Praha - co v pátek II.?
Praha - co v pátek II.?
Nezašlo by se opět někam sednout? Už jsme dlouho nebyli...
Ozvěte se, kdo by někam vyrazil, vím zatím jen o Ghostovi a jeho polovičce... Leňulka by taky do půlnoci dorazila...Potom, kdo by chtěl, se může vyrazit i někam na diskotéku...
Ozvěte se, kdo by někam vyrazil, vím zatím jen o Ghostovi a jeho polovičce... Leňulka by taky do půlnoci dorazila...Potom, kdo by chtěl, se může vyrazit i někam na diskotéku...
- k.l.e.r.i.k.
- Kontaktovat uživatele:
- Benelli_2000
- Kontaktovat uživatele:
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
safra, zase mi to nevyjde, jsem do osmi v praci a v sobotu musim byt brzy rano cilej. sorrraaaac...
:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!::
- Benelli_2000
- Kontaktovat uživatele:
- k.l.e.r.i.k.
- Kontaktovat uživatele:
Benelli, prdel si delej z nekoho jinyho, tohle nam prece nemuzes udelat
Zajimalo by me, jestli by to mela bejt hospoda a nebo nejakej bar. Na Zbraslavi bych vedel o jedny slusny hospudce, ale je to trochu z ruky pro hodne lidi. Tocej tam Gambace a Plzen, je tam bowling a otevreno maj do 2 rano. pifko
Zajimalo by me, jestli by to mela bejt hospoda a nebo nejakej bar. Na Zbraslavi bych vedel o jedny slusny hospudce, ale je to trochu z ruky pro hodne lidi. Tocej tam Gambace a Plzen, je tam bowling a otevreno maj do 2 rano. pifko
Renault Esapce r.v. 97 2.0l 8v 83kW=115kobyl
je to celkem jedno, jestli bar nebo hospoda.. hlavně aby byl velký stůl, kde můžeme všichni sedět dokola... mmm... ta zbraslav je fakt z ruky..ale díky za nápadk.l.e.r.i.k. píše:Benelli, prdel si delej z nekoho jinyho, tohle nam prece nemuzes udelat
- k.l.e.r.i.k.
- Kontaktovat uživatele:
Ten parking je asi zbytečný... kluci si budou chtít dát pivo, takže bez aut...ale ten noční spoj je dobrý...to jo...k.l.e.r.i.k. píše:Ja vim, centrum je centrum. Jeste maly info, je tam moznost parkingu a je nocni spoj na smichac.
Pak mam jeste jeden tip a to je na narodni tride hospoda u medviku nebo tak nejak.. Ale je tam porad plno
no právě.. je potřeba zjistit, co nejdřív, kolik nás půjde a kam.. bude potřeba si rezervovat místo...
- k.l.e.r.i.k.
- Kontaktovat uživatele:
- k.l.e.r.i.k.
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, tak já dám inzerát.. Kdo odveze jednu rodinku na Orlík? Značka - sudy dodám...Eva píše:špatný nápad to není... využila by se i zahrada... jen nevím, kam odstraním majitele...Velbloud píše:A co to udělat u Evči s Léňou doma? To by bylo f pohodě, ne? klídek, hezky by se o nás postaraly...
Peti, ty si nepamatuješ název té hospůdky na té praze 3, jak jsme byli posledně?
No jmenovala se nějak od Z... nebo S... nebylo to Zátiší?
Každopádně to bylo na Ohradě... cca 50m od zastávky tramvaje..
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Velbloud píše:Dobře, tak já dám inzerát.. Kdo odveze jednu rodinku na Orlík? Značka - sudy dodám...Eva píše:špatný nápad to není... využila by se i zahrada... jen nevím, kam odstraním majitele...Velbloud píše:A co to udělat u Evči s Léňou doma? To by bylo f pohodě, ne? klídek, hezky by se o nás postaraly...
Peti, ty si nepamatuješ název té hospůdky na té praze 3, jak jsme byli posledně?
ale možná to mám: jmenuje se "PIVNÍ ZÁLEŽITOST".. prej zátiší.. to bude velká akce, žádné zátiší
takže?
- k.l.e.r.i.k.
- Kontaktovat uživatele:
he he.. dyť jo PIVNÍ ZÁLEŽITOST V ZÁTIŠÍ he he....Eva píše:Velbloud píše:Dobře, tak já dám inzerát.. Kdo odveze jednu rodinku na Orlík? Značka - sudy dodám...Eva píše: špatný nápad to není... využila by se i zahrada... jen nevím, kam odstraním majitele...
ale možná to mám: jmenuje se "PIVNÍ ZÁLEŽITOST".. prej zátiší.. to bude velká akce, žádné zátiší
takže?
tak jó no tak to byly bloudy
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
já už o tom párkrát uvažovala, ale bohužel mi to neříká pane snad až někdy odjedou na dovolenou... tak by malá párty špatná nebyla...k.l.e.r.i.k. píše:Ta zahrada zni dobreVelbloud píše:A co to udělat u Evči s Léňou doma? To by bylo f pohodě, ne? klídek, hezky by se o nás postaraly...
Bloudy od Velblouda...
PIVNÍ ZÁLEŽITOSTGhost82 píše:Tak na praze 3. Napiš adresu a ať se to nějak rozhýbe.
Biskupcova 1791/19
Praha 3...
V 18:00 hod.!!! (ještě dejte vědět, zda to vyhovuje všem...)
je tam i zahrádka... pro jistotu jsem tam brnkla a řekla, že dorazíme... takže OK....
hehe, žádné "dom" bloude.. půjdem pak někam pařit...
Naposledy upravil(a) Eva dne 04 srp 2005 15:20, celkem upraveno 1 x.