díky bohu za Tempo! Ta sračka z německa stála asi o 500,- víc a efekt nula. Tempo je geniální!
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve