Nepříjemné vrzání a různé zvuky
-
ja ji mam z německa r.v.93 ale musim dat novej podběh je tam dira a plaveto bude to za 4 taci ale pak bude už v pohodě.Kdybys něco shaněl dej vědět rozebyram 2 na součastky.l86m píše:to icespeed: Heh jj ale je to fuska...ale nemam ji zas tak moc ve spatnym stavu...12let stala nakymu nemcourovi v garazi takze jen odesli nebo odchazej veci diky delsimu neprovozu:-)
ja mam 2 kary na rozebyračku ale z jedne sem už čerpadla střelil a ty co mam si necham co kdyby.ale tady u nas na vrakači maj určitě okoli Česke Lípi.Včera sem byl na vrakači u Děčína a maj tam asi 4 nebo 5 ibizCrazy ibiza píše:to icespeed: motorem to není ale čerpadlem, tak musím po neděli zehnat čerpadlo palivové,nevíš oněčem za rozumnou cenu
Kuci, já sháním na 3-dveřáka levý zadní otevíratelný okno, ale zeleně tónovaný (ze zelený Ibizy) i s pantama!!! Levý přední světlo, ale elektro. ovládaný a pak ještě kabely vedoucí od pojistkový skříňky k předním světlům,ale musí tam bejt kablíky s konektorama pro ovládíní svetel (můj kokotskej brácha mi je vyhodil, než jsem je tam stihl namontovat!!! Jestli někdo něco z toho máte, dejte pls vědět!!!
$
icespeed píše:nejspiš to budou ty silenbloky měl sem podobny probleml86m píše:Mám problém, když se mi trochu zhoupne prdel auta, tak se dostaví nepříjemné vrznutí(zvuk jak dyž o sebe třou 2 balení minerálky:-/) Po usilvném pátrání jsem došel k tomu, že to na 99% je čep, na kterém je zavěšené rameno s kolem. Zkoušel jsem to vystříkat teflonem, ale nepomohlo to. Neví někdo co s tim please?
I já sem měl stejný problém u Ibizi bodel 2004 a viřešlo to pořádné promazání.
www.ibiza-tuning.net
Hehe kamo ale tohle je o 12let starsi a vzadu nejsou zadny pruziny ale klasicky listovy pero...a kdybys tuto diskuzi precet celou tak by ses docet viz vyse ze jsem to uz vyresil a ze to bylo silemblokama na rameni...promazavani vubec nepomohlo ponevadz ty silembloky byly uz vymackany a popraskany;-)
seat ibiza r.92 1.2GLX system porsche(52kw)