ja porad nevim do ceho jit, auto by melo bejt i na bezny mestsky jezdeni atd..o podvozek mi ani tak nejde ja vydrzim

proste nevimjestli jit za srdcem nebo jit hlavou (CRX)...
Moderátor: Zemi
GReddy píše:hehe ..no zajimavy nazory..
ano mel sem na myslim motorizaci 89-91 S13ky..
tak jinak.chtel bych slyset nejaky nazory od tech co to auto vlastnej nebo jeli v obouch verzich.ze si nekdo precet ze to ma 170hp na prdel a tamto zase 125 na predek tak si hned rekne jooo to ber..podobny jako kup si misto toho ferrari nebo 944 pac to ma koni jak nasrano..ale dily si asi vyrobim doma na kolene...proste od nekoho kdo ma zkusenosti s oubema karama..
ty jsi jak moje bejvalá, hlavně že auto bylo červený pak už bylo vše jedno .. nechápu jak si někdo může vybírat dle zvuku auta ...GReddy píše:hehe
chci se zeptat nema nekdo surovej zvuk CRXky a 200SXky..to by mi hodne pomohlo pri rozhodovani.nejlip seri..ja sem na zvuk blazen tak bych chtel slyset jak zni atmosfera z hondy vuci turbu S13ky diky moc
a ruce nacpaný v pravý zadní lampěbarbucha píše:No výsledky crashtestů neznám, ale je fakt že když v něm sedíš, tak máš nohy někde u levýho předního světlaGReddy píše:vsichni tady rikate rakve..cim to?spatny deformacni zony nebo co?to slysim prvne
no tak kdyz si v obou autech jel tak sis moh nechat ty poznamky aby vsichni videli jakej ses soumenMarauderZ28 píše:jestli se nemůžeš rozhodnout sám tak jsi sorry trouba - už vidím jak se rozhoduju o koupi auta na základě fora, navíc pokud sem v obou autech jel a vím co je to zač ... a pokud po někom požaduješ zvuk auta nevěřím, že jde o ironii to jsi si teď vymyslel abych nebyl za trubku
Je to prostě takovej skafandrFazeey píše:a ruce nacpaný v pravý zadní lampěbarbucha píše:No výsledky crashtestů neznám, ale je fakt že když v něm sedíš, tak máš nohy někde u levýho předního světlaGReddy píše:vsichni tady rikate rakve..cim to?spatny deformacni zony nebo co?to slysim prvne